En ce moment, La Salopette offre la livraison

Handyman's Overalls

Er det ikke en smule fantasifuldt, at én person kan tage sig af alt, der er revet, slidt eller endda helt nyt? Ja, denne person er dygtig . En handyman er en specifik person, der kan reparere og udføre små til store opgaver. Dette kan være dig eller en anden, du hyrer til at udføre reparationer. Men primært er en handyman et udtryk, der bruges til at henvise til en person, der er ansat til at udføre en tjeneste eller fordel.

På den anden side er "gør-det-selv" den mest tiltalende betegnelse for at udføre sine gøremål, ordne ting i sit hus eller bruge sig selv og sine hænder til at reparere, skabe eller lave . Ja, du kan gøre alt selv. Du har måske set mange videoer og tips på YouTube til at udføre forskellige reparationer og opgaver. Skub den dovne orm væk i dig og begynd at ordne tingene på egen hånd.

Handyman arbejdsoveralls

1 - Handyman Overalls

Hvis du kender DIY, bør du vide vigtigheden af ​​et praktisk og behageligt outfit. Fordi DIY kræver total koncentration og et afslappet sind. Kun et køligt og roligt sind kan generere ideer. Dette kan kun ske, hvis du er tryg ved dit outfit. Det er derfor, gør-det-selv-folk oftest kan lide at have overalls på .

Handymen arbejder generelt i overalls. Det er en slags symbol eller arbejdstøj af en handyman. Stoffet er for det meste bomuld, da det er stærkt og slidstærkt.

Du må undre dig over, hvorfor overalls? Handyman-bukserne er normalt løst skåret for at sikre komfort ved alle lejligheder, med en central lomme på hagesmækken og mange andre nyttige opbevaringspladser .

Desuden skal handymanden have handsker, hjelm og sikkerhedsstøvler på. Overalls er en del af sættet af dresscodes. I stedet for at købe specifikke jakker, arbejdsforklæder eller værktøjsbælter, kan du kombinere dem alle sammen med dine berømte overtræksdragter .

De ekstra store lommer er de vigtigste forlængelser af overallerne. Du kan placere forskellige værktøjer som tænger, hamre, møtrikker, bolte osv. Det sparer din tid, og du kan nemt udføre dit arbejde med alle værktøjerne i hånden. På vores arbejdsoveralls kan du også finde en løkke , hvor du kan hænge din hammer eller tang.

Gør-det-selv overalls

2 - Hvorfor overalls til en Handyman?

Det er det bedste tøj at have på under arbejdet. Gør-det-selv-folk, malere, ingeniører, folk, der arbejder i industrien, gør denne overall til et vigtigt værktøj . Den løse form gør det muligt for gør-det-selv-ere at arbejde komfortabelt, mens de reparerer toiletter, loftsventilatorer, mentale hylder, lægger fliser, bukker sig ned og bevæger sig let. Der er mange opgaver en handyman kan udføre, såsom:

- Lægning af fliser

- Reparation af køkkenrør

- Reparer lysene

- Renovering eller ombygning af et badeværelse eller et værelse i køkkenet.

- Ret alle de ting, der ikke virker

- Reparation af knuste vinduer eller døre

- Monter tæppe

Du kan også gøre alle disse ting på egen hånd, men hvis du af en eller anden grund ikke kan gøre det, skal du hyre en specialist. De gav os deres mening om arbejdstøjet , hvilket for dem er et reelt plus, som ikke bør overses, disse fordele er:

- den er nem at have på

- det er behageligt

- det er et tegn på professionalisme.

- Den kan bæres alene eller over tøjet.

- Den kan tåle alle fedtpletter og andet spild.

Du kan også bruge et bælte, hvis du har brug for værktøj til at hænge på din talje for nemheds skyld.

Forestil dig, at du reparerer dine lysarmaturer. Du er på en stige, og din arm er strakt ud for at udføre dit arbejde. Eller du bøjer dig for at ordne køkkenafløbet. Så at udføre ethvert job giver dig i det hele taget fleksibiliteten til at udføre jobbet effektivt.

Alle disse grunde gør overalls til det bedste udstyr til gør-det-selv-manden.

Overalls til DIY

3 - DIY Overalls

Da mænd er mestre i reparationer, er kvinder også gode til at pille ved forskellige ting. For kvinder er buksebukser ikke bare arbejdstøj, de kan også være et tegn på mode.

Hvad er det ikke muligt at lave selv derhjemme? Du kan endda skabe dit outfit selv. Vi havde en tilbagemelding fra en af ​​vores kunder, der brændte for denne beklædningsgenstand med dens enestående charme, som gav os en oplevelse, der var sket for hende. Han ønskede at lave interiøret i sin lejlighed om, men havde ikke det passende outfit til det, og fordi han ikke ville beskadige sin garderobe, overtog han de elementer, der gør overalls til et perfekt værktøj for alle handymen. Sådan gør du:

1 - Køb de nødvendige materialer:

Du skal købe eller samle alle de materialer, du skal bruge for at have en arbejdsdragt. Du skal :

- Stof eller gamle jeans

- En model at følge

- Tape

- Saks

- En tung symaskine

- Sytråd

- Knapper

- Løkke

- Kridt

Der er ingen grund til at gå i butikken for at købe noget, da de fleste af disse ting er tilgængelige derhjemme. Til stof er denim det bedste valg.

2 - Tag handling:

Tag mål fra forskellige vinkler af din krop og skriv dem ned på papir. Hvis du bruger dine gamle jeans, kan du udelukke benmålene.

3 - Klip mønsteret:

Mange forskellige mønstre er tilgængelige på markedet. Vælg en du kan lide. Læs og følg alle instruktionerne på mønsteret. Begynd at skære dit mønster i henhold til dine mål.

4 - Begynd at sy:

Når du er færdig med at klippe mønsteret, skal du placere dit mønster på stoffet og klippe dit stof, så der er en ekstra halv tomme til sømrum. Begynd at sy stoffets dele. Du skal sy foden og taljen på dragten. Saml delen af ​​plastronen på siden af ​​taljen. Gentag processen på forsiden og bagsiden. Lommerne er de væsentlige elementer i overallerne. Glem ikke at tilføje lommer på begge sider af overallerne.

5 - Saml stropperne:

Lav lange stropper, der holder den forreste hagesmæk på bagsiden af ​​buksebukserne. Du kan sy løkkerne med hagesmækken. Sy også knapper foran på stoffet. Dette er de grundlæggende trin. Resultatet vil overraske dig. Du gjorde det selv. Prøv det og kig dig i spejlet for at tjekke størrelsen.

For at gøre det lidt mere elegant, kan du tilføje knapper på siderne af taljen. Farven på dragten er også meget vigtig. Du kan frit vælge enhver farve til dine stoffer, denne historie er historien om Adolphe Lafont , en visionær Lyonnais, der står bag skabelsen af ​​disse overalls. Det er med dette i tankerne og ved at følge den praktiske og komfortable side af denne beklædningsgenstand, at hver af vores arbejdsoveralls er perfekt designet til hver handyman, professionel eller søndagsarbejder. Det vigtige er at besætte disse ti fingre, mens du har det sjovt.

Konklusion

Du vil selv lave projekter, reparationer, renoveringer eller hyre en handyman; generelt, hvis du pille ved eller hvis den professionelle, der er ansvarlig for denne opgave, ikke bærer overalls, er det fordi han ikke er tryg ved at arbejde godt, og derfor er det vigtigt at rådgive ham så hurtigt som muligt, det bedste arbejdstøj . Udover husligt arbejde foretrækker mange industrier også at bære denne overalls. Den er genanvendelig og let vaskbar.

Opret arbejdsoveralls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.