Dansk

Hvordan vasker og plejer man overalls?

Arbejder du i et koldt miljø, ved du, hvor meget du er afhængig af dit vinterarbejdstøj for at holde dig varm og godt tilpas i dine overalls. Det er det, der gør overallerne med seler til en klassiker: De er ultra varme, ultra komfortable og ultra modstandsdygtige. Men husk, at selv det hårdeste tøj skal passes . Hvordan kan du sikre, at dine overalls forbliver i god stand og holder i årevis?

Vores overalls er nemme at passe, fordi vi ved, at du ikke har tid at spilde på arbejdstøj med høj vedligeholdelse. Vores arbejdsbukser er faktisk utrolig nemme at rengøre i en almindelig vaskemaskine , og vi har nogle enkle tips til pleje af dine garnbukser, der hjælper dem med at være det behagelige og pålidelige arbejdstøj, du har brug for.

Vask overalls

1 - Hvad er den korrekte måde at vaske overalls på?

Først skal du vide, at du sandsynligvis ikke behøver at vaske dem så ofte, medmindre de er ekstremt snavsede, ligesom du ville gøre med jeans. Normalt skal du kun vaske tøj hver anden eller tredje uge. Og når du gør det, skal du bare følge disse enkle instruktioner

1 - 1. Vask ved lav temperatur

Vask dine garnbukser selv, hvis du kan i vand ved mindre end 40°C. (Dette handler om den "kolde" indstilling for de fleste skiver, selvom nogle kan være lidt varmere, så vær forsigtig). Vi anbefaler også, at du bruger et klassisk mildt rengøringsmiddel .

1 - 2. Tørretumbling lavt

Efter vask skal du lægge dine overalls i tørretumbleren i op til 10 minutter på den laveste varmeindstilling. Dette er ikke til at tørre buksebukserne, men til at tørre områder som f.eks. stropperne. Igen, brug kun den laveste indstilling og kontroller med få minutters mellemrum, at isoleringen ikke klumper sig.

Vend din overalls vrangen ud og fastgør låsene. Hvis du ikke fikser dem, slides låsene unødigt, og tørretumbleren larmer. Ved at vende overallerne ud på vrangen beskyttes låsene yderligere ved at placere et lag stof mellem dem og tørretumblerens væg.

1 - 3. Lufttør

Tør dine overalls på en udendørs tørresnor. Det tager længere tid, men det er mere sikkert for materialet i dine overalls. Alternativt kan en ventilator hjælpe dig med at få arbejdet gjort hurtigere.

Vend din overalls vrangen ud og luk låsene. Dette vil forhindre overallerne i at blive bleget af solen . Flad dine overalls ud til deres normale form. Glat folderne på overallerne ud for at minimere efterfølgende strygning. Bind dine overalls til tørresnoren med vrangen ud. Ved at binde dem i benene skjuler du enhver strækning forårsaget af at hænge på tørresnoren. Lad dem hænge til de er tørre.

Tørring er et ofte overset trin i tøjpleje. Hvordan du tørrer dit tøj kan være vigtigere end temperaturen eller indstillingen du vaskede det på. Tøj skal tørres på forskellige måder , og overalls er ingen undtagelse. Hvis du vil sikre dig, at de vil tjene dig i mange år, er der flere måder at tørre dem på for at minimere slid.

Et sidste råd? Sørg for at tjekke alle lommerne, og der er nogle. Mange af vores buksebukser har en eller to brystlommer, to sidelommer og to bukselommer bagpå, så tjek dem alle sammen!

Tørrende overalls

2 - Hvad skal du undgå at gøre for at vedligeholde overalls?

Selv tøj så slidstærkt som overalls kan blive forringet, hvis det er forkert rengjort.

- Kemtrens aldrig dine overalls . Mange mennesker tror, ​​at renseri er sikrere og mere effektiv, men det er ikke sikkert for alle typer tøj. Rensning gør, at overalls bliver slidt hurtigere, hvilket betyder, at de ikke holder dig så længe.

- Tør ikke dine overalls ved høje temperaturer . Varmen fra en normal tørretumbler vil begynde at beskadige isoleringen af ​​vores tøj efter cirka 10 minutter.

- Vask endelig ikke dine overalls oftere end nødvendigt . Som vi sagde ovenfor, er en gang hver eller hver anden uge, afhængigt af hvor ofte du bruger den, nok for de fleste. Nogle mennesker kan have brug for at vaske dem oftere, hvis de har tendens til at blive meget snavsede på arbejdet, men det vil forkorte overallernes levetid .

Et par minutters arbejde hver uge vil være nok til, at dine overalls er smukke, komfortable og holdbare . Hvis du har brug for at fjerne lidt hverdagssnavs uden at skulle vaske en hel cyklus, vil en fugtig klud klare sig.

Med lidt omhu kan dine overalls fortsætte med at yde pålidelig beskyttelse i årevis . Hold vores tip i tankerne, og dine buksebukser vil takke dig !

Overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.