En ce moment, La Salopette offre la livraison

De forskellige stilarter af overalls!

De første overalls blev masseproduceret i 1890'erne af Levi Strauss og Jacob W. Davis hos Levi Strauss & Co. men oprindeligt var de seler fastgjort til jeans og brugt som beskyttende beklædning i job såsom arbejder eller byggepladser .

Det var arbejdstøj, båret af de fattigste mennesker i den amerikanske befolkning i 1930'erne under den store depression . Erhverv som minedrift, skovhugst og landbrug krævede slidstærkt tøj, hvilket hjalp med at vinde popularitet blandt folk i disse erhverv.

Men nu til dags er overalls blevet moderniseret og blevet populære på grund af det utilitaristiske og mere holdbare tøj, der findes i urban street fashion (streetwear) i dag.

1 - De lækre dungarees! ☀️

Mode overalls

For den almindelige mand, der ikke er særlig moderigtig og bare vil have noget, der er nemt at tage på, kan overalls faktisk virke som et mærkeligt valg, især fordi de ses oftere på kvinder på det tidspunkt. Selvom buksebukserne oprindeligt er designet til arbejderen, er de blevet meget mere sofistikerede takket være de luksusmærker, der giver deres egen stil til denne beklædningsgenstand.

I dag kan overalls ses med finere stoffer, bedre pasform, strammere silhuetter og et mere moderigtigt look end de originale jeans skabt af Levi Strauss . På trods af buksebuksernes blåkraverødder, er det bedst at bære et strammere par, hvis du vil have dem med et dappert look, eller have en mere unik stil sammenlignet med den originale silhuet.

Prøv at bære overalls med længere stropper , f.eks. seler, for at vise en skjorte med et cool mønster som striber. Sæt dem sammen med slankt og sofistikeret tilbehør, såsom en fedora eller anden fancy hat. For et mere elegant og stadig lidt afslappet look, hold overallerne stramme, men prøv måske en mørkere farve som sort, og sæt den sammen med en t-shirt. Hvis du bærer sorte overalls , vil en lys skjorte, som i gult, skille sig ud. Hold dit look afslappet med et par rene sneakers.

Sort overall

For et endnu mere trendy, men stadig stilfuldt look, skal du bære buksebukser i et blødere stof. Til denne stil er det bedst at undgå denim , medmindre du parrer den med en mere avanceret skjorte. Sæt dem sammen med en enkel figursyet skjorte under og nogle afslappede, men ikke for sporty sneakers.

2 - Arbejdsoveralls 🔨

Hvem ville have troet, at overalls virkelig kunne være på kanten? Mens mange tror, ​​at "buksebukser"-looket er noget, landmænd eller bygningsarbejdere bærer, har de ikke ry for super high fashion, især for mænd. Men i de senere år er flere populære mærker kommet med deres egne versioner, der ser ud som om de kan bæres direkte fra landingsbanen.

Arbejdsoveralls

Mange mærker, der laver bukser, som North Face , har tidligere samarbejdet med high fashion mærker for at skabe buksebukser, der kan bæres på kontoret eller i en klub , ikke kun på bjergvandringer. Selv hurtige modemærker som Zara er hoppet med på vognen og har tidligere vist camouflage-overalls og i øjeblikket vintage jeans . De udvidede endda udseendet til sorte jumpsuits med knapper og frontlommer og en anden overall med lynlås .

For at bære et trendy look med overalls skal du tænke almindeligt, men ikke nødvendigvis mørkt. Prøv vintage, let vaskede overalls med en lys, opmærksomhedsfangende t-shirt. Slå dem rundt om anklerne for at vise et par moderigtige sneakers. For et mere trendy, men mindre "se på mig"-outfit, så prøv grundlæggende dungarees med en dope-farvet t-shirt og et par Converse sneakers . Går du efter en lettere vask, så kompenser med en figursyet sort t-shirt under og moderigtige sneakers med et unikt mønster.

Bare fordi du har overalls på, betyder det ikke, at du skal have seler eller klap på. En stribet skjorte passer godt sammen med denim overalls og giver en slående kontrast til det blå. Sæt den sammen med snørestøvler i stedet for almindelige, afslappede sneakers.

3 - Hipster Overalls 🎩

Hipster overalls

Hipster- outfits med overalls giver helt sikkert noget spillerum, når det kommer til stilen som helhed. Overalls er virkelig et hipstersmykke , for hele pointen er at være unik , men alligevel stilfuld , og se ud som om du lige har smidt noget på dem uden at tænke.

I stedet for at bære denim-overalls , kan du lege med farve og stil, inklusive hvad du har på indenunder. Carhartt er kendt for sine slidstærke overalls, der bruges i områder som byggeri, men farven og stilen ville fungere godt med et trendy outfit.

I 2018 blev Chris Pine set i Londons Heathrow-lufthavn iført et par Carhartt-bukser, og på en eller anden måde gik verden amok på grund af det. Han proppede endda sit pas og rejsedokumenter i sin hagesmæklomme , satte ild til internettet og udløste debat om forviklingerne ved en sådan stilerklæring. Det var det år, at overalls for alvor havde deres storhedstid, og selvom trenden ikke bliver brugt så ofte i 2020, er den afgjort mere trendy på den måde.

En olivengrøn farve er et meget trendy look, parret med en neutral farve som sort. Hvis du vil ind i hipster- æraen, så tilbehør den med en unik hat, måske inspireret af en togkonduktør. Olivenbukser kan også kombineres med et mere afslappet look, såsom en farvet skjorte i enkle farver og et par skatersneakers. Bær den med en simpel hat. Hvis du virkelig ønsker at fange opmærksomhed, kan du tage en unikt mønstret skjorte på i forskellige farver. Sæt den sammen med et par sofistikerede vintagesko med snøre.

4 - Den koreanske overall 🇰🇷

Koreanske overalls

Koreanske overalls , som mange af deres styles, henter inspiration fra looket, men tilføjer deres eget twist til det. I stedet for at bære simple overalls med en skjorte under, ser det overordnede koreanske look, ligesom de fleste af deres outfits, ud til at være lige ud af æsken . En jumpsuit, måske i et smart stof, også inspireret af arbejdsstillinger med blå krave, er noget du vil se på koreansk mode.

Koreanske gartnerbukser ville se ultra stilfulde ud, måske med noget super unikt som en blazer under eller en vest, selvfølgelig alle i en lignende farvefamilie. Når du bærer dette outfit, skal du tænke på high fashion , landingsbane, noget der fanger opmærksomhed, men ikke på grund af et skørt mønster, farverne holdes neutrale og enkle . Prøv nogle seje sorte overalls, måske i et andet mønster som læder, med en simpel t-shirt og lædersko for at se trendy ud. Tilføj andre unikke stykker, som en Brixton Fiddler kasket.

Sydkoreanere er kendt for deres originale og unikke stil , hvilket er grunden til, at de er i den bedste position til at skabe et stykke som overalls. De fleste mænd er bange for at springe ind i denne trend, fordi det er et historisk feminint tøj. Hvis nogen skulle vide, hvordan man bærer overalls, ville det være koreanske mænd.

For virkelig at have et koreansk look, skal du have noget fancy og fancy på, men i simple stoffer og farver. Overvej neutrale overalls , parret med en beige trenchcoat eller en hvid skjorte med knapper. Koreanske mænd elsker moderne mode , så prøv overalls i blødt stof eller måske læder. Selv noget mere afslappet, som en rullekravetrøje, ville se meget stilfuldt ud.

5 - Streetwear Overalls 🔥

Streetwear overalls

Streetwear har en bred vifte af stilarter, du kan prøve, men det vigtigste at bemærke er, at du gerne vil holde det super afslappet med løse, bløde stoffer og en bred vifte af farver . Street fashion handler om moderigtigt udseende, men det sagde jeg lige.

Prøv streetwear buksebukser i et tungt, løst stof med en afslappet, overdimensioneret t-shirt og skatesneakers. For et mere unikt streetwear-look , prøv en jumpsuit, parret med en åben knap nede eller en sweatshirt rundt om taljen. Det er en god idé at blande og matche mønstre, men prøv at holde det hele i det samme stof , måske som bomuld. Overalls fås i mange fede designs og du kan se trendy ud med læder eller kraftigere stoffer. Dragter kan være lidt strammere , som om de var inspireret af en Formel 1-kører.

Overalls behøver ikke at være knappet op, du kan også bære et par med lynlås , hvilket gør dit outfit klar til landingsbanen og high fashion. Streetwear skal være lige så elegant som et magasinforside, lige så unikt som koreansk mode, samtidig med at det passer ind i hverdagen og på gaden.

For et mere smart streetwear- look, prøv strammere denim-overalls med en uldcardigan smidt over sig og et par snørestøvler. Tilbehør den med en simpel vinterhat, og du vil se magasinklar ud. Lad seler og hagesmæk ligge i bunden, og sæt overallerne sammen med en afslappet bomuldst-shirt og Vans-sneakers til weekend-påklædning. Ensartet forretningsbeklædning er en enkel skjorte, denim overalls i enhver farve og et par sporty sneakers, hvilket gør den perfekt til at slappe af.

5 - The City Overalls 🌆

Urban overalls

I lighed med streetwear-bukserne er det urbane look afslappet , men det har fået lidt et twist for at være lidt mere moderigtigt. Tænk Coachella møder genbrugsbutikker på landingsbanen med tilbagelænede stykker, der bæres på en mere moderne måde.

Tænk ud af boksen med strammere overalls , der er lidt revet og tilspidset ved anklen. Kombiner den med en stribet t-shirt og Converse sneakers for at forblive urban. Hvis du er en unik kommode, der kan lide at henlede lidt opmærksomhed på din modesmag, så vælg en prangende sweater parret med løse overalls og en strop, der står åben. Så igen er Converse sneakers det ultimative inden for urbant fodtøj, så du kan ikke gå galt med at parre dem med dine overalls.

Urban dungarees ser endnu bedre ud, hvis denimen er unik , med et ødelagt look eller måske et varieret mønster. Team buksebukser med unik denim, en enkel bomuldsskjorte og virkelig fede, men sporty sneakers. Overalls, selvom de har et urbant look, kan krydres med et lidt mere avanceret par sko, som snørestøvler, men generelt fungerer sneakers bedre med et casual urbant look.

Farverne på bybukser skal være enkle og neutrale : sort, hvid, olivengrøn og normal blå denim. Et urbant look er underspillet og ikke alt for prangende, men stadig stilfuldt og velafstemt. Det er afslappet, men giver ikke indtryk af, at bæreren forsøger at se moderigtigt ud.

Hvis du bærer tilbehør, skal du holde dem enkle: en baseballkasket eller en varm vinterhat, men ingen smykker eller prangende stykker.

5 - Vintage overalls 📻

1990'er Style Overalls

Du fandt et par overalls i genbrugsbutikken, og du ved ikke, hvordan du skal vise dem frem? Tænk over det, jo mere unikt, jo bedre . Det betyder dog ikke nødvendigvis skøre mønstre eller regnbuefarver, kun silhuetter, du normalt ikke ville se, eller iøjnefaldende skræddersyet tøj.
Mønstrede overalls er super vintage , som striber i et hørstof; forvandl dem til endnu mere vintage buksebukser med brede ben eller tilspidsede ben.

Dine overalls behøver heller ikke være vintage for at opnå dette look. Du kan parre en nostalgisk 90'er-inspireret hættetrøje med let vaskede denimoveralls og Converse sneakers. Hvad med at gå tilbage til det grundlæggende? Et vintage-look kunne hente inspiration fra den originale gårdstil, som overallerne var designet til. Par denim overalls med brune støvler og en enkel bomulds t-shirt; en hat til at skærme solen fra dine øjne er også en idé.

Vintage overalls

Et vintage-look skelner ikke efter årstal eller personlighedstype. En skater fra 90'erne kunne absolut bære overalls, men i en mørkere, mere levende farve som sort. Sæt dem sammen med en logo-t-shirt og lyse farvede skatersko. Koncert- og band-t-shirts er stadig en vintage basis, og takket være overalls, normalt denim, kan de nemt parres. Prøv et par afslappede skatersko som tilbehør.

Hvis dit mål virkelig er at fange opmærksomhed, så tænk ud af boksen og vælg farvestrålende overalls i et andet stof. Hvis du går efter en lys farve som gul, skal du parre den med mørkere, mere neutrale farver som sort og blå.

Gul overall

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.