En ce moment, La Salopette offre la livraison

Juleoveralls 2022

Dungareerne var et must-have tøj i år. Hun gjorde sit store comeback på catwalks og med stjernerne... Og dette er kun begyndelsen!

Sidstnævnte har nemlig i et par år nu genvundet sin plads som et must-have i mænds og kvinders garderober. Uanset om det er i denim, kanvas eller fløjl, er sidstnævnte en sensation blandt unge og gamle.

Til slutningen af ​​året fejringer, intet bedre at glæde dine kære, eller dig selv, end at vælge ultra-trendy dungaree, som du kan bære dag og nat!

I denne artikel, særlige juleoveralls 2022 , inviterer vi dig til at genfinde dette outfit fra en ny vinkel, med derudover outfitideer til højtiden!

1 - Jeg vil have overalls til julen 2022!

“Kære julemand, i år har jeg været god, og i julegave vil jeg have overalls”! Du behøver ikke være 5 år for at vælge din julegave, vel?

Ligesom den lille sorte kjole til kvinder, og den hvide skjorte til mænd, er overalls ideelle til alle lejligheder. Den passer perfekt til forskellige typer tilbehør og passer til alle kropstyper.

Derfor er det ikke udelukket, at du modtager en til jul... Og hvorfor ikke, at du tilbyder en af ​​vores sublime modeller til en af ​​dine kære!

Men før du går videre, en lille historielektion!

1.1 - Hvor kom de første overalls fra?

Mange mennesker kender det måske ikke, men de allerførste overalls blev skabt i Lyon af den berømte Louis Lafont , som vi kender i dag gennem Maison Lafont , referencen inden for professionel beklædning. .

Louis Lafont lavede derfor det første stykke tøj, der ligner overalls ; en slags højtaljede bukser med lomme, meget praktisk til arbejdet. Sidstnævnte havde designet det til sin tømrer-svigerfar, og det var i 1844. Senere var det hans barnebarn Adolphe, der forbedrede modellen ved at tilføje stropper og beskyttelse (smæk) foran .

Første Levis Overalls

Det har derfor været mere end halvandet århundrede, at denne beklædningsgenstand, grundlæggende utilitaristisk, ledsager mænd og kvinder i deres fag og deres daglige aktiviteter.

Ligesom den franske version, denim-overalls fra det 20. århundrede , skylder vi det til Levi Strauss , den ikoniske denimmester. Det var også forbeholdt manuelle arbejdere, før det blev demokratiseret og betragtet som "hverdagstøj", derefter adopteret af modefolk, hvilket gjorde det moderigtigt, glamourøst og smart .

2 - Tilbage til fremtiden: 2022 overalls!

Som du nok har forstået, har vores kære jumpsuit med stropper en storslået fortid, som den har trukket i langdrag i generationer, for endelig at lande i dine omklædningsrum og/eller under 2022-juletræet!

Solide, praktiske og smarte på samme tid, 2022-bukserne respekterer deres forfædre, mens de følger den nuværende modetrends . Således gør de nye trendy snit og de anvendte materialer den til DEN must-have til alle garderober.

Desuden forstod franske og internationale ikoner som Jennifer Lopez, Estelle Lefébure, Blake Lively eller Lisa fra Blackpink dette godt, og overtog det meget hurtigt i deres dagligdag OG under sociale udflugter.

Meget mere end et simpelt "praktisk" outfit, denne jumpsuit inspireret af overalls tilpasser sig alle kropstyper . Uanset om du er stor eller lille... Uanset om du har S eller XL på, bliver det meget hurtigt dit yndlingsoutfit, hvilket vil vække sensation blandt dem omkring dig.

3 - Overalls 2022: der er noget for enhver smag!

Den utilitaristiske side af buksebukserne og dens mange lommer giver den status som uforlignelig beklædning, halvvejs mellem en jumpsuit og højtaljede bukser .

Desuden har den, ligesom mange moderigtige tøj, tilpasset sig sin tid. Den fås nu med snit, der tilpasser sig alle kropstyper, men frem for alt til alle stilarter!

Fra det lige snit til elefantbenene, via shorts- og kjoleversionen, skinner 2022-bukserne med deres originalitet; for med kun ét stykke kan du lave snesevis af forskellige outfits.

Her er til dig et udvalg af 4 modeller af de mest fashionable gartnerbukser i øjeblikket!

3.1 - Den klassiske og uovertrufne 2022 heldragt

Tidløs, denimstof og lige snit er de to elementer, der kommer til at tænke på, når vi tænker på overalls.

Den klassiske 2022-model er perfekt under alle omstændigheder. Dag eller nat, sommer eller vinter, går den lige så godt med en sømandstop og sneakers som til en sort rullekrave og ankelstøvler.

Denim overalls til mænd

3.2 - Fløjlsoveralls

Det essentielle ribbede stof har også fået et comeback i modeverdenen. Smarte, men ikke for meget, fløjlsoveralls er klart en af ​​de vigtigste ting at have denne vinter. Den fås også i forskellige modeller, og er velegnet til både mænd og kvinder.

Hvis du har en teenager derhjemme, er der ikke noget bedre at introducere dem til skønheden i fløjl!

3.3 - Glam-chic

For en mere poleret stil kan du vælge sobre, sorte garnbukser, med et snit, der tilpasser sig din morfologi ( se vores størrelsesguide ).

For en lidt mere smart tone kan du give dit outfit tilbehør ved at vælge hæle, gyldne smykker, det berømte Gold Touch og en smuk filthat! Perfekt til at tilbringe de smukkeste juleaftener 2022.

3.4 - Baggy garnbukser, 90'er-ånd

For dem, der er nostalgiske til 90'erne, er de baggy bukser til kvinder og mænd ideelle til at skinne på en aften i byen med venner.

Baggy bukser, der passer til alle kropstyper, har også fået et comeback, til glæde for Old School Rap-fans. Desuden er dens løse snit perfekt til juleshopping-øjeblikke, mens du har det godt med dig selv!

Baggy overalls

4 - Juledragt 2022

Som du ved, ændrer mode sig... Og jumpsuiten, som enhver anden beklædningsgenstand, udvikler sig i overensstemmelse med øjeblikkets påvirkninger. Til efterår-vinter 2023-sæsonen er det indiskutabelt fløjlsbukserne , der vinder hænder ned.

Som vi nævnte ovenfor, vil kombinationen af ​​fløjl og vintagetilbehør være det perfekte outfit til slutningen af ​​året festlighederne.

Til kvinder kan du vælge vintagemodellen med knapper på siderne eller fløjlskjolebukserne , perfekt med en smuk mohairtrøje og lædermoccasiner, til at spille på 70'er-siden.

Fløjlsmodellen til herrer passer super godt til en smuk ternet skjorte i skovhuggerstil og læderstøvler... Det ideelle look til at lede efter brænde!

For deres del har teenagere også et valg på dette område, med de korte fløjlsbukser , der skal udstyres med smukke flashi-farvede ankelstøvler.

5 - Hvordan og hvor skal man bære overalls til jul 2022?

Vi er i en tid, hvor mode tilpasser sig vores dagligdag. Bare gå ud for at se looks båret af unge og gamle... For ja, mode er ikke længere kun dedikeret til fashionistaer!

Så du vil have overalls på til ferien? Godt valg, og her er hvorfor!

I løbet af dagen, når du skal shoppe jule- og nytårsaften, er der intet som den blå jeans-model, fuld af ultra-praktiske lommer, til at tage ud og shoppe eller gå ud med venner eller familie.

Du er inviteret til juleaften, og du leder efter, hvad du skal have på? Hvad med en fin fløjlsbukser, sober og smart på samme tid . Nedenfor kan du vælge en rød rullekrave, feststemning, mens du spiller på meget iøjnefaldende tilbehør. Du kan gå... det er ferie!

Nytårsaften nærmer sig... Gå ikke i panik! Den højtaljede model kan også være din allierede til en hyggelig aften eller til at tage ud at feste. Dens snit er praktisk og ideel til at danse, bevæge sig og bevæge sig let... Nøglen er at give dit outfit ordentligt tilbehør.

Til kvinder, høje hæle og gyldne accessories, og hvorfor ikke en lækker hat, bare for at vise dit outfit frem. For mænd slutter en sort rullekrave, og du er færdig.

Du vil derfor have forstået, at 2022 juleoveralls bliver must-have til højtiden, men også og frem for alt DEN perfekte gave at putte under træet. 🎄

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.