En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hvordan bærer man en overall kjole?

Nogle kjoler er nemme at have på. Overallerne har en unik stil , som du kan tage på uden at tænke dig om. Man kan sige, at det er en komplet kjole i ét stykke. Kvinder bærer det på deres egen måde i mange lande som Amerika, Japan, Indien, Kina og Europa. Berømtheder kan også godt lide at bære det, når de vil ændre deres udseende og prøve noget andet end det, vi er vant til at se. Mænd, kvinder, børn og selv de ældste elsker det.

1 - Hvad er en overall kjole?

Det er en beklædningsgenstand, der dækker ben og overkrop takket være dens hagesmæk. Dungarees-kjolen ligner bukser, men er dækket op til brystet af to stropper , der holder hagesmækken på overkroppen. Den kan have knapper i begge sider eller lynlåse, sidelommer og som regel en meget praktisk stor frontlomme. De mest almindelige materialer er denim og bomuld . Det er berømt som streetwear i Japan og Amerika.

Før vi ser, hvordan dungarees kjolen bæres, vil vi gå tilbage til dens oprindelse. Hun er faktisk fra en lille indisk landsby kaldet Dongri . I det 17. århundrede eksporterede lokalbefolkningen dette stof til England. På grund af dens holdbarhed og robusthed er den blevet populær blandt arbejdere. I England blev navnet dongri til dungaree.

Du kan f.eks finde overalls i mange former, materialer og farver

- Kort stil

- Kjole styling

- Baggy stil med en løs pasform gennem benene

- Slimfit stil med et tilpasset snit til kroppen

- Vintage-stil

Den findes i mange farver , hvad enten den er i blå, sort eller hvid til de mest klassiske modeller, vi finder garnbukser i mere vovede farver som grøn, gul , rød, lilla og mange andre.

Tidligere bar folk, især arbejdere, det som uniform . Denne praksis er stadig gyldig i dag. Mange fagfolk som ingeniører, malere, arbejdere og folk relateret til byggebeklædning. Dette skyldes stoffets styrke og holdbarhed . De kan arbejde effektivt og med autentisk stil.

Det var moderigtigt i 40'erne og 50'erne, kom så tilbage i kraft i 90'erne, og i dag er det igen en sensation . Som du ved, gentages en bestemt modestil efter et eller to årtier. Du kan se billeder af mange kendte i overalls eller se dem jævnligt, når du går en tur. Mange spekulerer på, hvordan man fremhæver denne unikke og fornemme karakter .

Jean Overall Kjole Tressia

2 - Hvordan bærer man buksekjolen?

Der er ingen faste regler for at bære en dungaree-kjole. Du kan bære det på din måde ved at parre det med tilbehør . Der er et par tips, som vi vil give dig til at gøre det til dit eget og føle dig godt tilpas i det.

Dungarees kjole om sommeren:

Om sommeren, når du vil have let tøj på, kan overalls være det bedste valg. Den består af en hel beklædningsgenstand, som du kan pynte op med en fletpose og en stråhat til solbadningsdage på stranden.

Brug den med forskellige typer toppe:

Du kan bære hudtætte hvide t-shirts med sorte eller blå denim overalls, det er en klassiker! Det får din krop til at se fantastisk og slank ud. Hvis du vil hen hvor som helst, er t-shirts den bedste mulighed. Der er ingen grænser for tees. Der er en lang liste af typer undertrøjer at vælge imellem.

Der er andre toppe som tank toppe og crop toppe, der også er perfekte tilføjelser til dit look. Minijakker eller blazere bæres elegant over en overall kjole.

Dungarees kjole om vinteren:

Der er ingen årstider at have den på. Du skal ikke bekymre dig om stilen; om vinteren har du stadig en bred vifte af valgmuligheder.

Turtleneck-trøjer er meget populære om vinteren. Berømtheder vælger også disse trøjer for at føle sig godt tilpas. Bortset fra det, giver en enkel sort læderjakke din dungaree-kjole et glamourøst look . Du kan også eksperimentere med at tage hættetrøjer og et par knæhøje sokker på til en forkælelsesdag derhjemme. Der er ingen mode-faux pas med dungaree-kjolen.

Tjek selv, nogle af disse stilarter er aldrig forkerte!

Hvid og sort:

Ægteskabet mellem sort og hvid er et must i mode . Hun er stadig attraktiv og anstændig. Hvis du har sorte overalls, kan du parre den med en hvid t-shirt. Du kan også gøre det omvendte. Enkel og elegant.

Afmonterede klappen:

Du kan knappe en seler op for at få den til at se mere elegant ud.

Nogle mennesker kan lide at se anderledes ud og have en stil, som andre ikke plejer – at strippe overallerne adskiller dig fra resten.

Dungaree i skovhugger-stil:

Du kan bære korte overalls og en plaid skjorte. Hvilken farve passer bedst til den? Det er op til dig. Lyse farver passer meget godt til denne stil, såsom babypink eller lysegrå. Glem ikke at prøve hæle eller høje toppe.

Sko at have på:

Du kan prøve alle sko med din overordnede kjole. Som :

- Flade sandaler til sommeren

- Sneakers er altid praktiske for deres komfort og den klassiske stil, der udgår fra dem.

- Hæle tilføjer et strejf af glamour. Hvis du vil have et trendy look, så gå efter hæle uden at tænke dig om.

- Ankelstøvler med hæl giver en eventyrlig luft til din garderoben.

Iført overall kjole

3 - Den overordnede kjole

Dungaree kjolen er en komplet modebeklædning . Det kan være en fin tilføjelse til dit omklædningsrum. Du behøver ikke for meget tilbehør til det. Du kan bære den som en afslappet kjole til at gå ud til frokost med dine venner. Den er også meget praktisk til gør-det-selv takket være dens mange opbevaringspladser og dens anvendelighed i alle situationer . Udover alle disse stilarter og tips er det vigtigste at klæde sig på en måde, der matcher din personlighed.

Der er ingen ulemper ved at have den på. Det er en helhed! Hun er komfortabel. Du føler dig godt tilpas i denne beklædning. Du behøver ikke at overbelaste dig selv med andet tilbehør som armbånd, halskæder, ringe ved at bære overalls. Oven i købet er overallernes stofkvalitet langtidsholdbar. Hvad mere kan en kjole give dig? Det er et fashion statement, hvis du vil skille dig ud på dine næste udflugter.

Jumpsuit kjole

1 commentaire
- Russo

Bonjour j’adore les salopettes robe dommage que je ne puisse pas la mettre en semaine car elle es trop courte.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.