En ce moment, La Salopette offre la livraison

De bedste arbejdsoveralls til kvinder

Vi elsker overalls for deres anvendelighed, robusthed og flotte udseende. Og de elsker dem også for deres symbolik . Hagesmæk-overalls betyder, at du kan lide at få dine hænder beskidte og sætte din DIY-side på prøve. Og for de mennesker, der laver dem, er det en kilde til stolthed. At bygge en smuk heldragt, der holder længe, ​​er en ære for vores virksomhed. Hvis du laver arbejdstøj, skal du kunne lave overalls.

Da vi ved, at lande elsker disse beklædningsgenstande, og det er en af ​​deres yndlingsgenstande at give som en nyttig gave , har vi samlet vores samling af arbejdsoveralls, brugt dem i omkring seks uger for at hjælpe dig med at finde den overall , der passer bedst til dig og opfylder dine behov .

Bomuldsvævning

1 - Kvalitetskontrol af beklædningsgenstande

Vi prøvede forskellige typer overalls, uanset om det var til at gå på kontoret eller på en byggeplads . Vi har forsøgt at bruge forskellige typer buksebukser, som hver stolt præsenterer deres styrker, men også deres begrænsninger. Til denne kvalitetstest fokuserede vi på forskellige punkter såsom: de anvendte materialer, renheden af ​​sømmene og de begrænsninger, de kan støde på i de forskellige fag. Når det er sagt, er alle overallerne i denne test godt lavet og burde tjene godt.


For at starte vores test kiggede vi på hvert par buksebukser. Dernæst spurgte vi en erfaren syerske til råds om, hvordan man inspicerede dem yderligere . Hun fortalte os, at vi skulle bruge mere tid på at se på indersiden af ​​tøjet end på ydersiden, fordi det er her fabrikanterne skjuler klaplommekonstruktion, stramme oplægninger og hastig serge (en serge er en type symaskine, der binder stof med en overlock). søm lavet med tre eller fire forskellige tråde). Hun rådede os også til at vaske tøjet for at se, hvilke tråde der kommer ud i vask, og om overallerne kommer godt ud af tørretumbleren. Vi vasker dem, og vi inspicerer igen hvert punkt, der er set tidligere. Så langt så godt. Vi vendte dem derefter for at undersøge hver lomme, rem, søm, søm, krog og øje og nit. Vi brugte et forstørrelsesglas til nøje at undersøge trådantallet og stingkvaliteten inde i knaphullerne og sømmene .

Syning af jeans

2 - Sådan testede vi overallerne

Ud over at inspicere hver hagesmæk for kvalitet og konstruktion, gjorde vi, hvad enhver, der købte disse produkter, ville gøre: vi bar dem . Dag efter dag bar vi overalls, nogle gange flere om dagen. Vi lavede havearbejde, reparationsprojekter og værktøjstest. Vi bar dem i receptionen, på kontoret og på ærinder til savværket. Vi vurderede dem på pasform, komfort, varme, nem bevægelse, og hvor godt hardwaren (lynlåse, spænder, spænder og stropper ) fungerede. Hvis du vil starte en god gør-det-selv-dag, så tag smækoveralls på. Ærligt talt. Folk har gode nostalgiske minder om, at de husker de garnbukser, vi alle havde på i vores ungdom, og vil spørge, hvor du har dem. Det er sjovt. Her er 4, der helt sikkert vil overraske dig:

1 - Urban Ikigai Style Denim Overalls

Den er traditionel og klassisk og kan bruges til enhver lejlighed. Det er af god kvalitet, og dets fremstilling er omhyggelig. Den har tredobbelt nålesting på indersiden og ydersiden af ​​begge ben, en traditionel hagesmæk og lommelayout, et helt snit gennem hofter og ben, intet mindre. Hvis din smag hælder mod det traditionelle, og du vil have en dungaree, du har tillid til og nem at bevæge dig, ville disse være et godt valg.

Overalls Jean Ikigai

2 - Vintage Cowboy Union overalls

Det er en af ​​vores bedst sælgende beklædningsgenstande, som vi er særligt stolte af, og vi kan se hvorfor. Den er udstyret med små synlige lommer foran på bukserne, bukser med en 7/8-kant fuldender den fornemme finish af disse overalls. Det er så varmt, at det tillader kolde efterårsmorgener i total komfort. Det er en alsidig beklædningsgenstand, som kan bruges til enhver tid. En sidste gennemtænkt detalje, som vi sætter pris på, er disse stropper, tynde og diskrete, de er ideelle til at ledsage en sort langærmet t-shirt. Det er en ideel allieret ved alle lejligheder!

Vintage cowboy overalls

3 - Sailor Classic Denim Overalls

De klassiske sømands-denimbukser arver en stærk karakter, som findes i disse sømme og finish. Den arv lever videre i dette tunge denimprodukt. Den har en god byggekvalitet og dens forvask gør den behagelig lige ud af æsken; det gør det også lidt nemmere at vaske. Den eneste lille defekt ved dette produkt og dets ægthed, faktisk spænderne på disse seler, selvom de er robuste, kræver indbrud og glider ikke let, når de er nye. Men generelt er det et velafbalanceret stykke tøj, med dybe lommer, tredobbelt syning på benene. Hvis din smag er traditionel, men du hælder til forvasket denim, burde dette passe perfekt til dig.

Sailor Denim Overalls

4 - Mælkehvid Lang Dungarees Kjole

Det er en lidt speciel tilpasning af de garnbukser, vi tilbyder her. Dungarees kjolen er meget populær om sommeren. Især på kontorer bringer det et frisk pust til et af de mest fashionable outfits i de senere år. Udvalgt bomuld og fine syninger giver en glat, selvsikker følelse, der kommer igennem, når du har den på. En minimalistisk stil af høj kvalitet.

Hvid dungaree kjole

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.