Dansk
Salgsbetingelser

GENERELLE SALGS- OG BRUGSBETINGELSER.

----

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af La Salopette . På denne side henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til La Salopette . La Salopette tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra denne side til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser angivet her.

La Salopette® tilbyder en leveringstid på mellem 1 til 3 hverdage. Leveringstiden er mellem 7 og 10 hverdage.
Ved at besøge dette websted og/eller købe et af vores produkter, engagerer du dig i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår ("Generelle salgs- og brugsbetingelser", "Generelle salgs- og brugsbetingelser", "Vilkår") , herunder eventuelle yderligere vilkår, betingelser og politikker, der henvises til heri og/eller hyperlinkes til. Disse generelle salgs- og brugsbetingelser gælder for alle brugere af dette websted, inklusive men ikke begrænset til brugere, der gennemser webstedet, som er sælgere, kunder, handlende og/eller indholdsbidragydere.

Læs venligst disse generelle salgs- og brugsbetingelser omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores hjemmeside. Ved at tilgå eller bruge en del af denne side accepterer du at være bundet af disse generelle salgs- og brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke tilgå hjemmesiden eller bruge de tjenester, der tilbydes deri. Hvis disse generelle salgs- og brugsbetingelser betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse generelle salgs- og brugsbetingelser.

Alle nye funktioner og alle nye værktøjer, der senere tilføjes denne butik, vil også være underlagt disse generelle salgs- og brugsbetingelser. Du kan til enhver tid se den seneste version af de generelle salgs- og brugsbetingelser på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse generelle vilkår og betingelser for salg og brug ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side regelmæssigt for at se, om der er foretaget ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​ændringer udgør din accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Shopify Inc. De giver os den e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

ARTIKEL 1 – BETINGELSER FOR BRUG AF VORES NETBUTIKK

Ved at acceptere disse vilkår og betingelser for salg og brug, erklærer du, at du har nået myndighedsalderen i dit land, stat eller provins, hvor du bor, og at du har givet os dit samtykke til at tillade enhver mindreårig person, der er ansvarlig for at bruge denne hjemmeside.


Brug af vores produkter til ethvert ulovligt eller uautoriseret formål er forbudt, og du må heller ikke under brugen af ​​Tjenesten overtræde nogen love i din jurisdiktion (inklusive men ikke begrænset til love vedrørende ophavsret).

Du må ikke overføre orme, vira eller anden kode af destruktiv karakter.

Ethvert brud på eller overtrædelse af disse generelle salgs- og brugsbetingelser vil resultere i øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

ARTIKEL 2 – GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os retten til at nægte enhver person adgang til Tjenesterne til enhver tid af en hvilken som helst årsag.


Du forstår, at dit indhold (undtagen dine kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret, og dette involverer (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under transmission over netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten eller brugen af ​​tjenesten, eller nogen adgang til tjenesten eller kontakt på webstedet, hvorigennem tjenesten leveres, uden tilladelse forudgående udtrykkelig skriftlighed fra os.

Overskrifterne i denne aftale er inkluderet for din bekvemmelighed og vil ikke begrænse eller påvirke disse vilkår.

ARTIKEL 3 – NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG OPDATERING AF OPLYSNINGER


Dette websted kan indeholde nogle tidligere oplysninger. Disse tidligere oplysninger er i sagens natur ikke aktuelle og gives kun til informationsformål. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af denne side til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere nogen information på vores side. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores side.

ARTIKEL 4 – ÆNDRINGER I SERVICE OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os retten til til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (og enhver del eller indhold af tjenesten) uden varsel og til enhver tid.

Vi vil ikke være ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for nogen prisændring, suspension eller afbrydelse af Tjenesten.

ARTIKEL 5 – PRODUKTER ELLER TJENESTER (HVIS GÆLDENDE)

Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online på vores hjemmeside. Disse produkter eller tjenester kan være tilgængelige i begrænsede mængder og må kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.

Vi har gjort vores bedste for at vise så tydeligt som muligt de farver og billeder af vores produkter, der vises i vores butik. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af farver vil være nøjagtig.

Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person og i enhver geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​ethvert produkt eller service, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser og produktpriser kan ændres til enhver tid uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at stoppe med at tilbyde et produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om service eller produkter præsenteret på denne side er ugyldige, hvor det er forbudt ved lov.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, informationer eller andre varer, du har opnået eller købt, vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.

Køberbeskyttelse:

Vi vil give dig fuld refusion, hvis du ikke modtager din ordre inden for 30 dage. ( La Salopette 30-dages beskyttelse)

ARTIKEL 6 – NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER

Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn reducere eller annullere de købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller fra den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi ændrer en ordre eller annullerer den, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte dig på den e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der er angivet på tidspunktet for ordreafgivelsen. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores skøn kan se ud til at være fra forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige ordre- og kontooplysninger for alle ordrer placeret i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse, kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

For flere detaljer, se venligst vores returpolitik.


ARTIKEL 7 – VALGFRI VÆRKTØJ

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke overvåger, kontrollerer eller påvirker.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer på "som de er" og "som de er tilgængelige", uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden nogen godkendelse. Vi har intet juridisk ansvar som følge af eller relateret til brugen af ​​disse valgfri tredjepartsværktøjer.

Hvis du bruger valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, gør du det på egen risiko og skøn, og du bør gennemgå de vilkår, hvorpå sådanne værktøjer tilbydes af den eller de relevante tredjepartsudbydere.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller nye funktioner på vores side (herunder nye værktøjer og nye ressourcer). Disse nye funktioner og disse nye tjenester vil også være underlagt disse generelle salgs- og brugsbetingelser.


ARTIKEL 8 – TREDJEPARTSLINKS

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan omfatte materialer fra tredjeparter.

Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke forpligtet til at gennemgå eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden af ​​sådanne websteder, og vi garanterer eller påtager os ikke noget ansvar for indhold, websteder, produkter, tjenester eller andet materiale, der er tilgængeligt på eller fra disse tredjepartswebsteder.

Vi er ikke ansvarlige for nogen skade eller skade relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller nogen anden transaktion foretaget i forbindelse med disse tredjepartswebsteder. Læs venligst tredjepartspolitikkerne og -praksis omhyggeligt, og sørg for, at du forstår dem, før du deltager i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende sådanne tredjepartsprodukter skal rettes til sådanne tredjeparter.


ARTIKEL 9 – KOMMENTARER, FORSLAG OG ANDRE FORSLAG FRA BRUGERNE

Hvis du på vores anmodning indsender specifikt indhold (for eksempel for at deltage i konkurrencer), eller hvis du uden vores anmodning sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre elementer, uanset om det er online, via e-mail, pr. eller på anden måde (samlet kaldet "Kommentarer"), giver du os til enhver tid og uden begrænsninger ret til at redigere, kopiere, udgive, distribuere, oversætte og på anden måde bruge kommentarer, du sender til os, i medierne. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at opretholde eventuelle kommentarer i fortrolighed; (2) at betale kompensation til nogen for eventuelle kommentarer; (3) svar på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter vores skøn vurderer at være ulovligt, stødende, truende, krænkende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde stødende, eller som krænker intellektuelle ejendom eller disse generelle salgs- og brugsbetingelser.

Du accepterer at skrive kommentarer, der ikke krænker tredjeparters rettigheder, herunder ophavsret, registrerede varemærker, fortrolighed, personlighed eller andre personlige rettigheder eller ejendomsrettigheder. Du accepterer også, at dine kommentarer ikke vil indeholde noget ulovligt, ærekrænkende, stødende eller obskønt materiale, og de vil heller ikke indeholde nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller nogen anden relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en, du ikke er, eller forsøge at vildlede os og/eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er fuldt ud ansvarlig for alle kommentarer, du poster, og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og fralægger os ethvert ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller en tredjepart.


ARTIKEL 10 – PERSONOPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger til vores butik er underlagt vores privatlivspolitik. Klik her for at se vores privatlivspolitik.

Beskyttelse af personlige oplysninger: * Data indsamles og opbevares til ordreudførelse og administrationsformål. *I overensstemmelse med databeskyttelsesloven bruger vi ikke dine data til kommercielle formål over for tredjeparter. *Ved validering af deres ordre accepterer alle brugere, at vi behandler deres data til udførelsen af ​​deres ordre og for at modtage vores nyhedsbrev for at holde dem orienteret om vores seneste nyheder. Han vil kun have ret til på anmodning og gratis at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​hans personoplysninger til direkte markedsføringsformål i forbindelse med vores nyhedsbrev efter at have behandlet hans ordre. Han har også ret til at berigtige og slette sine data til enhver tid og gratis.
Enhver forbruger har også ret til at registrere sig på listen over modstand mod cold calling på webstedet: http://www.bloctel.gouv.fr/
*Persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovbestemmelser.


ARTIKEL 11 – FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER

Lejlighedsvis kan der være oplysninger på vores side eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, gebyrer for forsendelse af produkter, leveringstider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder, udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen information i tjenesten eller på en anden relateret hjemmeside er unøjagtig, og dette til enhver tid og uden varsel (inklusive efter du har afgivet din ordre).

Vi er ikke forpligtet til at opdatere, ændre eller præcisere nogen information i tjenesten eller på nogen relateret hjemmeside, inklusive men ikke begrænset til prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Der bør ikke stoles på nogen fastsat opdaterings- eller opdateringsdato i tjenesten eller på noget relateret websted for at konkludere, at oplysningerne i tjenesten eller på noget relateret websted er blevet ændret eller opdateret.ARTIKEL 12 – FORBUDT ANVENDELSE

Ud over de forbud, der er angivet i de generelle salgs- og brugsbetingelser, har du forbud mod at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at tilskynde andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde enhver regional bekendtgørelse eller enhver international, føderal, provinsiel eller statslig lov, regel eller regulering; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller tredjeparters; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, bagvaske, intimidere eller diskriminere nogen baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kunne blive brugt på en måde, der forringer funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller enhver anden tilknyttet, uafhængig hjemmeside eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) at spamme, phishe, kapre et domæne, afpresse information fra, gennemse, udforske eller scanne internettet (eller enhver anden ressource); (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) at bryde eller omgå sikkerhedsforanstaltningerne i vores Tjeneste, enhver anden hjemmeside eller internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde enhver forbudt brug.


ARTIKEL 13 – UDELUKKELSE AF GARANTIER OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR

Vi garanterer eller repræsenterer ikke, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brugen af ​​tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden forudgående varsel til dig.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af tjenesten, eller din manglende evne til at bruge den, er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem Tjenesten, leveres (medmindre andet udtrykkeligt er angivet af os) på et "som det er" og "som tilgængeligt" grundlag for din brug, uden repræsentation, uden garantier og uden betingelser af nogen art , udtrykkeligt eller underforstået, herunder alle underforståede garantier for salgbarhed eller salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

La Salopette , vores direktører, officerer, ansatte, tilknyttede selskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere og licensgivere er under ingen omstændigheder ansvarlige for nogen skade, tab, krav eller direkte, indirekte, hændelige skader. , straf, særlige , eller følgeskader af enhver art, herunder men ikke begrænset til tabt fortjeneste, indtægter, besparelser, data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om det er i kontrakt, tort (selv uagtsomt), objektivt ansvar eller andet, der opstår som følge af din brug af en tjeneste eller et produkt fra denne tjeneste, eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i noget indhold, eller tab eller beskadigelse af evt. art, der opstår som følge af brugen af ​​Tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er udsendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt gennem Tjenesten, selvom du er blevet informeret om muligheden for, at de forekommer. Fordi nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, loven tillader.ARTIKEL 14 – SKADESLAG

Du accepterer at skadesløsholde, forsvare og holde La Salopette , vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte skadesløs med hensyn til ethvert krav eller krav, inklusive rimelige advokatsalærer, der er foretaget af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af nogen lov eller en tredjeparts rettigheder.


ARTIKEL 15 – ADSKELBARHED

I tilfælde af at en bestemmelse i disse almindelige salgs- og brugsbetingelser anses for at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, kan denne bestemmelse alligevel anvendes i det fulde omfang, loven tillader, og den ikke-anvendelige del skal anses for at være adskilt fra disse generelle salgs- og brugsbetingelser, skal denne dissociation ikke påvirke gyldigheden og anvendeligheden af ​​alle de øvrige resterende bestemmelser.


ARTIKEL 16 – OPSIGELSE

De forpligtelser og forpligtelser, som parterne har pådraget sig før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelse af denne aftale til alle formål.

Disse vilkår og betingelser for salg og brug er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller ej. Du kan til enhver tid opsige disse generelle salgs- og brugsbetingelser ved at give os besked om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores side.

Hvis vi efter eget skøn vurderer, at du fejler, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har været i stand til at overholde betingelserne i disse generelle salgs- og brugsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel til dig . på forhånd, og du forbliver ansvarlig for alle beløb, der skylder til og med opsigelsesdatoen, og/eller vi kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).


ARTIKEL 17 – HELE AFTALE

Enhver undladelse fra vores side af at udøve eller anvende nogen rettighed eller nogen bestemmelse i disse generelle salgs- og brugsbetingelser bør ikke udgøre et afkald på denne ret eller denne bestemmelse.

Disse servicevilkår eller andre politikker eller driftsregler, som er offentliggjort af os på dette websted eller i forbindelse med tjenesten, udgør hele forståelsen og aftalen mellem dig og os og regulerer din brug af tjenesten og erstatter al kommunikation, forslag og alle aftaler , tidligere og samtidige, mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, tidligere versioner af de generelle salgs- og brugsbetingelser).

Enhver uklarhed med hensyn til fortolkningen af ​​disse generelle salgs- og brugsbetingelser bør ikke fortolkes til skade for den, der har udarbejdet dem.


ARTIKEL 18 – GÆLDENDE LOV

Disse servicevilkår og alle andre separate aftaler, hvorigennem vi leverer tjenester til dig, er underlagt og fortolkes i henhold til lovene i Delaware.


ARTIKEL 19 – ÆNDRINGER I DE GENERELLE BETINGELSER FOR SALG OG BRUG

Du kan til enhver tid se den seneste version af de generelle salgs- og brugsbetingelser på denne side.

Vi forbeholder os retten til efter vores eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse vilkår og betingelser for salg og brug ved at offentliggøre opdateringer og ændringer til vores websted. Det er dit ansvar at besøge vores side regelmæssigt for at kontrollere, om der er foretaget ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer til disse vilkår og betingelser for salg og brug udgør accept af disse ændringer.


ARTIKEL 20 – KONTAKTOPLYSNINGER

Spørgsmål vedrørende vilkår og betingelser for salg og brug skal sendes til os på contact@la-salopette.fr