En ce moment, La Salopette offre la livraison

Forny din garderobe med en vintage overall

1 - Forny din garderobe

For at starte, skal du kende antallet af stykker, der skal udskiftes, når du fornyer din garderobe, baser dig på dette antal stykker, så du undgår at rode dig selv med tøj. Som Marie Kondo siger det så godt i sine bøger " Magien ved opbevaring " Og " Ranger: The Spark of Happiness ", sortering fra din garderobe og disse mange tøj giver dig mulighed for at blomstre med nye styles.

Siger du ofte til dig selv, at du ofte har det samme tøj på? Så er det tid til opdatere din garderobe . Åbn dit skab. Undersøg hver bøjle, og genfind, hvad du ikke længere har på. Hvis du købte noget, uanset om det var sidste sæson eller sidste år, kunne du sikkert godt lide det outfit på et tidspunkt, men i dag er det ikke længere indlysende for dig. Så hvorfor bruger du den ikke så ofte længere? Du har sikkert glemt den smarte blå sweater eller sådan noget denim overalls fremhæver din silhuet så godt. Vær ikke bange for at se på, hvad du allerede har med en nye udsigter . Smid dit tøj på sengen, og prøv det derefter igen. Se om du kan koordinere gamle ting på en ny måde.

At ændre noget ved et outfit kan næsten få det til at se nyt ud. Træt af dine gamle bukser? Hvorfor ikke overveje nye overalls ? Er det tid til at ændre din stil? Små ændringer, selv subtile, kan give indtryk af, at du har noget nyt på og kan glædeligt overraske dem omkring dig. Hvorfor ikke tilføje et trendy element, som f.eks Celia vintage brune buksebukser med nederdel eller den Vintage buksebukser Press Mode ? Bare det at tilføje et par nye stykker til dit nuværende skab kan gøre et sprøjt i dit skab.

Vintage overalls

Kommer alt i dit skab fra de samme tre eller fire butikker? Prøv at shoppe et sted, du normalt ikke besøger. Undersøg uafhængige mærker og designere som Asfalt eller store anerkendte mærker, der i stigende grad bringer den gamle charme tilbage til . At opdage nye trendy steder kan endda give dig lyst til at gå rundt i indkøbscentre eller shoppingdistrikter, som du normalt besøger.

Bare det at tilføje en nyhed eller to kan fuldstændig ændre dit udseende. Glem ikke, hvilken indflydelse en hat eller tilbehør kan have på dine overalls og dine sædvanlige t-shirts. Tilbehør til dit skab kan hjælpe dig med at omfavne en ny stil.

Vintage overalls med bandana

2 - Vintage overalls

Gamle stykker har en unik karisma, der gør dem tidløse. Der er mange af vores forældres tøj, som vi finder forældet og så kommer tilbage i forgrunden 10 år senere! Fornøjelsen ved at gå på jagt efter den sjældne perle på et loppemarked eller en genbrugsbutik for at finde dine drømmebukser , giver en særlig smag til denne type tøj. Vi har besluttet at præsentere vores udvalg af Vintage Dungarees til kvinder, inspireret af vores stylisters mange tilbudsoplevelser.

Som vi ofte siger, var det bedre før, men de små fornøjelser forkæler vi os selv for at tillade os at drage fuld fordel af hvert nuværende øjeblik. I et samfund, der kredser om stadigt skiftende tendenser, er det en lettelse at eje originale stykker , der holder tidens tand. Vintage og retro tøj er bygget til at holde. De kan tilpasse sig ændringer i modetrends, hvilket gør dem til den perfekte langsigtede tilføjelse til din garderobe.

Vintage Sapporo overalls

3 - Sådan matcher du en vintage overall til din stil

Hvert stykke af din garderobe, hvad enten den er ny eller gammel, tilbyder dig mange alternativer. Det er sikkert, at nogle af disse tidløse stykker har potentialet til at tilpasse sig modetrends og vores personlige humør.

Det er her La Salopette kommer ud på toppen, tidløs og altid fremført af de store couturiers under deres parader. Hun har fulgt generationer på daglig basis, og det er ikke klar til at ende. Den kan bæres på så mange forskellige måder, at den er essentiel at have i din garderobe for at nyde igen og igen smukke aftener eller et par morgener med exceptionel afslapning. Vi kan kombinere overalls med alle stilarter: kunstnere, professionelle, skatere, streetwear og mange andre. Kan du huske første gang du bar denne ringbrynje? Hvorfor ikke give det en ny chance?

Brug dem igen i en helt ny indstilling! Her er nogle ideer, du bør nyde!

Brug et silkesjal til at dække dine skuldre eller svøb om en seler, som tilbehør til dine overalls .

Brug de tørklæder, som dine tanter har givet dig til at dekorere en hestehale eller bære en smuk stråhat for at tilføje karakter til en bohemestil.

Jumpsuit med Boho Hat

Bær disse smukke fløjlsoveralls , den du havde på, da du var ung ved dine bedsteforældres pejs.

Forkort hans bukser med en kant for at vise dine nyeste sko frem, eller spil på hans snit for at spille på de afslappede og trendy stilarter på mode.

Sådan vil du begynde at jage sjældne tidløse stykker og sammensætte en garderobe, der er de største stjerner værdig, med outfits, der ikke vil efterlade nogen ligeglade.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.