En ce moment, La Salopette offre la livraison

Bær overalls om foråret

1 - Forårsbukserne

Overalls var den mest populære modetrend sidste sæson; gå til en hvilken som helst modebutik, hvis du ikke tror på os. Selvom de gjorde comeback sidste år, er dungarees stadig med, især til næste forår . Hvis du vil have en praktisk, men alligevel fantastisk måde at opdatere din garderobe på i tide til sommeren, er klassiske denim-overalls en god mulighed. Foråret er et godt tidspunkt at bære overalls, hvis du har know-how. Her er vores stilanbefalinger, plus tips til, hvordan du bruger overalls om foråret . 🌾

En kvinde med forårsfeber er et uimodståeligt væsen. Hendes energi er smittende, hendes latter smitter og hendes skønhed er uundgåelig. Det samme gælder styling. Vi har alle vores personlige præferencer og ekspertiseområder, men ingen kan benægte, at kvinder ved, hvordan de skal vise sig frem for at imponere deres ægtefælle eller familie.

Nøglen til god forårsstil er at klæde sig til sæsonen , ikke IMOD det. Dine fashionista-venner kan være heldige nok til at leve i et klima, hvor de kan bære shorts og nederdele året rundt, men de fleste mennesker i landet vil vende sig til tøjbukser -stil , så snart temperaturerne begynder at stige. ☀️

Overalls – uanset om det er lige jeans eller en løsere pasform, så er disse en fantastisk mulighed til afslappede arbejdsdage og weekender væk. I modsætning til almindelige jeans, som kan være tunge og begrænse bevægelser, er jumpsuits i dungarees-stil lette og løstsiddende , hvilket gør dem til et universelt og praktisk valg.

Hvis du aldrig har tænkt på overalls, er det nu, du skal prøve dem. Her er nogle tips til at bære overalls om foråret :

Dungaree med undertrøje

2 - Trendy råd til at bære overalls ordentligt

Vær modig eller lad være med at bære dem : de kan bruges som toppe og underdele på samme tid. En fed printet top vil være et perfekt alternativ til simple bukser. Hvis du har tendens til at vige tilbage fra farve, så prøv at parre bunden med en almindelig hvid skjorte. Fuldend dine overalls med tilbehør eller farvede sko for at forbedre din stil.

Match din personlighed : Der er så mange forskellige stilarter af overalls, at du kan finde en, der matcher din personlighed. For eksempel, hvis du er mere en goth, så prøv at tilføje kæder og måske endda et lille broderet kranium for at pifte dit look op. Hvis du vil være lidt mere finurlig, skal du ikke være bange for at blande mønstrene og farverne sammen med en flot Farvet Overall . Striber og prikker er must-have mønstre i enhver garderobe.

Invester i et par overalls af høj kvalitet : Hvis du skal have overalls på til foråret, skal du investere i et kvalitetsoutfit. Dine overalls skal sidde tæt og ikke være for løs eller for stram om din krop. Sørg for at vælge et stof lavet af et robust materiale , der er let at rengøre og modstandsdygtig over for plet. Kvalitetsjeans er frem for alt jeans, der viser sig!

Bær cropped toppe under : Denne mulighed er fantastisk til alle kropstyper, da den vil gøre dit outfit mere tilpasset og dække dig op, mens du viser din krop frem. Plus, at bære en crop top under overalls kan bæres med alle slags outfits, så du aldrig behøver at bekymre dig om, hvilke sko eller tilbehør du skal have på. Du kan bære dem med alt fra en kjole til jeans til sneakers . Alt i alt er det at bære en crop top under dine overalls en nem måde at altid se godt ud, mens du ser professionel ud og i absolut komfort.

Riv den op : Hvis du vil give din overalls en smule lindring, så få den revet i stykker eller ødelagt på en eller anden måde. Det vil se mere edgy og trendy ud, hvilket vil få folk til at huske dit outfit, når de ser det. Torn Dungarees er et ubestrideligt charmerende og fuldt trendy aktiv udover at være nemme at have på om foråret. 🌼

Knappe en strop op, hvis det er for varmt : Hvis vejret begynder at blive varmt, og du ikke har aircondition i dit hjem, så forbliv afslappet ved at knappe en af ​​stropperne af dine overalls op . Så du behøver ikke tage den helt af og føle dig utilpas ved at sidde i bukserne hele dagen.

Sørg for, at de er lette denim : Dette er afgørende, fordi denim overalls er så tykke og tunge, at de ikke egner sig til foråret. Når fashionistaer begynder at tænke forår, vil de gerne have noget let og let at bevæge sig i. Denim Dungarees er derfor et perfekt alternativ.

Denim overalls : Denim overalls har været trending i et par sæsoner, og vi er sikre på, at de vil forblive sådan. Det fantastiske ved denim overalls er, at de kommer i så mange forskellige stilarter, farver og stoffer. Du kan finde dem almindelige eller med sjove print . Du kan også gøre dem klædelige eller afslappede.


Det vigtigste ved denim overalls er at finde den rigtige størrelse til din kropstype . Du vil ikke have den for stram eller for løs. Sørg også for, at stropperne sidder tæt, da du ikke ønsker, at de falder af i løbet af dagen. Hvis det er for varmt for dig, kan du så slå en seler af?


Størrelsen : Det vigtigste er at sørge for, at overallerne passer dig godt. Du skal have plads nok til en tanktop nedenunder, men ikke mere. Hvis størrelsen er for stor og kruser, er den ikke den rigtige størrelse . Sørg for, at den er stram nok til, at du nemt kan bevæge dig rundt. Bare fordi det er en dungaree, betyder det ikke, at den skal være poset eller dårligt skåret.

Farve : Hvis du bruger overalls om foråret, så undgå mørke farver som sort og marineblå. Vælg i stedet lysere farver som hvid, gul og lyseblå.

Mønsteret : Prøv at undgå mønstre på ærmerne på din t-shirt under overalls, især hvis du bruger dem om foråret. Vælg i stedet ensfarvede skjorter eller tanktops indenunder. Hvis du beslutter dig for at bære en mønstret skjorte under, skal du vælge en, der matcher dit outfit og er ensfarvet på den nederste halvdel i stedet for farvede denimshorts.

3 - Tilbehør

En anden ting at huske på, når du bærer overalls om foråret, er at holde dine hænder og fødder bare . Tilbehør fjerner værdien fra det overordnede look, så hold det enkelt. Glem ikke, at dit tilbehør også skal være i forårsfarver og -toner.

1. Sko : Flats er den bedste måde at gå med overalls på, de giver dig en stabil base, og de fungerer godt sammen med det overordnede look. Hvis du har hæle på, vil de kunne ses stikke ud fra bunden af ​​dine overalls. Vask dine fødder og puds dine sko, før du tager afsted, da snavsede sko kan devaluere et helt outfit.

2. Strømper : Selvom sokker ikke nødvendigvis er nødvendige til overalls, skal du, hvis du beslutter dig for at bære dem, sørge for, at de har en kedelig farve , f.eks. brun eller tan , og matcher dit outfit, farven på dine sko. Du kan også finde sokker med mønstre, der ville matche overalls, men det er ikke nødvendigt, så længe de ikke kolliderer med resten af ​​dit outfit.

3. Frakker : Frakker er valgfrie, når du bærer overalls om foråret, men hvis du beslutter dig for at bære en, så sørg for, at den også er i forårsfarver og ikke kolliderer med resten af ​​dit outfit.

Konklusion : I denne guide har vi forsøgt at dele alt det nødvendige for at bære overalls om foråret. Hvis du planlægger at købe overalls, så må jeg fortælle dig, at du skal gå efter det.

Herre overalls med skjorte
Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.