En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls, fra den professionelle verden til mode

Dungarees , der engang blev betragtet som barnlige eller forbeholdt de "fattige" sociale klasser, har været på mode fra 1970'erne til nu i modeverdenen. Lavet af materialer lige fra denim til fløjlsbukser , utallige lommer og uovertruffen komfort , der er intet som det. I øjeblikket er overalls ofte i rampelyset, da berømtheder og universitetsstuderende stolt bærer dem til at slappe af, male og stå på skøjter gennem hele deres liv. På trods af deres voksende popularitet har overalls været nødt til at overvinde en historie med stigmatisering for at genvinde deres plads i de mest trendy garderober.

1 - Salopettens udvikling

Fænomenet med overalls går tilbage til 1750'erne, hvor de først blev adopteret af bønder og sømænd som beskyttelsesbeklædning til strengt manuelt arbejde . Oprindeligt var spæde versioner af disse overalls kendt som overalls. I 1870'erne begyndte Levi Strauss, en tysk immigrant og grundlægger af Levi Strauss & Co. i San Francisco, at masseproducere overalls, der drev deres elskede nytte og komfort ind i arbejderklassens hjem over hele landet.

Siden deres optræden har overalls fanget mediernes og populærkulturens opmærksomhed. I 1940'erne blev de et symbol på den amerikanske arbejders ukuelige ånd. Under Anden Verdenskrig iførte sig den emblematiske karakter af Rosie the Riveter endda overalls for at vise sin støtte til indsatsen fra kvindelige fabriksarbejdere, et billede, der var med til at fremhæve den sociale og protestmæssige side af denne tidløse beklædningsgenstand.

Efterhånden begyndte det professionelle look, der omgiver overallerne, at få et udseende, der blev afledt fra det, vi indtil da kunne vide.

Ifølge en artikel i Daily Beast har "Overalls altid været det foretrukne outfit for arbejdere og deres værktøjer." Naturligvis har denne skadelige følelse tvunget denne overall til at tage en lang pause fra modescenen .

Origin Work Overalls

2 - Meningerne fra 3 overall-adepter

År senere er overallerne vågnet op fra deres dvale for at slutte sig til rækken af ​​dristige stylister, kunstnere og alle andre, der ønsker at give deres garderober et stilfuldt og markant løft.

Lana, som tog en bachelorgrad i erhvervsøkonomi og nu er merchandising-assistent, fortalte os om sine første tøven, inden hun købte sine første overalls.

Da jeg tænkte på en, der bar overalls på det tidspunkt, tænkte jeg: "Jeg er ikke fem, jeg skal ikke have overalls på," sagde hun.

Til sidst blev Lana vundet over overallernes ubekymrede appel. For hende, der er modeblogger, passer de perfekt til hendes moderne, tilbagelænede æstetik .

"Min stil er blevet mere sofistikeret, mere bohemeagtig," sagde Lana. "Jeg ser virkelig afslappet ud, men jeg lægger en masse kræfter i det. Det er præcis sådan, jeg har det med buksebukser. Det ligner, at du lægger kræfter i det, du har på, men de har stadig et virkelig afslappet boheme-touch, som jeg kan ikke leve uden."

En af de største fordele ved overalls er, at de har bemærkelsesværdigt dybe og talrige lommer. Overalls elskere bliver ved med at finde kreative anvendelser til disse praktiske lommer .

"Når jeg har mine overalls på, er det normalt en dag, hvor jeg er på mode," siger hun. "Min dungarees lomme, som sidder lige på mit brystben, er et perfekt udsigtspunkt til mit kamera."

Ud over at være på forkant med mode, har overalls fanget kunstnernes hjerter for deres komfort, dækning og brugbarhed . Julie, en fan af buksebukser og en studiestuderende på tredje år, kommenterede deres alsidige og komfortable funktioner.

"Jeg kan virkelig godt lide, hvordan unisex de ser ud, fordi det er lidt frustrerende, hvor upraktisk kvindetøj til tider kan være," sagde Julie. "Jeg kan godt lide at høste fordelene ved visse mænds tøj til mine værker."

Når hun koncentrerer sig om sin kunst, giver overallerne hende alle de kvaliteter af tillid og omtanke, som er blevet en nødvendighed i kunststudiet.

"I det meste af mit arbejde, da jeg for det meste laver skulptur, skal jeg være ret fleksibel," sagde Julie. "Det, jeg har på, skal tilpasse sig en masse ting. Jeg skal normalt have bukser på. Jeg vil ikke have bukser på, som jeg skal ride op hele tiden, det er en af ​​de store fordele ved buksebukserne. Det bliver på plads, og dens støtte er fuldt justerbar takket være stropperne ".

Julie bemærkede også, at overallerne gør det nemt for hende at forvandle sig til en mini-walking-opbevaringsenhed. Så grinede hun.

"At have det hele på mig er bestemt ved at blive min favorit," sagde Julie. "Med overalls har du alle låsene. Jeg sætter nøglerne på den. Jeg sætter værktøj derind, uanset om det er søm, tænger eller gaffatape. Jeg gik virkelig med alle mine overalls fyldte lommer, som et muldyr".

Et grundlæggende princip for overalls er, at du ikke behøver at være fashionista eller kunstner for at drage fordel af de mange fordele, de giver, bare en smule vovemod. Maxence, en miljøvidenskabsstuderende på andet år, lovede også at støtte bevægelsen. Han tog dette look til sig, da han indså, at overalls var blevet "noget, som folk virkelig godt kan lide".

"Jeg tror, ​​flere og flere mennesker accepterer dem som tøj og ikke arbejdstøj," sagde Maxence.

Ligesom Lana og Julie, lagde han stærkt vægt på udseendet af lommer og brugbarhed som nøglefaktorer i hans bukserfaring.

"Jeg synes, de er super utilitaristiske, i det mindste dem, jeg har, har et væld af lommer," sagde han.

Selvom hans overalls oprindeligt blev købt til afslappet brug, vendte han tilbage til deres rødder, da han blev ansat på en gård sidste sommer.

"Da jeg arbejdede på en økologisk gård, var de virkelig praktiske," tilføjede han. "Jeg havde bare støvler på med den, og jeg må sige, at jeg kunne lide den stil, den gav mig meget."

De forskellige gartnerbukser, som Lana, Julie og Maxence taler om, legemliggør den sande karakter af gartnerbukser . Efter at have overvundet stereotyper, er de dukket op igen for at bringe tiltrængt komfort og glans til hverdagens aktiviteter. Lad enhver, der tør prøve overalls, bære dem og blive ved med at bære dem ubemærket i mange år fremover.

Udviklingen af ​​La Salopette

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.