En ce moment, La Salopette offre la livraison

Toppe til at bære med overalls!

Hver gang du åbner dit skab, støder du på dine yndlingsoveralls , der tør at blive brugt. Men så spekulerer du på , hvordan du bærer det for en stil, der er i harmoni med tiden. Du er kommet til det rigtige sted for at finde nye ideer til undtagelser.

Generelt bruger vi kun 20 % af vores garderobe 80 % af tiden, og der er mange stykker til side, som vi ofte er for knyttet til at skille os af med. Vi kan se, at vi altid bærer disse stykker på samme måde. Så vi kan have indtryk af, at der ikke er andre måder at lave originale outfits på og på forkant med trends .

Men der er altid en ny inspiration til et outfit, du ikke har tænkt på før, som får dine overalls til at se tidløse og fuld af originalitet ud.

Her er noget tøj, der nemt kan kombineres med denimoveralls til kvinder for at give dig 4 nye innovative outfits .

1 - Overalls + T-shirt

Bær dine yndlingsoveralls med en almindelig T-shirt for et alsidigt look til alle lejligheder . Du kan også vælge en t-shirt uden ærmer for at spille på et endnu mere afslappet outfit, crop toppe er også et godt alternativ. Et par støvler eller sneakers, en gul strå-clutch og et tørklæde, der er visuelt og stilistisk modige. Briller har også en bemærkelsesværdig tilstedeværelse for at understøtte en unik sommerstil.

Overalls med T-shirt

2 - Overalls + bombefly

Overalls, flats og en bomberjakke er alt hvad du behøver for et fornemt outfit . Et tyndt lakbælte vil fremhæve taljen og gøre looket mere elegant. Det er den ideelle kombination til at være på toppen på alle årstider. Glem ikke en boho taske og en bandana i dit hår for et totalt glamourøst look !

Karlie Kloss i Dungarees and Bomber

Overalls med Floral Bomber

3 - Overalls + skjorte

En skjorte og overalls, den perfekte kombination af 2 autentiske beklædningsgenstande, der vil give dig et uimodståeligt look . For en aften eller en dag på kontoret, spil på en ny stil, der kombinerer komfort og stil. Originalt og i harmoni med tiden, overrask dine kolleger med elegancen af ​​et outfit, som kun du har hemmeligheden om. T-skjorter af skovhuggertypen er også et interessant alternativ, der kan appellere, ligesom en stor herreskjorte til og derbyer for et androgynt look, der vil have sin effekt omkring dig!

Overalls med skjorte

4 - Overalls + Blazer

En klassisk blazer , dine yndlingsoveralls og din yndlingshåndtaske er nok. Du kan bære dine buksebukser med eller uden seler for at spille på en anden stil til rytmen af ​​dine ønsker . Det er et smart og elegant outfit. Pumper eller flade sko ledsaget af en elegant taske fremhæver din enestående luft og gør dig endnu smukkere. Du kan have den på overalt, til at tage på arbejde eller til en gallaaften med dine venner.

Overalls med blazer

Så hvad tror du? Kom du med nogle nye ideer i nogen af ​​outfitterne ovenfor?

Fortæl os det via e-mail på følgende adresse, det vil være en fornøjelse at diskutere det: contact@la-salopette.fr

Der er stadig mange måder at kombinere buksebukserne med tøjet i din garderobe, de tidløse overalls, som vores bedsteforældre stolte bar under arbejdet, er med tiden blevet et essentielt stykke at eje for at følge de nyeste streetwear-trends.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.