En ce moment, La Salopette offre la livraison

Fiske waders

Fiske-entusiast? Du leder efter Chez La Salopette® vi har bragt dig det allerbedste indenfor fiskeri og jagt waders!

En fiskewader er en vandtæt og vandtæt dragt eller overalls, der gør det muligt for fiskere at holde sig tørre under deres fisketure, såsom: Åndbare waders, Neopren waders eller Jagtwaders.

I denne artikel inviterer vi dig til at opdage nogle af de bedste modeller af fiskewaders og jagtwaders.

A Fishing Waders: hvad er det?

For det første bør du vide, at udtrykket " waders " bogstaveligt oversættes til waders . Det er derfor fiskerstøvler, der går op til lårene, så du nemt kan komme i vandet, uden at blive våd.

Waders er derfor en slags forlængelse af waders, der går op til torsoen, generelt udstyret med justerbare stropper for at holde den på plads.

Takket være fiskewadersene vil du være i stand til at øve din aktivitet, mens du er tør, men også og frem for alt fri for dine bevægelser.

Derudover er denne type tøj ideel til kystfiskeri eller fluefiskeri i fritidstilstand, som kræver at være i vandet, eller til professionelle fiskere om bord på en båd.

Hvorfor og hvordan vælger man en fiskewaders?

Fiske waders

Som vi nævnte før, giver fiskewaders dig mulighed for at være tør, mens du fisker. Sidstnævnte byder dog på mange flere fordele, herunder:

  • Nem adgang til de mest vanskeligt tilgængelige fiskeområder , såsom vandløb, floder og søer;
  • Bevæg dig frit i vandet og skift position hurtigt uden at blive hindret af tungt, vådt tøj;
  • Nyd godt af god beskyttelse mod naturlige elementer såsom vind og regn;
  • Opbevar dine fiskeredskaber såsom lokker og lokkemad takket være de mange lommer og forskellige tilbehør på waders.

De forskellige typer fiskewaders

Ligesom der findes mange forskellige slags fisketeknikker, findes der naturligvis også flere forskellige typer fiskewaders, der passer til hver enkelt teknik.

Lad os se nærmere!

Fiske waders

Som navnet antyder, er denne specielt designet til at give dig maksimal komfort og beskyttelse, når du fisker.

Praktiske og komfortable, fiskewaders er lavet med et vandtæt stof for optimal beskyttelse.

Jagt vadefugle

Ligesom den forrige er denne henvendt til jagtentusiaster og er normalt designet med stof, der har et camouflagemønster.

Ideel til jagt i skoven, jagtwaders tilbyder en masse komfort for at være behagelige i dine bevægelser og til at bevæge sig diskret .

Åndbare waders

De åndbare waders er lette og anvendelige under alle forhold og er lavet med et specielt stof, der tillader fugt at slippe ud af waders, samtidig med at de forhindrer vand i at trænge ind.

Denne type wader byder på meget komfort og er ekstremt let, hvilket gør det lettere at bevæge sig gennem vandet .

Neopren waders

Neopren er en type ultra-resistent syntetisk gummi , der bruges til fremstilling af forskellige beklædningsgenstande, herunder våddragter .

Neopren waders giver dig således ikke kun mulighed for at beskytte dig mod vandindtrængning, men også at holde dig varm i koldt vand, for at fiske i fred.

Vores modeller af fiskewaders

Hos La Salopette ® har vi bragt dig et bredt udvalg af waders til mænd og waders til kvinder , som tilpasser sig alle kropstyper og forskellige situationer.

Fiskewaders overalls

Letvægts fiskewaders

Denne fiskewader til mænd er både vandtæt og let for at tilbyde dig maksimal komfort under dine fluefisketure . Disse waders til mænd er ideelle til alle årstider og har stropper og et justerbart bælte, så de kan tilpasse sig alle kropstyper.

Den er lavet af polyesterlærred og lag af neopren for at beskytte dig så meget som muligt, uanset vandtemperaturen eller det omgivende klima.

Så med disse 100 % vandtætte fiskewader-overalls kan du være sikker på at have det rigtige udstyr til fiskeentusiaster!

Åndbare Waders Dungarees

Åndbare waders til mænd

Med sit åndbare stof, der består af tusindvis af små mikroskopiske porer, der tillader fugt at slippe ud, er disse åndbare waders den ideelle herreoverall til fisketure.

Den har en stor lomme i niveau med hagesmækken med forskellige opbevaringspladser, perfekt til at glide i lokker og kroge. Derfor, hvis du skal være i vandet, er der ingen grund til at vende tilbage til lejren eller på båden for at samle mere!

Ligesom den tidligere model er denne åndbare waders-overall let og ikke omfangsrig, hvilket giver dig maksimal komfort og bevægelsesfrihed.

Waders Jagtoveralls

Andejagt waders

Blandt vores wader-modeller har vi også tænkt på spirende jægere. Disse jagtwaders med camouflagemønster er faktisk perfekte til en jagtfest i skoven.

Den har justerbare stropper og et bælte med rem i taljen, så den kan justeres for optimal komfort. Derudover er disse jagtwaders overalls 100% vandtætte og er lavet af polyester og neopren, så du kan beskytte dig mod kulde og regn.

Med denne jagtwaders vil du således kunne nyde dit jagtselskab og bevæge dig diskret rundt .

Waders Salopette i professionelt neopren

Cyan professionelle neopren waders

Tag ikke fejl! Selvom denne model har egenskaber, der tilpasser sig til professionelle, er disse neopren waders perfekte til amatørjagtfester.

Åndbare, vandtætte og ultralette, disse cyanblå neopren waders har overlejrede lommer ved hagesmækken, hvilket giver dig maksimal bevægelsesfrihed !

Plus, denne herre neopren waders bib overalls har 3-lags knæpuder og stretchy neopren støvler for optimal beskyttelse i alle temperaturer.

Jord- og vandvadebukserne

Land- og vandvaders

Uanset om du jager i ferskvand eller på havet, er disse land- og vandvaders perfekte til at holde sig varme og tørre under alle omstændigheder.

Disse waders til mænd har 4 vandtætte lag, hagesmæk med lommer, linning og justerbare seler. Den er ideel til fældefiskeri eller endda ferskvandsfiskeri i nærheden af ​​en skov.

Bemærk, at på trods af alle sine forstærkninger forbliver disse fiskewaders lette at have på og begrænser på ingen måde dine bevægelser.

Hvorfor bestille dine fiskewaders på La Salopette® ?

La Salopette® tilbyder dig et stort udvalg af overalls og fiskewaders . Alle vores modeller er tilgængelige med få klik og er af høj kvalitet og opfylder de strengeste standarder.

Vi garanterer dig:

  • Topkvalitetsmodeller ;
  • Sikker betaling for alle dine transaktioner;
  • Gratis levering .

Hos La Salopette sørger vi for, at alle vores kunder kan drage fordel af 100 % tilfredshed ... Derfor tilbyder vi dig en 14-dages fortrydelsesperiode samt en enkel og hurtig returnering.

Vores råd: sørg for, at den valgte model opfylder dine behov, og tøv ikke med at stole på vores størrelsesguide til at vælge de fiskewaders, du har brug for.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.