Dansk

15 stilarter af overalls til kvinder

Hvis det stod til mig, ville overalls have deres egen plads i modetemplet . Fra 90'ernes bedste sendetid til det langsomme, men stadige comeback i de sidste to år, har overalls altid været en sjov og moderigtig mulighed. Uanset om du leder efter noget, der er lidt mere eksklusivt, et mere trendy outfit eller bare noget sødt og behageligt, så er der en garve derude, der opfylder dine modebehov .

Er du i tvivl om, hvordan man bærer overalls? Bekymringsfri! Mens klassiske denim-overalls er et essentielt skab og super nemme at pynte på, er de bestemt ikke den eneste mulighed. Fra dyreprint til læder har buksebukser bevæget sig langt ud over deres blå jeanrødder , hvilket giver os mulighed for at bære dem i andre dele af vores liv, som på arbejde og når vi hænger ud med venner. Plus, selv om tanken om at have buksebukser på på arbejde gør dig lidt svimmel, betyder det ikke, at du ikke kan ændre din stil ved at prøve sorte eller hvide denimbukser næste dag i parken.

Uanset lejligheden, fra en picnic i haven til brunch med venner, er overalls et enkelt, men alligevel moderigtigt valg . Se 15 stilfulde og smarte outfitmuligheder nedenfor, som vil glæde dig over, at overalls aldrig rigtig går af mode.

1 - Farvede overalls

Farveblokdesignet på disse overalls giver dem en fuldstændig retro- stemning. Sammen med chunky støvler med hæl og en groovy mønstret top giver den et meget 70'er look.

Selvom de er lidt lettere i vask, har disse overalls den samme farveblok/patchwork-stil og er den perfekte start på et samlet 70'er-inspireret outfit. Prøv at parre dem med disse støvler, og dit look vil være perfekt.

70'er farverig jumpsuit

Farverige overalls

2 - Sort denim overalls

Grundlæggende sorte overalls er en garderobe og en nem måde at tilføje stil til et meget afslappet outfit . Farven gør dem en smule mere smarte end dine basic denim overalls, uden at gøre dem sværere at matche.

Bæret med en behagelig sweater og et par kondisko, er sorte buksebukser en afslappet, men stilfuld mulighed til kølige efterår eller forårsdage.

Sort denim overalls

3 - Klassisk overall

Vi kan ikke tale om mode generelt uden at hylde de klassiske denim overalls . De er tidløse, komfortable og kan bruges med alt fra en sort rullekrave til din yndlingsstribede sweater.

Når du køber klassiske denim overalls, vil du gerne have, at de forbliver grundlæggende. Se efter en, som denne, der næsten ikke har nogen detaljer og passer som jeans med lige ben .

Klassiske overalls

4 - Overall kjole

Træt af basic denim overalls? Prøv en kjole til aftenbukser ! Deres denim-karakter hjælper med at bevare det let-at-bære element i garnbukserne, men giver dig mulighed for at have et strejf af originalitet.

Overalls kjoler er det store tøjvalg til det sene forår og sommer . De tilføjer et feminint touch til overalls og kan dresses op eller ned.

Jumpsuit kjole

5 - Casual overalls

Komfortable overalls bliver din rejsekammerat på varme, dovne dage og kan bruges til en picnic med venner eller til en eftermiddagslæsning i parken. Du vil være helt komfortabel, mens du udstråler en diskret, ubesværet stil.

Bær disse afslappede buksebukser med en basic t-shirt om dagen og en enkel cardigan om natten, så er din sommergarderobe klar . Uanset om du vælger at afslutte dit look med sneakers eller sandaler , vil du være klar til at slikke solen.

6 - Naturlige overalls

Med en smule indflydelse udefra er disse buksebukser en smart, men alligevel afslappet mulighed. Tilføj det rigtige tilbehør for et naturligt look. Snup en taske i vævet stil og et par sneakers (med hæle eller ej), og du er klar til, hvad foråret har at byde på.

Naturlig Jumpsuit

7 - Overalls med bælte

Bæltet i dette look tilføjer et plus til din figur, som vi normalt ikke ser med dungarees, og nålestribemønsteret tilføjer et element af flare. Bæret med den rigtige bluse er disse dungarees den perfekte måde at gøre kontortøj trendy på.

Når du parrer disse nålestribede overalls med en lys rød skjorte og bælte i taljen, vil du imponere publikum.

8 - Overalls Shorts

I en ode til et årti, der fortsætter med at genopfinde mode i dag , bringer disse 90'er-stil bukser shorts ind i sommermodeklassikere.

Sammen med en sjov grafisk t-shirt eller en grundlæggende tanktop er disse shorts en god mulighed for at nyde varmen om sommeren.

Overalls Shorts

9 - Arbejdsoveralls

Utility dressing er blevet mere og mere populær, og en praktisk og behagelig stil, en original stil af de mest trendy. Hvis du prøver, opfordrer jeg dig til at omfavne hans afslappede natur .

Selvom du kan have overalls på året rundt, er de bedst egnede til efterår og vinter . Start med at bære varme trøjer og basic sweatshirts, og tag derefter sneakers eller støvler på for at tilføje lidt stil.

Arbejdsoveralls

10 - Overalls til mænd

Kærestesættet er et alternativ til den klassiske denimmulighed. Dette er en anden afslappet stil, men et godt valg , hvis du ønsker at mestre den fine linje mellem sød afslappet og alt for afslappet.

En simpel hvid hættetrøje og her er du med et afslappet outfit. Det lyder måske mærkeligt, men sættet skaber indbegrebet af "sød uden at overdrive" stil . Tilføj et sjovt pandebånd eller scrunchie for at få et lille farvepust.

Overalls til mænd

11 - Corduroy overalls

Disse overalls i fløjlsbukser tager ideen om monokromatisk stil og kan hjælpe med at tilføje farve og komfort til din garderobe.

Da fløjlsbukser er et naturligt blødt og behageligt materiale, vil det blive et fast skab i efteråret . Kombiner dem med en chunky grøn sweater for et monokromatisk look, eller brug dem med en hvid rullekrave for at gøre et statement på dine vinteraftener. Uanset hvad, vil du være stilfuld og varm den næste efterårsdag.

Velvet Overalls

12 - Hvide overalls

At bringe hvid denim ind i den samlede blanding er en anden god måde at ændre denims overordnede holdning på uden at komplicere det. For at opnå et pænere look, hold dig til neutrale farver for at undgå stærke farvekontraster. Sammen med en neutral bluse, et enkelt par muldyr og nogle delikate guldsmykker, vil dine hvide overalls gå fra enkle til elegante.

Overalls Denim Hvid

13 - Læderoveralls

Hvem vidste, at overalls kunne have så meget karakter? Hvis du leder efter noget anderledes at have på på din næste pigeaften, så prøv læderoveralls .

Læder er en nem måde at løfte ethvert look på , især hvis det er overalls. Brugt med et par smarte støvler, afslutte dit look med en enkel top.

14 - Neutral overall

Oftere end ikke er det nemmere at øge udseendet af neutrale overalls, tage et par sorte hæle og en sort tanktop på med disse neutrale bomuldsoveralls, og du har fået det perfekte outfit til din næste date.

Overalls Beige

15 - Audacious overalls

Hvis du leder efter noget lidt mere vovet. Intet er mere veltalende og overraskende nemt at integrere i din garderobe året rundt.

Da dyreprint er så karakteristisk et mønster, skal du holde resten af ​​dit outfit basic. Om sommeren skal du bære dem med en sort tanktop og sandaler med stropper , og om vinteren kan du prøve en sort sweater og støvler. Lige meget hvornår på året vil du se voldsom ud.

Leopard overalls

Efterlad en kommentar
Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.