En ce moment, La Salopette offre la livraison

Den engelske overall

Der er meget få outfits, der passer til mange jobs, uanset om det er afslappet eller formelt. Overalls er en af ​​dem, med bukser fastgjort til en hagesmæk, en komplet, men enkel tøjstil. Du kan bære den når som helst på året, afslappet eller klædelig. Folk i forskellige fag, såsom malere, arbejdere, blikkenslagere, ingeniører og mange flere, bærer også overalls. Med sine rødder i Indien, har denne stil rejst fra et kontinent til et andet og dermed over hele verden .

1 - Hvordan blev overalls trendy i England?

Både ordet og outfittet stammer fra Indien. I de tidlige år af det 16. århundrede blev det indiske ord Dungri omdannet til dungaree af englænderne for at tilpasse det til deres sprog. Til at begynde med bar sømænd denne kjole, som de lavede af de gamle sejl fra skibe. Så begyndte landmænd og andre faglærte arbejdere at bære det på grund af dets holdbarhed. Efterfølgende fandt fabriksarbejdere, både mænd og kvinder, det godt tilpas på arbejdspladsen. Så fra briterne spredte dungarees-stilen sig over hele verden. Udover at være et arbejdsoutfit er det efterhånden blevet et modeoutfit. Overalls har været moderigtigt flere gange. Hver tilstand gentager sig selv efter et årti. I 60'erne og derefter i 90'erne var bukserne på modehøjde , og i dag, efter et årti, er bukserne igen i rampelyset.

Berømte mærker fra England:

Mange kendte tøj- og tøjmærker har lavet dem. De fleste mærker foretrækker bomuldsjeans eller overalls . Fordi dette stof er slidstærkt og fleksibelt . De er enkle og nemme at have på. Du kan gå overalt med eller uden tilbehør. Nogle af de berømte engelske tøjmærker er:

- Hammons og Co

- Burberry

- Oliver Spencer

- Stella McCartney

-Paul Smith

Engelske denimbukser til kvinder

2 - Berømte personligheder fra England iført overalls

Mange kendte engelske personligheder har båret overalls. Fotografer har fotograferet dem i forskellige stilarter. Uanset om det er gadetøj eller et mere formelt look, prøver de, hvad de vil. Stilen hos berømte kunstnere viser , hvordan man bærer overalls i England.

2.1 - Kate Moss

Kate Moss er en ikonisk britisk model og forretningskvinde. Hun kender nuancerne i mode. Hun parrede blå denim overalls med en hvid t-shirt og hvid frakke. En blå kasket og solbriller tilføjede krydderi til hendes look.

2.2 - Emma Watson

En pige fra England blev en berømt tryllekunstner og dronningen af ​​modeverdenen. Hun har en åbenlys og excentrisk sans for at bære outfits. Emma Watson bar sorte overalls med en hvid t-shirt og et par hvide sneakers. Hun klippede sit hår i en hestehale med solbriller, hvilket gav hende et meget formelt kontorlook.

2.3 - Sophie Turner

En engelsk skuespillerinde fra Games of Thrones, Sophie Turner, optrådte i et streetwear-outfit. Hun bar blå denim med hvide t-shirts, hvilket gjorde det enkelt. Og andre gange, til en afslappet udflugt, bar hun sorte overalls med hvide t-shirts parret med sneakers.

2.4 - Elton John

Den verdensberømte engelske musiker Elton John er en af ​​modeudsagn, har sin ekstravagante stil. Han bar overalls flere gange og gør det stadig i dag. Hvem kan glemme rockerdragten med skinnende stjerner på en råhvid skjorte og overalls? Han hædrede sit rockstjerne-look med funky hvide briller og sølvstøvler med stjerner på. Han bar også en klassisk denim med en mørkeblå langærmet skjorte og en cowboyhat , hvilket gav ham et helt unikt look, som han har hemmeligheden bag.

2.5 - Lady Diana

Hvem kan ikke huske hjerternes dronning Lady Diana? Hun var ikke kun en eventyrprinsesse, men også en fortryllende med magiske øjne. Folk husker hende stadig for hendes skønhed. Hun bar også meget forskellige farvede overalls .

Ved en anden lejlighed bar hun lyseblå bomuldsoveralls med babylyserøde t-shirts og næsten uden tilbehør. Og begge hendes udseende var ude af denne verden.

Britiske berømtheder i overalls

3 - Forskellige måder at bære bukser på i England

I 90'erne var garnbukserne på højden af ​​deres popularitet, uanset om de var på tv, i serien eller i Londons gader, de var overalt. Men i 2021 er der ingen faste regler. Du kan style dit outfit efter din personlighed.

Her er nogle af vores ideer:

- Med basic t-shirts:

Den nemmeste måde at gøre dungarees til dine egne er med en afslappet hvid t-shirt. Sorte eller blå overalls er meget almindelige. Og en hvid t-shirt passer perfekt til begge dele.

- Forskellige typer overalls:

Overalls kommer i forskellige stilarter og farver på markedet. Her er nogle teknikker, du kan vælge imellem, uanset om du handler online eller i butikken.

- Overall shorts

- Arbejdsoveralls

- Løse bukser

- Med masser af lommer eller knapper

Du kan vælge at løsne den ene eller begge stropper , hvilket forstærker det moderigtige look.

- Dungarees med rullekrave og jakke:

Om vinteren ser overalls godt ud med rullekrave eller sorte læderjakker eller hættetrøjer. Mange kendte kunstnere følger denne model for at holde kulden ude ved at følge trends.

- Skoideer for at være elegante i overalls:

Du kan bære alle sko med den. Sneakers sikrer et valgfrit look. Hvis sandaler giver dig et afslappet sommerlook i overalls, kan simple hæle gøre det afslappede look til et uformelt look.

- Tilbehør med overalls:

Selvom du skal have et minimum af tilbehør på, når du bærer overalls. Dungareerne er en komplet beklædningsgenstand, en alt-i-en. Men hvis du har lyst til at gøre lidt mere, så er en kasket, solbriller og armbånd helt i orden.

4 - Hvorfor er overalls en tidløs engelsk stil?

Der er mange grunde til, at englænderne kan lide at gå i buksebukser, og vi forstår dem fuldt ud.

- Let at bære

- Alsidigt tøj

- Ideel til gør-det-selv

- Bruges til afslappet bytøj, udflugter med venner og frokoster.

- Enkel, men elegant

- Kan bæres i enhver sæson

Dens historie er ladet og giver den en karakter, der er modstandsdygtig over for alle test, som retfærdiggør dens ry som en holdbar beklædningsgenstand . Det er ikke for ingenting, at alle generationer bærer dem stolt til enhver tid.

England er også i front i modeverdenen. Piger og drenge kan lide at eksperimentere med stil. Dungarees er også tilbage på mode i England. Mange kendte mærker fra England producerer jeans eller bomuldsoveralls. Du kan kombinere dem med mange stilarter. Hvis du elsker at bære denne form for alsidigt outfit, så fortvivl ikke, 90'er-følelsen er tilbage!

Britiske overalls til kvinder

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.