En ce moment, La Salopette offre la livraison

6 stjerner i overalls

Pålidelig, holdbar og pokkers stilfuld , vi elsker alle garnbukser. Uanset om du er fan af genoplivningen af ​​arbejdstøjet eller fan af 90'erne, er dungarees et must-have stykke mode, men hvad ved vi om dem? Vi lærer dig en lille lektion i de ydmyge gartnerbukser og viser dig vores yndlingsbukser-modeøjeblikke.

Landbrugsoveralls

1 - Hvornår blev overalls lavet?

Dungareerne havde flere fødsler, denne beklædningsgenstand blev allerede brugt af i en hindi landsby i det 17. århundrede, som blev opdateret af A. Lafont i Frankrig og Levi-Strauss i USA i løbet af det 19. århundrede. Med fremgangen inden for tekstil var de i stand til at gøre overalls mere modstandsdygtige og egnede til håndværkeres arbejde. Den tidligere "Dungri" , som tager navnet på den hindi-landsby med samme navn, har givet plads til overalls, som vi kender dem i dag.

Farmer Overalls

Gennem alle sociale og professionelle klasser har overalls haft mange medieoptrædener , uanset om de er båret af håndværkere på byggepladser på Manhattan eller Paris, i amerikanske rapklip, i reklamer eller på en stjerne under hans karriere.

Den begyndte at overskride det manuelle arbejde, når den blev båret af Hollywood royalty , John Wayne, Clint Eastwood og endda Judy Garland, hvilket gjorde jumpsuiten til en eftertragtet beklædningsgenstand .

2 - 6 stjerner, 6 styles, 6 overalls

Det er tid til at vise dig, hvordan 6 personligheder , der markerede 90'erne, fremlagde et tøj med en fornem karakter .

1. Elton John

Elton John Bavette

Det ser ud til, at populariteten af ​​overalls og Elton John er dukket op igen på samme tid, men det er ikke første gang, de to har flettet sammen. Elton John er faktisk ikke fremmed for overalls, som han bar indtil begyndelsen af ​​90'erne i en perfekt glam-rock stil .

2. Whitney Houston

Whitney Houston overalls

Dette billede af Whitney Houston ser ud til at være taget i går. Lige ud af de nuværende streetstyle-trends, rocker Whitney overalls med en Champion sweatshirt og fanny pack. Ikke nok med, at overalls aldrig går af mode , men Whitney viser også, at moden er hurtig til at komme rundt.

3. Prinsesse Diana

Prinsesse Diana i overalls

Ja, det er rigtigt, overalls er også til prinsesser! Glem at posere for dine kongelige hermelin- og kroneportrætter, når du kunne rocke det pastelfarvede 80'er -look i lette denim-overalls!

4. Ronnie Wood

Ronnie Wood Overalls

Ronnie viser os, hvordan man rocker i buksebukser i klassisk 70'er-stil. Tag en mere velsiddende buksebuks og kombiner den med en vintage t-shirt og sneakers. Mule er valgfrit.

5. TLC vs. NSYNC

Gruppe i overalls

90'erne ville ikke være de samme uden et band i overalls. Vælg en gruppe, og vi garanterer, at der vil være et tidspunkt, hvor de bærer overalls unisont . To af vores yndlingsbands er TLC og NSYNC . Uanset farve eller størrelse på dine overalls, vil de altid være i stil .

6. Dexys Midnight Runners

Vippebukser

Det er umuligt at tale om super overalls uden at nævne Dexys Midnight Runners . Med inspiration fra den irske arbejderklasse beskrev de deres stil som et "off the farm look". Med striklag og taljebælte kan "bondehuslooket" være ret cool.

Overalls har bestået tidens prøve , fra det enkle stykke stof fra det 17. århundrede til det utilitaristiske, ultracool beklædningsgenstand båret af alle fra kongelige til jernbanearbejdere . Denne beklædningsgenstand er tidløs og har stadig mange overraskelser i vente til os.

Mekaniker overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.