En ce moment, La Salopette offre la livraison

Har et vintagetøj værdi?

Er dit skab fyldt? Har du vintagetøj , som du ikke længere har brug for? At sælge tøj online er en fantastisk måde at frigøre plads og få nogle ekstra penge ind. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at afgøre, om dit gamle tøj er værdifuldt.

1 - Afgør, om dit tøj er vintage

Autentisk tøj fra 1960'erne eller tidligere kan være mere værd end tøj fra senere årtier, afhængigt af dets kvalitet og om moderne forbrugere ønsker at bære den stil eller ej, og ja, man skal gøre det ud fra efterspørgsel. Ud over tøj fra 60'erne og tidligere, kan designertøj fra enhver tidsalder være værdifuldt for samlere . Hvis du selv har købt tøjet og ved, hvornår det er lavet, kan du nemt afgøre, om det er vintage eller ej. På den anden side, for tøj, der senere kom ind i din garderobe, skal du muligvis lave en ekstra undersøgelse for at bestemme alderen, før du kan få en vurdering af tøjet.

60'er tøj

1.1 - Fremstilling

Autentisk tøj fra før 1960'erne inkluderer ofte metallynlåse , sidelynlåse , skråbånd til kant og lyserøde sømme. Hvis en beklædningsgenstand har usynlige lynlåse, er det sandsynligvis en nyere gengivelse.

1.2 - Tekstur

Der er ofte en forskel i tekstur mellem gammelt og moderne tøj. Selvom denne er svær at afgøre, vil du være i stand til at mærke forskellen ved berøring, hvis du er ny til vurdering af vintagetøj. Hvis du har tøj, som du ved er vintage, så prøv at mærke forskellen mellem dem og moderne stoffer.

1.3 - Farve

Farver, der var på mode for årtier siden, er ofte anderledes end dem, der er på mode i dag. Hvis tøjet har en usandsynlig farve , er det mere sandsynligt, at det er autentisk vintage . Mange reproduktioner vælger moderne farver med vintage stilarter for at give genstande en mere moderne følelse.

1.4 - Etiket

En etiket om pleje og stofindhold er et afslørende tegn på en nyere beklædningsgenstand, da plejeinstruktioner ikke var almindelige før i 1970'erne . I den anden ende af tidslinjen antyder en fagforeningsmærke trykt i blåt, at tøjet virkelig er vintage, da de seneste fagforeningsmærker har en kombination af rød og blå tekst.

Vintage tøjmærke

1.5 - Oprindelseslandet

Det meste vintagetøj blev lavet i USA eller importeret fra Frankrig 🇫🇷 , Italien eller Hong Kong. Hvis en beklædningsgenstand er lavet i Kina, er den sandsynligvis nyere.

2 - Bestem kvaliteten af ​​tøjet

Det meste antikke tøj er blevet brugt, og mange samlere accepterer, at stofferne er lettere beskadiget . Men hvis tøjet har pletter eller store huller, er det måske ikke meget værd i en ærlig vurdering af tøjet. Hvis du er usikker, så tjek altid med en taksator, før du donerer. Jo mere elegant varen er, jo større sandsynlighed er der for, at den er værdifuld. Unikke designs kan også øge værdien af ​​et tøj.

3 - Glem ikke vintage tilbehør

Tilbehør såsom håndtasker, tasker og sko kan også have stor værdi . Designermærker ældes særligt godt og har ofte samlerværdi, uanset æra. Ligesom vintagetøj er varernes tilstand vigtig , men antag ikke, at mindre slitage eller skader betyder, at varen ikke kan være af værdi. En taksator er altid i den bedste position til at bestemme værdien af ​​dine varer.

4 - Vintage overalls

Sådan taler du om vintagetøj uden at nævne Vintage Salopette . Lige i hjertet af mode, her er det, at skabe sig et navn og komme tilbage stærkere end nogensinde. Med sin historie og dens politiske symbolik er overalls frem for alt en protestbeklædning , der støttede arbejdere i maj 1969. I dag er dens afslappede stil mere involveret i mode end brugt som et protestredskab. La Salopette er nu over 150 år gammel! Hvad skal man finde de ældste og få råd til en vintagekollektion , der har værdi over tid.

Vintage overalls

4.1 Vintage genstande

Det er naturligvis ikke let at bestemme, siden hvornår en genstand betragtes som "vintage", fordi det ikke er et synonym for gammelt. Vintage skal påtvinge sig selv i tidens ånd , af mode, efterspørgsel eller dens prisstigning. Nogle mødre giver en sparegris til deres børn i håb om at se den stige i værdi. Det er en teknik, der betaler sig, når man ved, at Michael Jacksons teenagetrøje blev solgt for €200.000. Nogle børnegenstande såsom dyner, toppe eller legetøj kan stige i værdi over tid, sjældenhed spiller en nøglerolle i vurderingen af ​​objektets værdi.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.