En ce moment, La Salopette offre la livraison

Bær de hvide bukser!

Du undrer dig måske over, hvordan du bærer hvide overalls . Lad mig fortælle dig, det er ikke så svært, som du tror! Hvis det er første gang, du har hvide overalls på, er der nogle ting, du skal overveje, før du skynder dig ud for at købe en, såsom hvordan man bærer en skjorte med overalls, hvilke sko man skal have på med hvide bukser, og hvordan man binder et tørklæde om halsen. Disse tips hjælper dig med at tænke ud af boksen og bære søde hvide overalls konsekvent.

1 - Hvad er en overalls?

Overalls, også kaldet overalls eller arbejdstøj, er designet til at blive båret fra fødderne op til taljen . Overallerne er normalt lavet af denim, og bukserne og skjorten er kombineret i ét stykke, uden nogen synlig adskillelse mellem de to dele. Af denne grund ligner overalls lidt bukser med hagesmæk . Overalls blev populært fritidstøj for både mænd og kvinder, især blandt landmænd, arbejdere og andre arbejdere.

Overalls har eksisteret i lang tid, og deres oprindelse går tilbage til det 16. århundrede, hvor sømænd først bar dem i Europa. Det engelske ord "overall" er afledt af det franske ord "ouvrier", som betyder "arbejder". Senere, i det 19. århundrede, blev denne type tøj mere almindelig blandt landmænd, som brugte den til at beskytte deres overtræksdragter mod snavs og pletter, når de arbejdede på marken eller passede deres dyr.

2 - Trinene til at bære de hvide overalls!

Find dine hvide bukser:

Det første skridt er at finde overalls, der passer til dig og din garderobe. Når du vælger overalls, skal du tage højde for længden af ​​buksebenene, hofternes bredde og kjolestilen øverst. Der er få kvalitetsbutikker, der er i stand til at tilbyde dig garnbukser, der er værdig til navnet, og derfor har La Salopette samlet de bedste lette garnbukser på markedet til dig!

Find en passende top:

Hvis du tør nok tage udfordringen med at bære hvide overalls, skal du nok vælge en lige så iøjnefaldende top. For at afbalancere de hvide buksers dristighed, prøv at parre den med en pastelfarvet skjorte . Undgå dog ensfarvede farver. Du vil have, at skjorten skal være mere interessant end overallerne selv. Striberne er perfekte med overalls og tilføjer sjov tekstur til outfittet. Hemlines kommer i alle længder, så føl ikke, at du skal holde dig til skjorter over knæet. Sørg for, at den skjorte, du vælger, er lavet af et åndbart materiale for at undgå at tilføje varme eller svede (hvilket ikke er ideelt, lad os se det i øjnene). Sørg for, at den skjorte, du vælger, ikke er for kort! Hvis du vælger nederdeloveralls, så undgå sokker, der er for lange, denne type parring svarer ikke til den generelle idé om, at outfittet skal frigøre, det ville være at foretrække, at over- og underdel supplerer hinanden godt.

Find dit rigtige par sko:

Du kan bære overalls med alle typer sko undtagen sandaler, fordi du ville se mærkelig ud, hvis du bar sandaler med selebukser. Du kan bære enhver sko med overalls, uanset om du er flad, hæl, støvle eller andet. For eksempel vil et par hvide sneakers klare sig fint. I en mere streetwear-stil kan du vælge Nike Air 95-sneakers eller klassiske hvide Roshe Cortez .

Den rigtige klipning:

Bær dit hår ned eller i en hestehale, afhængigt af hvor du skal have dine hvide denim-overalls på. En topknude eller en rodet bolle passer også til dette outfit. Vær original og vis din smag for mode gennem et snit, der matcher både dit outfit og din personlighed! ✂️

Det hvide tørklæde:

Hvis du skal ud om natten eller har brug for at tage et formelt sted, ville det være godt at tilføje en sidste prikken over i'et. Et hvidt tørklæde bundet om halsen er en fantastisk måde at klæde dit look på og give det autentisk stil uden at overdrive det på én gang. Med dette outfit vil du se trendy ud, mens du ved, hvordan du holder det enkelt med et pift af chic sidst på dagen.

Den rigtige sæson:

De fleste mennesker kan lide at have deres hvide garnbukser på i sommermånederne , men du behøver ikke vente på solrige dage for at have dem på! Jeg kan godt lide at have hvide overalls på om foråret og efteråret . Det er solrigt nok til at gå udenfor, og koldt nok til, at du kan tilpasse din stil til temperaturen, for eksempel ved at have en rullekravetrøje på indenunder.

Godt tilbehør:

Overalls kan være stilfulde eller ej, afhængigt af hvordan du klæder dem på. Du kan bære dine yndlingsstøvler med hvide overalls og en t-shirt med v-udskæring eller tage nogle søde flads og en hat på. Samlet set vil du gerne have, at dit look forbliver trendy, samtidig med at det holder det klassiske. Du kan for de mest "mørk" af jer placere kæder i taljen for en virkelig interessant gotisk/streetwear-effekt.

Hvide korte overalls

2 - Hvad er de gode muligheder?

Overalls bruges hovedsageligt af gartnere på grund af deres løse stil, men de kan også bruges som vinter- eller sommerovertøj til arbejde på marker eller landbrugsjord. Det bruges også af landmænd som traditionel kjole i høstsæsonerne og endda som afslappet kjole i magre sæsoner.

I dag bæres overalls almindeligvis af mange mennesker, især dem i visse typer job, hvor de skal beskytte sig selv og undgå at bære for meget tøj, der ville få dem til at føle sig utilpas eller endda overophedede.

Overalls til børn:

Små børn bærer også overalls fra fødslen . Det anses for at være det mest tilgængelige tøj at have på og det mest behagelige . Børn, der stadig er ved at lære at gå, kan nemmere hænge på overalls seler. De er også nemme at skifte og gør pottetræning lettere. Alt i alt er de en favorit blandt børn og forældre.

De hvide garnbukser til kvinder:

Dette enkle outfit er et klassisk look, der fremhæver din feminine side bedst . Det hvide buksesæt er en ubesværet tilføjelse til din hverdag. Den er perfekt til arbejde eller leg og vil holde dig kølig på de varme sommerdage . Dette outfit kan bruges sammen med forskellige andre stykker, hvilket gør det til det perfekte valg til din garderobe.

De hvide garnbukser til arbejde:

Hvide overalls er en type tøj, der bruges til arbejde og fritid. Overalls tilbyder komfort , stil og holdbarhed . Tidligere blev hvide overalls almindeligvis båret af landmænd og minearbejdere, men i dag bliver de båret af folk i en lang række erhverv. Alt i alt kan du finde det i forskellige stilarter og materialer, alt efter din smag og præferencer.

En tætsiddende pasform er afgørende for at vise din figur frem, når du bærer hvide overalls, men den bør ikke være for stram eller for poset . Den bedste måde at sikre, at pasformen er korrekt, er at huske på følgende tips:

1 - Dungareerne skal passe perfekt til dig uden ekstra plads i taljen. Hvis der er ekstra plads, vil stoffet lave krøllelyde, når du bevæger dig rundt. Du vil også se mindre ud, end du er.

2 - Overallerne skal være lange nok til at dække dine sko, når du står oprejst, men bør heller ikke være for lange, da de kan være ubehagelige at gå på, da de kan fange sten eller snavs, andre genstande på din vej. Hvis du er lav i statur, er det bedre at købe overalls, der har justerbare stropper til at stramme linningerne for at få en bedre pasform.

Hvide garnbukser til kvinder

The White Dungarees til at slappe af:

Der er mange outfits, du kan overveje at bære, når du går i et naturligt rum , men få ser så godt ud som hvide overalls til at gå . Denne behagelige og slidstærke beklædningsgenstand fås i smæk- og lårhøje helhedstyper , så alle kan nyde den.

Høje kvinder er især glade for disse overalls til at gå, fordi de får dem til at se højere ud , end de er. Overallshorts er også meget velegnede til petite kvinder, da de skjuler deres korte ben og får dem til at se længere ud.

At gå i hvide overalls er også praktisk i jagtsæsonerne , fordi det hjælper jægere med nemt at finde vej i skoven og undgå tragedier. Det er vigtigt for dem, der ikke ønsker at bære lyse orange veste, som kan tiltrække opmærksomhed fra dyr, der ikke er vant til at se mennesker i naturen.

Hvide overalls er også et praktisk valg af tøj til at gå i børstede områder eller marker, da de giver bedre beskyttelse end almindeligt tøj. De har flere lommer, der kan opbevare alt, hvad du ønsker , fra små snacks til GPS-enheder, mobiltelefoner og meget mere.

1 commentaire
- Russo

Bonjour comme vous le dites c’est vrai que les sandales tasses un peu les jeans moi je portent plus des salopettes avec une paire de bottines, ou des baskets et des robes avec des sandales c’est plus jolie quand même enfin c’est une histoire de Goût, mais c’est vrai que d’avoir des salopettes s’est comme avoir des jeans ou des robes, c’est super pratique aussi

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.