En ce moment, La Salopette offre la livraison

Udviklingen af ​​Dungarees

I denne blog har vi besluttet at give dig en detalje om kreationerne og de særlige kendetegn ved hver af samlingerne. Dette hjælper med at forstå, hvorfor disse kollektionfrakker er så populære i den professionelle verden, uanset om det er inden for håndværk eller på de største haute couture-shows. For at tage fat på dette emne, vil vi præsentere dig for, hvad der definerer denne beklædningsgenstand gennem forskellige epoker organiseret kronologisk, med hurtige og konkrete eksempler på disse anvendelser i samfundet over tid.

Overalls er beklædningsgenstande, der traditionelt omfatter bukser og en hagesmæk , der dækker maven og brystet. I de fleste tilfælde har den spænder og knapper nær skuldrene. De fleste smækoveralls har masser af lommer, herunder en central brystlomme og flere på benene. Nogle par har også en hammerløkke, hvor dette værktøj kan hænge fra hovedet uden at ridse bærerens ben.

Denne tidløse klassiker har på et tidspunkt fundet vej ind i alle vores garderober. Det er altid med en enestående og jovial hukommelse, at vi finder billeder fra vores tidlige barndom, hvor vi stolte bar vores denim-overalls for at lege på markerne, plukke frisk frugt i vores bedsteforældres frugthave. Så mange minder, der har skabt den kærlighed, som vi alle har til denne frakke gennem tiden, og vi vil præsentere dig for dens udvikling.

1 - Overallernes stamfader

Ofte kaldet Slops , de er forfædrene til de allerførste overalls , som blev skabt i det 18. århundrede i USA. De var forbeholdt arbejdere og blev betragtet som et symbol på lavere klasse. Disse overalls var ikke lavet af denim, men i stedet for et slidstærkt stof, som man ville betragte som tungt bomuld i dag. De blev bygget til holdbarhed, ikke komfort, og var ikke engang særlig lun. Mænd bar dem normalt over andre bukser.

Slops

2 - Den praktiske side af hagesmækken

Da fabrikkens lossepladser ikke var ideelle for de fleste arbejdere, kom tilpasning i spil . Dette inkluderede lommer til alt værktøj inklusive linealer og kuglepenne. Standardfarverne hvid for malere, blå for landmænd og striber for jernbanearbejdere dukkede op omkring 1850'erne , og producenterne begyndte at lave dem af denim, et slidstærkt bomuldsstof.

3 - Kvinder og arbejdstøj

Betragtes som en unisex beklædningsgenstand i dag, var dette ikke nødvendigvis tilfældet for mere end 100 år siden. I 1900-tallet kunne man også se kvinder i seleoveralls . Skuespilleren Helen Holmes bar et par i en stumfilm i 1914, og mange vil huske Rosie the Niveter , klædt i overalls, på hendes "We can do it" plakater under Anden Verdenskrig. Hun repræsenterede de millioner af kvinder iført overalls i krigstidens fabrikker .

Overalls til kvinder

4 - Børn i overalls

I begyndelsen af ​​1900-tallet begyndte OshKosh B'Gosh at sælge smækoveralls i mindre, sødere størrelser, så børn kunne klæde sig som deres forældre . Da disse børneoveralls først blev vist i Miles Kimballs katalog, steg salget voldsomt . Disse buksebukser er stadig et meget populært stykke børnetøj i dag.

barn iført overalls

5 - Overalls, modedronning

Dungarees forlod fabrikken og kom på gaden i 1960'erne. Flere eksklusive forhandlere begyndte at producere dem i luksuriøse stoffer med et stort antal farver. Plaid og mønstrede overalls dukkede også op i butikker, og nogle købte overalls blot for at vise de high fashion labels frem. I 1990'erne bar mange populære hiphop-kunstnere overalls, der havde én rem opknappet , hvilket startede et genkendeligt look , der fangede på gymnasier rundt om i verden. Klædebukserne er blevet en beklædningsgenstand mellem generationerne , der appellerer til både voksne og børn, og mænd og kvinder. Denne prestigefyldte beklædningsgenstand påvirker modetrends, og den er ikke ved at ende.

Moderigtige stjerner med overalls

6 - Den korte overall

Vi kunne ikke gå glip af den, dens korte snit , som er en integreret del af udvalget af udvalgte overalls, vi kan ikke rigtigt definere, hvornår de korte overalls blev født, men det var en klassisk denim overall, der blev skåret ved knæet for at give hans bukser en sommerfriskhed , der kombinerer lethed og komfort til uforglemmelige aftener ved havet .

7 - Den ceremonielle overall

I 2007 optrådte skuespillerinden Cameron Diaz i MTV's nedtællingsvideoshow, Total Request Live, iført en stor overall kjole med hagesmæk . Dette viser, at buksebukser ikke længere kun betragtes som arbejdstøj. Selvom den stadig er meget populær blandt malere, landmænd, mekanikere og tømrere, er den nået langt siden dens oprindelige stigmatisering. Vi finder det i dag i alle de største fester. Den unikke og autentiske karakter , der kommer frem fra denne frakke, er ideel til at skabe en sensation under ceremonier eller smarte aftener.

Selv i dag holder overalls aldrig op med at imponere og er stadig lige så populære blandt alle generationer , alle sociale klasser. Hun har altid fulgt og påvirket trends, og det er ikke lige til at stoppe!

Cameron Diaz i overall kjole

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.