Dansk

Overalls og Landbrugsmiljø

1 - Overallerne, et rigtigt værktøj for landmænd

Du har nødvendigvis set dem mange gange, arbejdsoveralls, også kaldet overalls, er en integreret del af landmændenes omklædningsrum .

Faktisk kræver en landmands arbejde, hvad enten det er i avl eller dyrkning, kvalitetsbeklædning. Daglige opgaver er mangfoldige og varierede, så dette arbejdstøj skal være praktisk at tage af og på, behageligt og tillade let bevægelse.

Overallerne er essentielle på gården, de giver komfort og beskytter samtidig brugeren mod forskellige skader, forbrændinger, stænk af plantesundhedsprodukter, dyreekskrementer under malkning eller andet...

Vandtæt og robust, den skal være udstyret med en kvalitetslukning (vi kender alle problemerne med lukninger, der afsporer, som ikke længere går op).

Men frem for alt har den mange lommer.

Jeg tror, ​​at hvis du skulle udspørge et panel af landmænd, ville alle svare, at disse lommer er meget praktiske. Rigtige "catch-alls", de er essentielle for at have hverdagens værktøj ved hånden, mobiltelefonen...

Jean Overalls på Farmen

2 - Hvilket tøj havde bønderne på?

For at vende tilbage til bondetøjets oprindelse er vi langt fra de lange bluser og "frocs", som blev brugt i middelalderen.

Faktisk bar bønderne på det tidspunkt en " froc ", der fungerede som bukser ledsaget af en lang bluse med løse ærmer og strammet om håndleddene. Uden at glemme de berømte lyse træsko (det siger sig selv).

I lang tid var disse lange skjorter / bluser lavet af hamp lærred, de blev gradvist erstattet af bomuld . Materiale meget mere behageligt, vi vil ikke skjule det.

Landbrugsmaskiner, arbejdsmetoder og beklædning har derfor kunnet udvikle sig med tiden for at forbedre alles forudsætninger for, at der kan udføres mere behageligt arbejde ved at iføre sig mere passende påklædning.

Oprindelsen af ​​Farmer's Dungarees

3 - Overalls, fra fabrik til gård

Vi identificerer os nødvendigvis med arbejdsverdenen vores kære overalls og hvorfor?

Faktisk er overallerne en kommunikationsvektor , en rigtig uniform i nogle virksomheder.

Valget udviklede sig med industrialiseringen i midten af ​​det 20. århundrede takket være udseendet af omklædningsrum på fabrikker, mange postordrekataloger begyndte på dette tidspunkt at tilbyde et bredt udvalg af arbejdsrelateret beklædning.

Oprindeligt har " work blue " sit navn fra de berømte blå heldragter .

Faktisk har denne let-at-bære farve længe været billig at producere. Den er heller ikke særlig snavset og derfor nødvendigvis tilpasset arbejdsverdenen.

For at vende tilbage til ovennævnte bomuld er de fleste overalls eller overalls til arbejdsverdenen lavet af bomuldsplanten. Det er nemlig et modstandsdygtigt, robust, billigt materiale og frem for alt, som ældes godt over tid i lyset af de mange vaske , som landbrugsverdenen pålægger.

Grønne landbrugsdragter

Ofte fremstillet i gråt eller brunt til producenter, markedsføres overalls især i grønt til landbrugsmiljøet, hvad enten det er på gårde eller til gartnere.

Udviklingen af ​​farver er blevet ledsaget af en udvikling af design.

Bukserne har udviklet sig over tid i henhold til hver enkelts behov: justerbar rem, dobbelt lukning...

4 - Landbrugsoveralls, trendy tøj

Når man går fra forretningsmanden, der bærer slips fra mandag til fredag, til de mange kvinder, der bærer høje hæle, selv om sneakersmoden hersker i dag, er det let at forestille sig en persons arbejde takket være hans outfit. Folk klæder sig efter de mennesker, de møder. Vi giver magt til andres øjne og til mode.

Denne lethed er endnu mere, når man står over for en person, der bærer arbejdsoveralls.

Der er mange landmænd i dag, som er rigtige iværksættere, de har en eller flere arbejdere under deres ansvar. De administrerer malkerobotter, software og kraftfulde vejrværktøjer, der sætter dem på niveau med en manager, men en manager i OVERALLS .

Udviklingen på gårde har også resulteret i, at kvinder er kommet til dette ret maskuline dygtige miljø. Vi er langt fra den tid, hvor landmandskonen nådigt hjalp sin mand med de forskellige opgaver, som landbrugsmiljøet genererer. I øjeblikket og i flere år nu udbydes og markedsføres modeller af dameoveralls til udendørsbrug, til gården . Disse modeller har også udviklet sig over tid efter behov og efter mere åbne erhverv for kvinder som vindyrkning , gartneri , byggeri, skovbrug mv.

Udstillere på de forskellige landbrugsmesser og udstillinger (THE SALON DE L'LANDBRUG, SIMA, SPACE, SOMMET DE L'ELEVAGE osv.) er også talrige til at tilbyde arbejdstøj af heldragtstypen.

Da de er klar over de tidsmæssige begrænsninger, som disse arbejdere står over for, benytter de lejligheden til at tilbyde en bred vifte af overalls , der opfylder alles behov.

Bæret i alle lande og af mange mennesker er arbejdsoveralls enstemmige med hensyn til komfort, beskyttelse og pålidelighed... de vil stadig blive båret af mange og i mange år fremover.

Landbrugsoveralls til kvinder

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.