En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls og overalls - det rigtige værktøj til jobbet

Hvis disse to udtryk, overalls og overalls , ofte krydser samtalestrømme, er faktum, at de ikke har de samme anvendelser. En anekdote vil bedre illustrere min pointe.

Da jeg gik i mellemskolen, spurgte jeg min kæreste om forskellen på en nederdel og en kjole. Hun var så venlig at forklare mig, at kjolerne startede ved skuldrene, nederdelene i taljen.

Denne blog vil dække det samme emne, men med hensyn til overtræksdragter og overalls, nedbryde forskellene inden for hver kategori og derefter dække de bedste applikationer for hver.

For det første skal du forstå forskellene mellem de to.

1 - Jumpsuits og overalls

Forskellene, som adskiller jumpsuits og overalls, er ikke meget forskellige fra detaljerne, der adskiller nederdele fra kjoler.

Selvom disse beklædningsgenstande dukker op til de samme arrangementer, dækker arbejdspladser for overalls og overalls mere af kroppen end overalls.

Den væsentlige forskel er, at hvis du laver en fejl på byggepladsen, risikerer du ikke at finde den samme komfort som normalt, at funktionerne ikke er ens . Det er vigtigt at bemærke, at der er forskellige egenskaber i hver af dem. For eksempel er det ikke alle jumpsuits, der faktisk er overalls med mere stof.

Bare rolig. Det hele vil give mening senere.

Overalls og arbejdsoveralls

2 - Overalls

Den mere trendy af de to, overalls dækker måske ikke alt, men de har en tendens til at gå over alt. Bortset fra jakken, tages den på sidst, ved at tage den på over undertøj , termotøj, sokker og nogle gange endda andre bukser, som det var tilfældet i begyndelsen af ​​det 20. århundrede for arbejdere. .

En væsentlig forskel er i niveauet af skuldrene . Overalls dækker dem aldrig, og det gør simple kraftige seler over hver skulder heller ikke for at holde dem på plads.

Blandt fordelene ved overalls kan vi nævne fraværet af et bælte, beskyttelsen af ​​det meste af kroppen mod stænk og endda mod brand for flammesikre modeller. For ikke at nævne, at de er designet med mere end ét praktisk sted at opbevare disse værktøjer under en byggeplads. De har normalt ikke kun ekstra lommer, men også større end livlommer på grund af den hagesmæk, der klæder brystet.

Ulempen ved overalls er "besværet", hvormed det kan fjernes. Det glider altid let på, men det kan variere at komme ud af det. I en nødsituation på badeværelset kan det være et mareridt af sin egen slags at kæmpe med dine overalls på et trangt sted. Men vær sikker på, lynlåse er designet til at overvinde denne ulejlighed.

Fra et modesynspunkt er overalls ikke altid lige så godt som jeans på arbejdspladsen, men mode kommer og går. Nogle år får overalls deres debut på natklubber og på catwalks af de største modeshows . Denne beklædningsgenstand med sin unikke charme holder aldrig op med at forbløffe.

En anden fordel ved overalls er, at de ofte har en eller flere lommer lige under brystet. Disse lommer er ideelle til at opbevare alt, hvad du har brug for, såsom planer, værktøj og mobiltelefoner , for at nævne nogle få eksempler.

Når vi taler om lommer , har de fleste overalls flere lommer, end en enkelt person kan bruge, fem til otte plus en hammerløkke til de fleste. Det er et vidunder, at buksebukser ikke er mere moderigtige af denne grund, da de giver folk masser af plads til at opbevare deres ting og en moderne stil, der burde give et statement.

Arbejdsoveralls

3 - Kombinationen

Som navnet antyder, dækker en våddragt mere overfladeareal af kroppen . Nøglepunktet for differentiering er igen ved skuldrene. Kort sagt dækker våddragter dem, da de dækker alt .

Nogle jakkesæt findes i en kortærmet version, andre i en langærmet version. De fleste arbejdsgivere kræver mindst overalls eller overtræksdragter med en t-shirt for at gå på arbejde.

Dungarees og overtræksdragter findes i en isoleret version. Du kan finde flammehæmmende versioner af hver, men den bedre isolerede af de to er overtræksdragten.

Ulempen ved kombinationen er mobiliteten. Bundet til en enkelt uniform fra ankel til skulder , nogle føler sig begrænset, når de bærer overtræksdragter. De fleste nuværende kombinationer tager højde for, at bæreren bliver nødt til at bevæge sig, men nogle er stadig restriktive.

For at måle dine personlige præferencer kan du prøve nogle få eksempler af hver kombination, nå op og ned så meget som muligt, før du beslutter dig. Du vil se smart ud, men det er bedre end at føle dig trang på arbejdet.

Endelig er de forreste lommer på de fleste våddragter forskellige fra dem på overalls. I modsætning til hagesmæklommerne på buksebukser har brystlommerne på buksebukser en tendens til at ligne lommerne på en skjorte med knapper. Og vi kan sige, at når det kommer til stil, så har jumpsuiten noget at lære af overallerne.

Craftsman Jumpsuit

4 - Arbejdsoveralls

Historisk set bar jernbanearbejdere overalls på grund af det beskidte miljø i jernbaneverdenen. I dag tilfalder indbegrebet af samlet arbejde dog enten den professionelle maler eller handyman.

For at finde ud af , om dette er det rigtige valg for dig, skal du overveje arten af ​​dit job. Kræver det, at du holder genstande mod din krop for at bære dem?

Under dit arbejde kan væsker eller genstande flyve væk, ødelægge eller beskadige dit tøj, hvis det ikke er beskyttet. Moderne malere elsker overalls, fordi de tillader ideel mobilitet , mens de giver bedre beskyttelse mod våd maling end uden. Selvfølgelig vil enhver maler, der er salt værd, fortælle dig, at en god maler ikke lægger maling på sine overalls, han bærer dem af tradition . Måske, men for en sikkerheds skyld beskytter de mave, bryst og ryg på bæreren.

Dette er grunden til, at mange mennesker, der arbejder i miljøer, hvor arbejdstøj bæres, vælger at bære overalls af tradition, hvad enten de er værkførere, administratorer, entreprenører eller andre roller, mindre arbejdskrævende.

Uden at være for omfangsrig fuldender overallerne udseendet af nogen, der ved, hvad de laver.

Moderne arbejdsoveralls

5 - Arbejdsovertrækket

Med andre ord, en person, der har brug for beskyttelse fra skuldrene til anklerne, har brug for et jakkesæt. Trusler til beskyttelse mod spænder fra fedt til brand og kan omfatte isnende kulde. Det samme gælder for dem, der arbejder inden for kemikalier, el og farlige materialer.

Mange fabrikker bruger dragten mere som en måde at beskytte deres produkt mod ansatte end omvendt. Ofte, i disse tilfælde, bærer alle jakkesættet på fabrikken, fra den administrerende direktør og ned. I de fleste virksomheder er det en del af obligatorisk PPE .

Militære styrker , især flåden, bærer jakkesæt som en del af deres uniform, men det går dybere end det, ud i rummet. Astronautuniformer er jakkesæt. Selv rumdragten, der bæres uden for den internationale rumstation, er en slags avanceret dragt.

Når det er sagt, bør alle eje enten en jumpsuit eller overalls , om ikke andet for at have dem på hjemme søndag morgen. Med gode hjemmesko og en god kop kaffe er der ikke meget mere at ønske.

Astronaut overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.