En ce moment, La Salopette offre la livraison

Biograf: Super Mario Bros Overalls

For at fejre udgivelsen af ​​"Super Mario Bros: The Movie", på La Salopette® vi besluttede at vende tilbage til denne emblematiske videospilkarakter, der markerede en hel generation af spillere.

Super Mario Bros Jumpsuit er blå i farven og er et af de mest genkendelige elementer i karakterens univers, som gør det muligt at identificere ham under alle omstændigheder.

Skabelse, historie og evolution, zoom ind på den mest berømte blikkenslager i overalls i verden.

Super Mario: en blikkenslager som ingen anden!

Det hele startede i 1981 , da en karakter ved navn Jumpman blev introduceret i arkadespillet Donkey Kong .

Som navnet antyder, er Jumpman, oversat til fransk som "den springende mand", en karakter – som derfor bærer Super Mario Bros overalls – som skal undgå angrebene fra den onde gorilla i spillet.

Succesen var sådan, at spillets udvikler, Miyamoto , besluttede at dedikere et videospil til ham... Den første Super Mario blev født i 1985 , tilgængelig på Nintendo-konsoller .

Bemærk at Miyamoto ønskede at give karakteren et "normalt" udseende gennem en fælles morfologi, en rund mave og en imponerende næse.

I videospillet inkarnerer spilleren således Mario , spillets hovedperson, som skal krydse verdener, befri slotte for endelig at kunne befri sin kæreste , prinsesse Peach , fra kløerne på den onde Bowser .

Bemærk, at der er en anden karakter i spillet, som også bærer overalls, det er den berømte Luigi, som er ingen ringere end Marios bror . For at skelne mellem de to karakterer klædte spillets skabere Luigi i hvide overalls og en grøn top . Vi finder også karakteren med denim overalls (som Marios), men altid med en grøn top for at adskille ham fra sin bror.

Super Mario Bros overalls

Du skal vide, at med hensyn til teknologi og pixels har videospil tydeligt udviklet sig. Faktisk var der i 80'erne en lav grafikopløsning , hvilket skubbede udviklere til at fordoble deres indsats og opfindsomhed for at skabe genkendelige og unikke karakterer med begrænsede farver og pixels.

Situationen taget i betragtning, var valget af Super Mario Bros overalls en no-brainer, da det gjorde det muligt at skelne Marios krop fra hans arme ved kun at bruge to blokke. Denne har derfor overalls og kasket på, en sand nyskabelse på det tidspunkt, hvor superhelte som Batman og Superman bar stramme jakkesæt og/eller kappe.

Udvikling af Super Mario Bros Jumpsuit

Spillere ved det... Super Mario Bros' første overalls var ikke blå, men rød ! Og omvendt var trøjen han har på indenunder, derfor blå.

Det var i 1988 , at farverne på Super Mario Bros overalls ændrede sig til at blive den, vi kender i dag: blå med gule knapper og en rød sweater under .

Super Mario tilbehør

Ligesom overallerne fra Super Mario Bros er andet tilbehør også unikt for karakteren i spillet, såsom hans røde kasket og hvide handsker .

For ordens skyld skulle Marios berømte røde kasket være en klipning. Men som vi nævnte ovenfor, med hensyn til pixel, var det ikke let at animere hår, givet den akrobatik, som karakteren skal udføre for at flygte fra sine fjender og fuldføre sine missioner.

Således blev blokkene, der skulle gøre håret, så til en rød kasket, der matchede trøjen under Super Mario Bros overalls .

Super Mario Bros Overalls: Cosplay

Super Mario Bros Cosplay overalls

Naturligvis, som med mange andre videospil- og tegneseriefigurer , er outfits inspireret af sidstnævntes kostumer i høj kurs hos fans. Desuden er der en specifik betegnelse for denne type forklædning: Cosplay .

Cosplay består af at klæde sig ud for at efterligne din yndlingsfigur, idet du er opmærksom på alle de detaljer, der kendetegner denne karakter.

Således kan fans af Super Mario Bros overalls hente inspiration fra denne mytiske karakters outfit til for eksempel at klæde sig ud til en temafest.

For at gøre dette behøver du blot blå overalls , en rød sweater eller skjorte og selvfølgelig en rød kasket og hvide handsker.

Super Mario Bros. Filmen

Til stor glæde for Super Mario-fans blev der for nylig udgivet en 3D-animationsfilm . Filmen er produceret i fællesskab af Nintendo og Illumination Entertainment og har været i biografen siden den 5. april .

Vi finder åbenbart Super Mario og hans bror Luigi , men også prinsesse Peach og den skurkagtige Bowser .

I denne animerede film, og i modsætning til spillet, hvor han skal redde Peach, befinder Mario sig i en magisk verden efter at have fået adgang til den fra en kanal. I dette univers finder han sig selv adskilt fra sin bror Luigi, og hans søgen efter at finde ham begynder.

Filmen er en stor succes blandt unge og gamle, og byder på en fremragende tid med familie eller venner.

Vores modeller af Super Mario Bros Overalls

Er du fan af karakteren? Vil du have Super Mario Bros overalls på og imponere dine venner? Hos La Salopette® vi har lige det du skal bruge for at være i temaet!

1 - Marineblå arbejdsoveralls til mænd

Marineblå arbejdsoveralls til mænd

Disse arbejdsoveralls, inspireret af Super Mario Bros overalls, er ideelle til cosplaying , men ikke kun!

Disse herrebukser er praktiske og designet med ultra-resistente materialer og hjælper dig med at udføre dit manuelle arbejde og/eller gør-det-selv-sessioner.

Den har mange lommer specielt designet til placering af værktøj, såsom en skruetrækker eller en tang.

Derudover tilpasser dens brede snit sig til alle kropstyper , så du er komfortabel i dine bevægelser.

2 - Jean Overalls fra Atelier Ikebana

Jeans fra Atelier Ikebana

Bare fordi Super Mario Bros overalls bæres af en blikkenslager med overskæg, betyder det ikke, at en kvindefan af karakteren ikke kan bære den, som hun vil!

Uanset om det er til at pynte med en rød sweater og kasket eller til hverdagsbrug, er disse denimbukser til kvinder perfekte til manuelt arbejde. Derudover gør dens løse pasform og adskillige lommer den endnu mere praktisk.

Klassiske og tidløse, blå denim overalls er meget nemme at have på hver dag, uanset din figur .

3 - Klassisk blå arbejdsoveralls

Blå klassisk arbejdsoveralls

Som den første er disse Super Mario Bros overalls også ideelle til at klæde sig ud til en Cosplay-fest.

Fremstillet i et 100% bomuldsstof , vil det opfylde dine forventninger på mange aspekter: praktisk , komfortabelt og holdbart .

Derudover har disse lige udskårne herreoveralls flere lommer og justerbare spænderemme, hvilket giver dig det mest stilfulde look.

4 - Den hvide blikkenslager arbejdsoveralls

Den hvide blikkenslager arbejdsoveralls

Hos La Salopette® er Luigi-fans ikke udeladt... Tværtimod!

Disse hvide bukser med flere lommer er faktisk super praktiske til at udføre arbejde, uanset om det er indendørs eller udendørs. Den er lavet af højkvalitets denimbomuld , hvilket sikrer dig maksimal komfort og holdbarhed.

Så selvom du gerne vil skille dig ud og ikke bære Super Mario Bros overalls, vil Luigis overalls få dig til at skille dig ud !

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.