En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hvordan bærer man japanske streetwear-overalls?

Har du nogensinde ønsket at se en smuk blanding af kulturer i tøjstil? Du skal tage et kig på den japanske streetwear- stil . Afslappet tøj er mere almindeligt kendt som streetwear. En tøjstil, hvor du ikke kun føler dig godt tilpas, men også elegant.

De traditionelle japanske overalls er stadig i stil, men streetwear-stilen går længere med forskellige modeller.

Udviklingen af ​​stil:

Evolution er en ustoppelig proces. Japansk streetwear er kommet langt siden 1990'erne. Streetwear-æraen har sine rødder i 1970'erne og 1980'erne . De unges rebelske og nye tanker byder på en ny livsstil, der har enorm indflydelse på mode.

Blandingen af ​​kulturer og anerkendelsen af ​​Vesten som modemodel er grundlaget for det, japanerne kalder streetwear . Omkring dette tidspunkt udviklede New York streetwear sig, og andre fulgte trop. Den japanske ungdom i 1990'erne tog den også til sig.

Efter et årti, takket være modedesignernes hårde arbejde, er japanerne nu i stand til at etablere deres streetwear-stil. I Japan er streetwear ikke et symbol på supermodellernes stil, men det fremhæver menneskers personlighed. Designere husker en praktisk kjole og kommer så til at opfinde noget.

Harajuku Street i Japan er et sted, der har haft sine op- og nedture i forskellige streetwear-trends. Hvis du vil være vidne til ægte streetwear-stil, er Harajuku street det bedste sted i Tokyo.

Japanske Urban Overalls

1 - Hvad er japansk streetwear-mode?

Japanske tøjtrends kredser om deres kultur og udtryk for deres indre.

Designere eksperimenterer meget med farver, print og mønstre . Ordet, der kommer til at tænke på, er "fed". Her er nogle af de berømte japanske street outfits til mænd:

- stramme ankelbukser

- Tech wear cargo bukser

- Løse bukser i japansk stil

- Hvide camo bukser

- Camobukser med flere lommer

- Baggy bukser til mænd

Og disse bukser kan gå med det

- Forskellige typer kimonoer

- Hættetrøjer

- Jakker

- Streetwear skjorter

Disse outfits tager udgangspunkt i japansk urban mode, men hvis du vil have et trendy og originalt look, skal du vælge overalls, der bruger samme snit som disse klassiske bukser med et unikt touch.

For piger er tingene lidt sværere. De kan lide at bære en blanding af monokromatiske og dristige farver med platformsko . Her er nogle meget trendy outfits:

- Løstsiddende hættetrøjer i lyse farver med mini-nederdele.

- Pink jeans (fra lys te pink til hot pink) er altid meget trendy.

- Cargobukser med tætsiddende t-shirts.

- Denim overalls kan aldrig være en forældet stil.

Japanerne har deres måde at gøre det elegant på. Blandt alt gadetøjet på den ene side har overalls deres eget unikke look . Her er nogle af fordelene ved at gøre dungarees til dit hverdagsoutfit :

- Du kan bære den i ethvert vejr og enhver lejlighed.

- Overallerne er nemme at have på og giver en afslappet stil.

- Klædebukserne som bytøj spiller på en original og selvsikker stil, som eksponerer det bedste fra din personlighed.

Japanske Streetwear overalls

2 - Hvordan bærer man japanske overalls?

I Japan kan ikke kun drenge, men også piger godt lide at bære overalls som gadetøj. Overallerne passer til både drenge og piger . Unge mennesker, især piger, er altid klar til at bære denimjakker, jeans, bukser eller overalls. For at give et anderledes look kan du købe skåret overalls. Men hvis du ikke kan gøre det, så tilføj en udvendig søm nederst benet og giv det et forfrisket look. Her er nogle måder at bære overalls på:

- Denim overalls med crop tops:

Crop toppe er streetwear i sig selv. At parre dem med overalls vil øge det overordnede udseende. Du kan bære en monokrom crop top (sort eller hvid) med lyseblå denim overalls.

- Overalls med skulderløs top:

Du kan kombinere dine overalls med en skjorte med lave skuldre, der fremhæver overallens stropper og din hals.

- Overalls med rullekrave:

Om vinteren er den bedste måde at bære overalls med en rullekrave. Det vil ikke kun beskytte dig mod kulden, men det vil også give dig et moderigtigt berømthedslook.

- Dungaree i mini-nederdelstil:

Mini-nederdele overalls er også meget almindelige blandt unge piger. Disse overalls fås i mange farver. Fra pink til sort til blå og nogle prangende toner. Det giver dem et smart og sikkert sommerlook.

- Dungarees med lille overjakke :

Den lille monokrome topjakke passer godt til overallerne om vinteren.

- Overalls i elegant tilstand :

Hvis du ikke ønsker at bære almindelige blå bukse -overalls, har du masser af andre valgmuligheder. I vintage overalls kan du finde overalls shorts generelt. Det vil give et autentisk look, der vil øge din selvtillid. Det er også det bedste fashion statement.

De typer sko, du har på, ændrer også overallens udseende .

- Campstøvler passer godt til korte overalls.

- Trykte sneakers, en stor klassiker fra japansk mode med overalls og vide bukser.

- Du har måske ikke mistanke om det, men prøv overalls med hæle; det vil give dig et moderne look.

- Til mere casual outfits er canvas pumps og sneakers overallernes bedste allierede.

- Om sommeren er sandaler det bedste valg for deres kølige og praktiske udseende.

I sidste ende er der ingen hårde og hurtige regler for at bære overalls. Men blå, sort og hvid er universelle farver. Men du kan også vælge farvede overalls . Det eneste du skal se er, hvordan du kan lide at bære overalls. Din stil betyder meget.

Et råd: prøv ikke for mange tilbehør med denim, for ikke at overbelaste den naturlige side af dit outfit.

Japanske overalls til kvinder

3 - Streetwear Overalls og Denim

Denim bærer et amerikansk navn, men stammer dog fra byen Nîmes i Frankrig, dette navn er det bedst kendte i dag, men japanerne lavede også deres denim. Den er 100% lavet i Japan . På grund af konstant efterspørgsel producerer mange kendte mærker i Japan jeans. Her er nogle af de berømte denimmærker i Japan, der gør det:

- Pure Blue Japan

- Store John

- Evisu

- Stevenson Overall Co

- Momotaro

- Jernhjerte

- Samurai jeans

Japanerne er besat af streetwear stilarter, men du kan ikke benægte populariteten af ​​overalls . Der er stadig mennesker i Japan, der kan lide overalls. Nogle gange, når du vil ændre dit look til noget anderledes og stilfuldt, er hun er den bedste mulighed. Det er både moderne og elegant.

Efter en længere pause er overallerne således tilbage i forgrunden, dette bekræftes ved at se antallet af unge mennesker iført overalls i Harajukus gader.

Mange mennesker kan lide at følge mode, men nogle følger deres hjerte. De vil gerne have det , der passer dem. Så uanset om det er buksebukser eller andet streetwear, er der ingen specifikke begrænsninger for din stil. I overalls er der så mange stilarter og ting at kombinere.

Overalls er en slags street wear, som folk vil lægge mærke til overalt i mængden. Vi finder endda buksekjolen, som klæder dit fornemme look med originalitet og gør din tilstedeværelse mindeværdig.

Urban denim overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.