En ce moment, La Salopette offre la livraison

Bær overalls til jul!

Hvad er dine tøjplaner for den sidste periode af 2021? Ja, du gættede rigtigt. Julen er nær , og der er et klima af spænding. Folk, især børn, er meget begejstrede for denne begivenhed. Ud over at bruge på gaver og lys, skal du investere i noget, der fremhæver dit livssyn . Og det er bestemt et outfit. Uden et behageligt og passende outfit vil denne slutning af året ikke have samme smag.

1 - Overvejelser om tøj til denne jul:

Julen kommer i den bitre kulde i december. Dit outfit skal være behageligt og varmt afhængigt af årstiden. Turtlenecks , uldne tørklæder og høje støvler er den bedste måde at klæde sig på til jul. Jeans er også et muligt valg. Hvad med noget anderledes og moderigtigt på samme tid?

Dungarees var DET trendy outfit i 2021 og vil også være det i 2022. Du vil måske blive overrasket over at opdage, at du kan bære dem som både formelt og afslappet outfit.

Juleoveralls til kvinder

2 - Hvorfor overallerne?

Planlægger du at tilføje overalls til din garderobe i slutningen af ​​året? Du er det perfekte sted! Det mest fantastiske ved overalls er behersket i sin alsidighed. Sommer, efterår og vinter, overalls tilpasser sig årstiderne ! Du kan style den på forskellige måder i enhver sæson. Du kan endda bare tage nogle overalls på og gøre dig klar til dagen. Her er nogle grunde til, hvorfor du absolut bør vælge overalls.

Et perfekt outfit til vinteren:

Overalls er det bedste vinteroutfit (paradoksalt nok vil du fortælle mig det?). En række stilvalg gør det gunstigt blandt modeller og skuespillere. Faktisk er overalls et af deres foretrukne street outfits . Du kan bære jakker, hættetrøjer, trenchcoats under overalls for at give det et moderigtigt look.

Komfortabelt og hyggeligt:

Vores krop længes efter hyggelige, hyggelige aftener ved pejsen med en kop kaffe om vinteren. 🔥 Og hvad kunne være mere behageligt end overalls? Den giver varme til kroppen og er nem at have på. Du føler dig godt tilpas, når du arbejder, og du behøver ikke bekymre dig om, hvad du skal have på.

Let at manipulere:

Inviterer du dine familiemedlemmer på julemiddag? 🍴 Dit outfit skal være nemt for dig at have på og bør ikke være for fancy til arbejde. Jumpsuiten er nem at have på . Det skaber ingen hindring for dit arbejde. I overalls vil du være komfortabel med at arbejde i køkkenet. Men glem ikke at vedhæfte et forklæde for at beskytte dit tøj mod stænk.

Et afslappet og formelt look på samme tid:

Bare rolig, hvis du er hjemme i slutningen af ​​året. Overalls er det bedste outfit at adoptere. Uanset om du er hjemme eller inviteret til frokost eller fest, er overallerne velegnede til både et afslappet og et formelt look . Dit valg af skjorte, jakke eller frakke, smykker og sko afgør, hvilket arrangement du deltager i. 👟

En overraskelse til venner:

Juleaften er det vigtigt at samle familie og venner. 🎄 Og udklædning til særlige middage er noget, du skal passe på. I stedet for jeans, lang nederdel eller frakke vil overallerne være en overraskelse for dine venner, for det er en anderledes og unik kjole. En simpel hvid t-shirt kan blive et modeemne, fordi den forbedres af denimjakken !

3 - 7 måder at bære overalls på i julen:

Her er nogle ideer til at bære overalls:

Overalls med trenchcoaten:

Trenchcoats giver et trendy look med overalls . Hvis du skal til en familiemiddag, så tag en sort, grå eller cremefarvet trenchcoat på. Du kan også vælge en oversize trenchcoat. Du kan knappe den op, men den åbne trenchcoat er nok bedst. Det vil gøre denne jul mindeværdig for dig og i tema! 🎅🏼

Turtleneck med overalls:

Prøv rullekrave med overalls i december. Turtlenecks er allerede alles favorit om vinteren, men at bære dem med overalls vil ændre hele dit look. Pro tip: bære en grøn rullekrave med blå overalls ; tro mig, det vil gøre dig glad.

The Velvet Dungarees:

Fløjlstøj er varmt til vinteren. ❄️ Du kan finde fløjlsoveralls til jul og kombinere en let t-shirt under eller med en grå eller cremet sweatshirt. Prøv det med pumps, og du er klar til jul. 🎄

Velvet Overalls

Selvtrykte overalls:

Du kan tilføje jumpsuits med funky stilmønstre til din garderobe. En farvestrålende skjorte vil passe perfekt til denne type overalls. Det vil give dig et meget trendy og farverigt look.

Stribede skjorter med overalls:

Der er ingen grund til at bære rødt i julen. Du kan vælge lette og varme toner. Den stribede sweatshirt er den bedste mulighed med overalls. Blå og sort er de mest almindelige dungaree farver. Med stribede skjorter er valgmulighederne mange. Du kan vælge den farve, der passer dig bedst. For at give dig selv et lille nonchalant touch, så sørg for at der mangler en strimmel.

Forbedr dit look med en læderjakke med pelskrave:

Glans dit look op med en læderjakke med pelskrave over dit outfit. Både by og land, pelskraven tilpasser sig perfekt til årstiderne og er nem at kombinere!

Bær et tørklæde sammen med jumpsuiten

Et tørklæde er vigtigt i koldt og snedækket vejr. Der er et bredt udvalg af uldne tørklæder i netbutikker.
- Ternet
- Ternet
- Forenet
Du kan bære den elegant rundt om halsen. Match farvetonerne med skjorten og overalls for et sammenhængende og stilrent outfit på samme tid.

Vigtigt tilbehør!

Du er hjemme eller skal til venner til julemiddag, tilføj tilbehør til dine overalls . En kæde, en hat eller en vante og du er færdig! Salopette er ikke en konform beklædningsgenstand, du kan have det sjovt og virkelig bære, hvad du kan lide.

Overalls med baret

Skoene 👟:

Fordelen ved at bære buksebukser er, at du kan parre dem med enhver sko. Men til vinteren kan du vælge:
- Ankelhøje støvler
- Knæhøje støvler
- Mokkasiner
- Hvide sneakers
- Hvis du er vovet, så vælg stilethæle.

Håndtasken, der følger med! 👛

En håndtaske er et vigtigt feminint tilbehør . Du kan bære sidstnævnte med overalls:
- Polstret taske
- Skuldertaske
- En fancy clutch til en fest.

Bær din yndlingssmykke 💍:

Lad være med for mange smykker. Til en begivenhed som jul er en elegant juvel nok. Her er nogle smykkeideer:
- Lille guldørering
- Armbånd
- Flerlags kraver
- Simple guldbelagte ringe

Hatten (Bonus):

Røde eller hvide farvede strømpehætter er så søde til jul. Glem ikke at få fat i en fra julemandens strømpehætter som et minde. 🎅🏼

Den passende frisure ✂️:

Udover tilbehør er en faktor, der tilføjer punch til din personlighed, din frisure. En ordentlig frisure vil give dig et moderne look med overalls . Du kan prøve nogle af disse frisurer med overalls til jul:
- Åbent hår med pandehår
- Drengligt snit ("Ocean waves")
- Lidt bølget Long Bob
- Åbent og rodet hår.

På en lettere note, vælg altid tilbehør og farver , der matcher din personlighed . Uanset om det er jul, påske eller enhver anden begivenhed, så vælg altid farvetoner og tilbehør, der fremhæver dit look og personlighed. 👖

4. Konklusion:

Ved sammenkomster og gaveudveksling er buksebukser et ideelt outfit til jul . Ikke alene er de varme og hyggelige, men de giver også et eksotisk look. En rullekrave med overalls og en oversized frakke med sneakers er den bedste kombination til jul . Valget af farve er dit. Så skal du prøve overalls til jul?

julemanden

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.