En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hvordan bærer man overalls til mænd?

De fleste af os mænd kan tage en sweater, joggere og en rygsæk på, og vi er klar til store eventyr. For Chris Pine, Star Trek-stjernen, omsættes dette outfit til overalls , lige så praktisk som jogging, det har en stor central lomme , der er perfekt til at lægge dine nøgler eller din telefon i. Chris Pine er blevet set flere gange iført denne kropsdækkende beklædningsgenstand. Under en nyere udflugt roste han brugbarheden af ​​dens mange opbevaringspladser til denne tidløse beklædning. Men Pines no-nonsense tilgang illustrerer en gåde med herretøj: dungarees kan dukke op på catwalks og være tilgængelige i arbejdstøjsmærker, men skal de virkelig bæres i en afslappet, ikke-utilitær stil?

Overallerne dukkede op i det 18. århundrede som et unikt stykke for arbejdende mænd. De første modeller havde ikke hagesmæk, men lignede denimbukser med knappede seler. På grund af deres holdbarhed og praktiske, tog trenden fat, og i 1873 begyndte Levi Strauss at masseproducere dem. I 1911 introducerede Harry David Lee de første smækoveralls , som vi kender dem i dag. Sælges som "Union-Alls", de fastgjorde buksedelen til en smækskjorte med seler. Men i dag, især med sine mange lommer og manchetærmer, er den faktisk tættere på en jumpsuit. Så i betragtning af først dets årtier lange historie som arbejdstøj , dets årtier lange brug som fritidstøj og den nylige genopblussen i catwalks, hvordan går du om at bære overalls?

1 - De klassiske buksebukser

Det er snarere nødvendigt at vide, hvordan man omgår den tidligere konnotation af dette blå værk. For nylig var det i 90'erne - sidste gang nogen bar dette tøj ud over dets ironiske faktor. Især Tupac Shakur gav deres no-nonsense design en følelse af robusthed. Will Smith , dengang på The Fresh Prince of Bel Air, fik dem til at ligne et legende stykke tøj , især når de blev båret med en strop fjernet og en farverig, overdimensioneret skjorte nedenunder. Kris Kross , der efterligner en anden trend med rod i hip-hop, vender dem, iført ryg krydset lige foran, som underligt konstruerede bukser. I årtier var overalls synonymt med hårdtarbejdende arbejde, arbejde på en fabrik, dyrkning af afgrøder på en gård eller bygning af jernbaner på tværs af det amerikanske landskab. På grund af denne historie er tøj i nogle sociale kredse stadig forbundet med den arbejdende mand. For at hjælpe dig er der ingen fashion faux pas, når du vil bære overalls, men blot at matche dem med resten af ​​dit outfit for at give en autentisk karakter.

2 - Hvilket stof skal du vælge?

Vi skal fokusere på et historisk aspekt. Den klassiske karakter af buksebukserne, som en all- denim beklædningsgenstand, ofte med forlommer, formidler en klar følelse: du er der for at få tingene gjort, uden behov for klokker og fløjter. Så hvis du overvejer buksebukser, er det virkelig den bedste tilgang at gå tilbage til det grundlæggende. Se på det fra et Americana-perspektiv, men uden al den nostalgiske, melankolske baggrund. Vær ret praktisk: en simpel denim, i en ensfarvet , ideelt set en blå farve. Med dette mener vi en lidt løs pasform snarere end en slim fit, og overvej en lomme eller to, rent for nemheds skyld. Der er mange stoffer, der stolt pryder denne heldragt, for eksempel er linned overalls meget lette og komfortable, genbrugte bomulds overalls, som er en del af miljøansvarlige tilgange til at begrænse påvirkningen af ​​miljøet, fløjl og dets ædle side passer perfekt til overalls, så mange valgmuligheder, der tilpasser sig perfekt til årstiderne og trends.

Stof til bukser til mænd

3 - Hvad skal man have på med overalls?

Så når du først er i form og har valgt dit tøj rigtigt, skal du tænke på alt det andet, især hvad du har på indenunder. Du har flere muligheder , du kan antage arbejdssiden af ​​overallerne med en almindelig eller plaid skjorte og høje sko, eller for at hylde tv-programmerne fra 90'erne, en uldtrøje med en halsudskæring eller en farverig sweater , kan være en perfekt variant til efteråret, den kunne også bruges med en bred blomstret skjorte som en forretningsmand og til sidst t-shirtsene , den store klassiker. Da garnbukserne er en beklædningsgenstand med karakter, skal du holde alt andet diskret og neutralt, hvorfor t-shirten nemt kan kombineres med garnbukserne. Så tænk på en almindelig hvid t-shirt, med et mønster. Du skal også tænke på at lægge tøj i lag som en hættetrøje eller en bombefly . For et arbejdstøj-inspireret look, prøv det med en ensfarvet quiltet skjorte eller bomber.

Overalls, tidløse, er et enestående tøj, der bare venter på at blive båret.

Top til at bære med denim overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.