En ce moment, La Salopette offre la livraison

De Beige Dungarees, mere end bare en farve!

Det er på tide, vi taler om en bestemt nuance, en moderne neutral farve, der har etableret sig som en reference i modeverdenen: beige .

Det er til stede på catwalks ved hvert modeshow af de største modedesignere , vi møder det i forskellige toner, med nye og klassiske teksturer til looks, der altid er kreative med en fornem elegance .

Overalls Beige

1 - Hvad er den beige farve

Beige repræsenterer en række forskellige farver, der svinger mellem en cremefarvet nuance og en bleg gullig nuance. I Frankrig har denne farve eksisteret siden 1850, den plejede at betegne en naturlig uld , det vil sige, som ikke er blevet bleget eller endda farvet. Efterhånden indtog dette udtryk "beige" sin plads i Molières sprog, før det blev demokratiseret i hele Frankrig, før det blev overtaget af englænderne og andre europæiske lande. Vi skylder ham denne vækst takket være forfatteren Edmond de Goncourt i hans roman: "La Fille Elisa".

I begyndelsen af ​​1800- tallet fremkaldte udtrykket écru en nuance, der ligner den, der nu kaldes Beige, hvilket førte til forvirring, især for uldhandlere. Andre farver sidestilles ofte med beige såsom khaki, buff, elfenben, råhvid og ørkensand . Det var først i midten af ​​det 20. århundrede, at indretningsarkitekter definerede de pigmenter, der repræsenterer den farve, vi kender i dag.

Fra 1960'erne prydede de første telefoner og computere en ørkensandfarve, der lignede den beige, vi kender. Hvad stadig blander ånden i den brede offentlighed på denne så særlige farve. Makeupfirmaer har fortolket beige som en lys til medium hudtone . Dette er den mest almindelige definition selv nu.

Ofte relateret til arbejdsverdenen er beige en svær farve at producere, især i trykning. Det kræver så lave blækniveauer, at det nogle gange vil udskrive lilla eller grønt ved en fejl. Det er allestedsnærværende omkring os og især på gengivelser af bygninger. Beige er en fast bestanddel af minimalistisk mode og design .

Iført beige overalls

Psykologi af beige: Det er en nuance varmere end hvid, der repræsenterer enkelhed og sindsro . Det har denne særlige karakter af at være ædru og diskret. Det giver et stille, rent look med en seriøs tone, der ikke tiltrækker opmærksomhed. Det er en basisfarve, der ikke tager risici og tillader en smart stil ved alle lejligheder. Du vil se i sidste afsnit, hvordan du fremhæver det med de andre dele af din garderobe.

2 - De Beige Dungarees

De beige garnbukser arver en ædel karakter , der pryder lærredet af denne tidløse heldragt, der oprindeligt er designet til at hjælpe arbejdere og håndværkere i deres daglige opgaver ved at tilbyde dem tøj, som de føler sig godt tilpas i og nyder godt af stor bevægelsesfrihed. Flere opbevaringspladser gjorde det muligt at bringe deres værktøjer til alle steder på den mest ergonomiske måde. Derudover har denne berømte overall en hagesmæk, der fungerer som hagesmæk, for ikke at snavse tøjet under overalls.

Det var i slutningen af ​​1960'erne, at det unikke møde mellem den professionelle verden og modeens verden fødte Salopette Beige . Denne ecru-farve er meget almindelig på væggene i bygninger og i computerverdenen (de første computere og telefoner var beige). Det er under disse forhold, at forbindelsen mellem beige og overalls begyndte. Vi begyndte at se mange sektorer såsom netværksantennereparatører, arkitekter, teknikere og endda nogle ingeniører, der stolt bar denne beige brystplade over deres smukke skjorter. Takket være sin udvikling inden for branchen har denne farve, som er så særlig svær at definere, fundet sin plads i vores garderober . Vi kender alle Burberry og de legendariske beige trenchcoats med sorte og røde tern. Det er sjældent at finde et mærke, der ikke fremhæver denne sobre og raffinerede nuance , det inspirerer til en smart diskretion, der findes på håndtasker eller smoking.

Den kedelige og kedelige farve, den engang stod for, har ændret sig totalt for at få dette elegante og ædle ry . Ligesom andre farver passer beige ikke til alle nuancer, så det er vigtigt at vælge dit outfit med omhu for at bevare denne farves unikke charme. Nuancen mellem elegance og lækkert gennemtænkt arbejdstøj er perfekt, og det er ikke ved at stoppe, det kan vi se med blikkenslager arbejdsoverallerne .

Arbejdsoverallsside

3 - Sådan bærer du beige bukser

En meget lys eller meget mørk beige, i kolde eller varme toner af kanel eller honning. En beige fra top til tå i samme eller forskellige toner, en beige i ét stykke, der fremhæver eller dæmper et helt look.

Et totalt beige look, i høje teksturer, er symbolet på elegance . En blazer i uld, læder eller fløjl sætter tonen for resten af ​​looket og er så sofistikeret. Beige bukser og en beige nederdel er den smarte base for et minimalt look.
Nedenfor er nogle tips til vores yndlingsfarve:
- Bær dit beige look med en let makeup-palette. Hvis du normalt ikke bruger makeup, så gå kun efter en fed læbestift.
- Løft dit look med tilbehør .
- Hvis din hud er lys, så vælg en kølig nuance af beige eller en varm nuance, hvis din hud er blød.
- Match beige til forskellige nuancer og teksturer. Viscose og shiffon med f.eks læder.

For det bedste resultat, start med de lyse nuancer fra toppen og gå til de mørkere nuancer, der går ned.
Smukke kombinationer er mulige med f.eks.
- sort eller hvid
- blomster-, stribet-, ternet- og leopardmønstre
- mørkere farver
- blå og selvfølgelig grå

Beige kan være hovedpersonen eller det absolutte wild card i modespillet.
Uanset hvordan du vælger at bruge det, er beige smart, jordnært og seriøst . Den er minimal, jordnær og udtrykker mål, indre styrke og ro . Den reagerer med succes på spejderen for ekstraordinære stykker.

Beige Jumpsuit Style

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.