Dansk

Hvordan tilpasser du dine overalls?

Vi har alle en, eller to eller flere dungarees, som er en tøjreference for os, og som vi ikke vil overlade for noget i verden til andre stilarter eller tøjtrends. Denne tidløse men tidløse beklædningsgenstand ledsager os under alle omstændigheder i vores liv, så praktisk, komfortabel, universel og tidløs er den. Men, og selvom vi aldrig bliver trætte af det, har vi nogle gange lyst til eller behov for at opdatere det eller personalisere det afhængigt af omstændighederne , eller hvornår vi skal have det på.


Ja, men nu, hvordan gør man det trendy? Hvordan sublimerer man det med små intet, der vil gøre en helhed, som får dig til at skille dig ud på gaden? Sådan fremhæver du disse garnbukser, som du elsker at have på, hvis du nogensinde har denne lille tvivl, der hvisker til dig, at ja, garnbukser er et sikkert bud , men du vil have dem endnu mere til at være en model af sin art, en unik model, en model der ligner dig?


Her er nogle eksempler på tilbehør, du kan tilføje til dit outfit, som skal afvises i det uendelige, afhængigt af stilen af ​​garnbukser, du vil fremhæve, afhængigt af form, farve, tekstur og afhængig af lejligheden.

1 - Kæden

Der er du forkælet med valgmuligheder, stilen på kæden og lommen, som du vil lægge den ud over, så den bliver bemærket, og så de overalls, der passer dig så godt, er endnu mere overallerne, end du vil have på til lang tid. Linkkæden , multi-mesh- kæden, sølv- eller guldmetalkæden , vil rage ud fra baglommen på bukserne og vil give et elegant og retro look til dine almindelige denim bukser, sorte eller blå, grå, beige, småting !


Lommeurskæden, der bæres på en af ​​sidelommerne, på beige, blå eller sorte vintage overalls , vil give dig et perfekt look, både stilfuldt og afslappet. Det lille ekstra, der gør hele forskellen!
Du vil også have, for et lidt mere trendy look, taljekæden, den der omslutter dig, og takket være den vil du fremhæve dit unge, dynamiske og raffinerede temperament på samme tid!

Vintage overalls

2 - Bæltet

Hvis du har sorte overalls , vil musten også være et gyldent bælte , pumps eller sandaler med gyldne stropper! Og med lidt ingenting, vil du sublimere alt, med klasse og raffinement. Dette ideelle outfit til aftener med venner, derhjemme eller på en restaurant vil passe perfekt til dig med sin enkelhed og elegance.
Med et lys eller mørkebrunt læderbælte kan du markere din talje ved at lade bæltet glide gennem løkkerne af almindelige hvide overalls eller blomstret, mønstret, det gør ikke noget! Alle garnbukser kan pyntes med denne type bælte. Alle bælter, uanset om de er tynde, brede, foret i taljen, faldet på hoften, vil passe perfekt til dine yndlingsoveralls! Ved at markere taljen lidt med dette tilbehør, vil du redefinere dit look, din smag for en universel og tidløs beklædningsgenstand, som uden tvivl fortjener at blive forstørret under alle omstændigheder. Sexet og trendy i overalls, absolut!

Læderbælte

3 - Smykker

- Brocher til jer damer, Pins til jer herrer!

Uden tøven, vover brochen i taljen! Det er trendy, innovativt, subtilt for at give mere stil til din stil! På flydende, almindelige overalls vil den runde eller ovale cameo-broche være det essentielle touch for at give dig adel, elegance og suveræn!
Er du den afslappede type og vil du pynte dine overalls med blomster eller mønstre? Du har en uendelighed af valgmuligheder med brocher af alle mulige materialer: Træbrochen til en cool, økologisk og landlig stil, brochen i metal , rhinsten, stof, plastik. Du vil finde ud af, hvordan du klæder dine garnbukser med denne lille detalje, der gør hele forskellen!
Brochen i taljen , brochen båret på en af ​​stropperne, forestil dig alle de mulige kombinationer mellem alle brochervarianterne og stedet, hvor den skal fremhæves, hvilket vil fremhæve dig!!!
Og I mine herrer, fremvis jeres ideer, to eller tre stifter fastgjort side om side på seler eller hovedlommen på jeres overalls, og allerede nu viser I jeres personlighed, I tør være anderledes og bekræfter jeres gode smag og jeres individualitet !

4 - Halskæder og armbånd

Læder til jer herrer , armbåndene, der omgiver dit håndled, vil matche i farve og materiale med det bælte, du har valgt til dine yndlingsoveralls!
Damer, hvis du har vintage, løse overalls, så har du brug for stoffet og metalhalskæden , der vil falde perfekt som en halskæde foran dine overalls, fremhæve den afslappede, behagelige og cool side, der passer dig så godt, turde kontrastere farver, leg nemt med alle modeller af meget lange, enkle, dobbelte eller tredobbelte halskæder! Du vil blive et hit og være sikker på at blive misundt, kopieret!

5 - Tørklæder

Skab din trend med en lille firkant af stof, der blot er bundet til en bælteløkke, og leg med farverne ved at kontrastere lige med farven på bukserne eller tværtimod ved at arbejde på en farvenuance. For eksempel vil en lille rød firkant på denim overalls gå lige så godt som en anden himmelblå eller mørkeblå på den samme overall.
Med et større tørklæde vrider du det, så du kan lege med det som et bælte, du sætter i buksernes løkker, og der også samme princip: du kontrasterer farverne og mønstrene , eller du bliver på samme farve end dine overalls. Under alle omstændigheder vil det være en flot og personlig dressing , til din smag og til dit billede!

Som vi kan se, er variationen af ​​de tilpassede dungarees uendelig , den er kun begrænset til grænserne for vores ønsker og vores fantasi. Med få midler og genstande kommer garnbukserne tilbage til livet, forbedret i deres gengivelse og deres form af alt, hvad der kan tilføjes dem for at ændre deres stil.


Eksemplerne udviklet ovenfor er typisk udvalgt blandt det, vi allerede har derhjemme, og det er et ønske at beskrive, hvordan man med et smykke glemt i en æske, et bælte, som vi ikke længere bruger, sublimerer denne beklædningsgenstand , som er os kær uden at blive så med midlerne til at blive fornyet af det, vi allerede har.

6 - Iron-on dele

På en mere manuel måde og måske lidt mere teknisk, giv dig selv fornøjelsen af ​​at give et nyt liv til dine yndlingsbukser, den der har fulgt dig så længe i dit livs mange begivenheder, den som intet verden ikke kan til overbevise dig om at fortryde.
Vejen er enkel og resultatet betagende: Igen, frit spil til din fantasi og din kreativitet! Vælg strygestoffirkanter til at stryge på dine garnbukser, tag de stoffer du ønsker, og forvandl dine slidte denimbukser til trendy gartnerbukser med en patchwork-effekt, farverig, livlig, spontan! Du vil få vildt succes med bonussen ved at fortsætte med at bære disse garnbukser, som vil bevare en evig sentimental værdi for dig!

Trendy brugerdefinerede overalls

7 - Perler, pailletter og broderier:

Hvis syning ikke skræmmer dig, kan du tilføje perler i alle størrelser og farver til de steder i buksebukserne, der inspirerer dig: en graduering af perlestørrelser på toppen af ​​det ene ben af ​​garnbukserne vil være den smukkeste effekt!


Sy pailletter og giv glans, du vil lege med lysets effekt på dine garnbukser ved for eksempel at drysse pailletter på lommerne, og her er endnu et look til gartnerbukser prydet med tusind gnistre!!!
Til sidst, på et lille problem (eller ej), tøv ikke med at sy over det, en broderet blomst, eller et hjerte, eller en stjerne for den stjerne, du er, eller dit fornavn, alt er muligt!!


Om et problem, men lad os være eksperter her, du kan trække et par tråde, øge dette lille hul, der generer dig (måske) for at fremhæve grunge- siden, slet ikke forældet, stil fra firserne , som kommer tilbage i kraft med vores oprørske teenagere!


Klædebukserne er for dig en tidløs del af din garderobe, personliggør denne anden hud og som en modedesigner, personliggør den efter dine ønsker og dit momentum, for at gøre dem til en unik buksebuks, din! Talentfuld kunstner, du vil sætte pris på at have værdsat det, disse berømte elskede overalls, i dit billede, efter din smag. Vær sikker på, at den vil belønne dig uendeligt med velvære og selvsikker elegance, hver gang du bærer den!

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.