En ce moment, La Salopette offre la livraison

Tips og tricks til at bære overalls til kvinder

Vi besluttede at fremhæve gennem denne artikel synspunktet fra en uafhængig stylist , der gav os sin kærlighed til overalls . Her er hvad hun fortalte os:

Nå, det er officielt, jeg har en legitim besættelse af overalls. Jeg ejer nu tre. For at være helt ærlig, så vil jeg have mere. Jeg så en med en stilfuld camo, som jeg virkelig begærer. Helt klart min næste dille. Det hele startede med klassiske sorte buksebukser , som jeg først havde på til et måltid med venner. Så købte jeg overalls i samme stil med en anden nuance, så jeg kunne slå mig sammen med min lille kusine for at gå ud i matchende tøj. Da temperaturerne begyndte at stige, købte jeg et par shorts , som jeg nu deler nedenunder. Jeg kan ikke stoppe ! De er så søde.


For ikke at nævne, at de er fuldstændig funktionelle for mig som mor. Det er ofte sjældent, at jeg finder noget både trendy og funktionelt . Jeg havde et par stilspørgsmål fra dig om dem. I dag tænkte jeg, at jeg ville dele nogle tips med jer til, hvordan man bærer overalls . Lad os se det i øjnene, folk forbinder ofte overalls med landbrug . De kan blive snavsede meget hurtigt, men samtidig er de designet til. Herunder finder du mange tips og billeder.

1 - Sådan bærer du overalls

Efter min mening, hvis du bærer lange dungarees, skal snittet være lige eller slankt , selvom klokkebundene gør et mærkbart comeback på forsiden af ​​den urbane scene, synes jeg, at det ikke sætter min femininitet nok frem. . Dette er det vigtigste tip , når det kommer til at bære lange overalls. Hvis du bruger den sammen med slanke bukser, vil overalls som standard have et moderne og trendy look.
Jeg foreslår også, at den er en smule cropped , dvs. du vil ikke have, at den skal være ankellængde og fuld længde som normale jeans. Du kan altid arrangere dette med en kant for at give dine bukser en længde på 7/8 .

Trendy blå overalls

2 - Hvilke sko man skal have på med overalls

Efter min mening er de bedste sko at bære med dungarees sneakers , uden tøven, jeg har også set dungarees kjoler på det seneste, som jeg forestiller mig perfekt med et par pumps, men sneakers forbliver et sikkert bud. Af natur er overalls et afslappet outfit i støbeskeen. Se eksempler på alle skomuligheder, jeg har prøvet!


1. Sneakers er en god mulighed. Det er især et godt valg, hvis du bærer lange overalls og en langærmet skjorte , det vil sige, hvis det er en køligere årstid.
2. Flade sandaler er også et nemt valg. Det er det, jeg vil forbinde med overalls, når jeg har dem på i de varmere måneder , med korte ærmer eller en tanktop.
3. Muldyr kan også være en god mulighed for den køligere forår/efterårssæson , hvis du gerne vil pynte dine lange overalls, men ikke vil have sneakers på.
4. Endelig kan du bære støvler . Det er lidt mere et hippie-tak på overalls , og jeg elsker det. Jeg anbefaler at bruge flade ankelstøvler sammen med dine lange bukser i de køligere måneder, medmindre du er en erfaren person, der gerne vil prøve støvler med korte bukser om sommeren.

Kort overalls i blå denim

3 - Hvilke toppe at have på med overalls

Selvom du har et valg, når det kommer til skjorter, er mit vigtigste råd at holde din top monteret . Det behøver ikke at være stramt, men du vil ikke have en masse bulk under dine garnbukser, dvs undgå en sweater, undtagen om vinteren selvfølgelig, eller tænke på et lettere stof. Ellers risikerer du at skabe ujævnheder under overallen, hvilket ikke er flatterende. Jeg har forsøgt at give så mange eksempler som muligt nedenfor.


1. Den nemmeste ting at bære med overalls er en velsiddende t-shirt af enhver type . Det er det, jeg oftest har på. Du kan ikke gå galt med denne mulighed, uanset om den er solid eller stribet. Sjove detaljer som et leopardprint eller en let pjusket skulder vil holde dine garnbukser friske og moderne som et ægte statement-skønhedsaktiv.
2. Overvej om sommeren en off-the-shoulder tanktop eller crop top til dem, der vil være modige.
3. Til aftener, der er lidt mere påklædte, kan du prøve en top med knapper eller en sød, figursyet bluse .
4. Varier længden på dine ærmer efter sæsonen for at gøre overallerne velegnede til forskellige perioder og lejligheder.
5. I de køligere måneder kan du tilføje en lang cardigan til dine overalls for ekstra varme og et køligere look. Det er bedst at lægge lag over dine overalls.

Sort Jean Overalls

1 commentaire
- Gaelle

Je suis une fan de salopette j’en ai plusieurs de couleur et aussi une robe salopette je l’adore mais je peux la porté uniquement le. week-end et surtout beaucoup l’été avec de jolies sandales et un jolie vernis à ongle et de jolies bijoux c’est pas mal. À Bientôt Gaëlle russo.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.