En ce moment, La Salopette offre la livraison

Sådan bærer du en nederdel

Vi husker alle vores yndlingsdenimnederdel eller plaid-overalls fra vores barndom eller ungdom. De fleste af os har haft fornøjelsen af ​​at bære en med stolthed, og vi er altid nostalgiske, når vi finder gamle billeder.

Vores ungdoms nederdelbukser er nu tilbage, fuldstændig fornyede og fulde af nye stilfulde tilpasninger . Et fast snit, der moderniserer sin arbejderklassekarakter med moderne mønstre. Vi lever også i en tid, hvor mode ikke kender til stereotyper . Det samme gælder dungaree-nederdelen, som bliver til et adræt stykke til forskellige stilarter, der gør det til et must-have i kendisgarderober .

Klassiske nederdeloveralls

1 - De forskellige muligheder, som Skirt Dungarees tilbyder

Afhængig af omstændighederne og din egen personlige stil, kan du vælge en kort, midi eller lang nederdel, med et klokke- eller blyantsnit. Med hensyn til stoffer, vælg denim, hør, viskose osv. Bær den overordnede nederdel lige under din barm for at hævde din feminine silhuet ved alle lejligheder!

Du vil uundgåeligt finde nye ideer nedenfor for at matche den til perfektion!

Elegant nederdel overalls

En gåtur

Vælg et let, luftigt stof eller denim og tilføj en t-shirt, skjorte eller bluse uden ærmer, der lader dine skuldre være åbne. Det er smukt, og det giver dig mulighed for at gense en mest original stil , der passer perfekt til sommerens trends. Til vinterudflugter er det essentielt at vælge de rigtige strømpebukser med en jakke (bomber, blazer eller en lang parka) og en hat. Den gode nyhed er, at der er masser af tykke fleece-tights, der giver dig et yndefuldt udseende for at give din vinter en glamourøs kant , som du helt sikkert vil elske. Nederdelen er en perfekt måde at vise dine ben frem gennem din nye kollektion af trendy tights.

Til dine natudflugter

Hvis du leder efter noget særligt til din næste aften i byen, skal den overordnede nederdel være lavet af et kvalitetsstof . Satin- og silkestoffer er perfekte til natlooks og passer perfekt til høje hæle. Det samme gælder for hør, som giver et behageligt look i et ædelt materiale, der følger dig i enhver bevægelse. Det er et tøj til alle formål, der vil blænde med klasse og elegance til dine næste natlige udflugter.

Til din ferie

Gå til din ferie med et nyt look, der er værdig til de største influencers, genfind en beklædningsgenstand , som du havde glemt nederst i din garderobe, og nyd din ferie med et let outfit, der passer perfekt til en skjorte eller en crop-top, og afslør din modige ånd . Tag dine yndlingsflip-flops eller sneakers, en hat og flyv væk for en enestående ferie!

Chic nederdel overalls

2 - Sådan bærer du nederdelbukserne

Når du køber nyt tøj eller genopdager stykker i din garderobe, som du ikke har brugt i lang tid, stiller du dig så ofte spørgsmålet om, hvordan du skal kunne tilegne dig dette nye stykke? Vi har tænkt over dette, og vi tilbyder dig nedenfor, hvad der bedst vil vise dig frem.

Vælg dine sko godt

Cowboystøvler, sandaler, sneakers, pumps, derbies eller et par høje sko som Converse for at få dig til at føle dig så godt tilpas som muligt i dit nye smarte outfit . Uanset om nederdelen er lang eller kort, har du nødvendigvis et par sko i dit skab, som passer perfekt til dine overalls for et elegant og selvsikkert look i det daglige. Vi råder dig til at vælge støvler eller sneakers med en lang kjole og lade dine ønsker tale for sig selv med en kort nederdel.

Vælg en taske, der matcher dit outfit

Hvad angår tasker, har du flere muligheder: Vælg en flettet kurv og en plaid nederdel for at få din boho-side frem og slentre til markedet eller under en tur på landet. En denimnederdel er nem at kombinere med en skuldertaske til at gå på arbejde og vise tillid til dine projekter eller vise din nye læderhåndtaske frem med kort nederdel overalls og pumps for at gøre et sprøjt under gallaaftener med dine venner.

Sådan bærer du en nederdel

Skirt overalls er et mode must-have , deres karakter er autentisk, og deres ry er blevet smedet over tid til at blive et midtpunkt i moderne garderober. Den passer til alle tøjstile, så du kan fremhæve din skarpe smag for mode.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.