En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls i foråret 2023

Foråret er over os, og selvom temperaturerne endnu ikke er ideelle til årstiden, så lader blomstringen, solen og det gode vejr ikke vente på sig!

For at få en god start på denne sæson, hvad kunne være bedre end lette overalls til at have det godt med dig selv!

Hos La Salopette® har vi udvalgt adskillige modeller, som du kan bruge dungaree i foråret 2023: denim buksebukser , garderobebukser , oversize baggy bukser eller endda bomuldsbukser .

Lad os se nærmere!

Jumpsuit-trends for foråret 2023

4 sæsoner = 4 gange flere dungarees modeller!

Til sæsonen forår-sommer 2023 er overalls stadig en fast bestanddel i garderoberne hos fashionistaer rundt om i verden.

Denne praktiske, trendy og tidløse beklædningsgenstand er velegnet til alle aldre og alle køn . Trods det faktum, at overallerne hovedsageligt blev skabt til arbejde, er de med tiden blevet et af de tøj, der kan findes i alle garderober, og det er der god grund til!

Nem at tage på og passer til alle kropstyper , garnbukserne fås i mange modeller , mønstre og materialer .

Trendy farver og mønstre

Det 2000'er-inspirerede look har været på catwalken på det seneste. Der er lyse farver som magenta pink, elektrisk blå, lys rød eller limegrøn. Blomstermønstre og striber er naturligvis altid relevante, hvad enten det er i trykt stof eller i tilbehør.

Så for at være på toppen af ​​modetrends, kan du vælge pink denim overalls , ideel til at kombinere stil og farve i øjeblikket.

De mest populære materialer til overalls i foråret 2023

Forår 2023 overalls er ikke lavet af et enkelt specifikt materiale. Først og fremmest kan vi nævne, at det totale denim-look er ultra trendy i øjeblikket... Du har også læder og transparente materialer , som vil være i fokus denne sæson.

Som et resultat kan du vælge at bære klassiske denim-overalls eller vælge et totalt sort look og tilbehøre dit outfit med læder.

De moderigtige stilarter og snit i en overall i foråret 2023

Det ultratrendy snit til overalls i foråret 2023 er uden tvivl last . Denne type bukser er kendetegnet ved et bredt og tilpasset snit på samme tid, med store sidelommer, som giver den en urban stil.

Hvis du ønsker at bære lastbukser til forårs-sommer sæsonen, er forskellige modeller til mænd og kvinder tilgængelige på vores La Salopette® onlinebutik.

Hvordan bærer man garnbukser i foråret 2023?

Jumpsuit-look i foråret 2023

Som tidligere nævnt betyder det at have overalls på i foråret 2023 at være moderigtig og samtidig være behagelig i dine bevægelser. Intet bedre at kombinere komfort og stil , uanset lejligheden.

De forskellige måder at bære overalls på for et trendy look

Udseendemæssigt kan du i foråret 2023 bære dine garnbukser på forskellige måder, for at få et outfit, der tilpasser sig din udflugt.

Her er nogle outfits , der kan hjælpe dig:

  • Udflugt med venner : en farvestrålende T-shirt (se de trendy farver nævnt ovenfor), brede denimoveralls , sneakers og tilbehør.
  • Om aftenen : vælg en gennemsigtig sort sweater og korte overalls med strømpebukser og sko for et grunt og stilfuldt look.
  • For mænd : brede og/eller posede buksebukser vil være din bedste allierede, uanset begivenheden. Du kan kombinere den med en hørskjorte med mao krave eller, for de mere udadvendte, en flashi t-shirt. Til sko kan du vælge hvide sneakers eller lædersko.

Tilbehør til at parre med overalls i foråret 2023

Foråret 2023 dungarees modellen er en af ​​de nemmeste beklædningsgenstande at bære og kombinere. Det faktum, at det er et enkelt stykke, der dækker over- og underkroppen, giver dig frit valg med hensyn til det tilbehør, du kan tilføje til dit outfit... Det bliver aldrig for meget!

  • Urban look : en mini læderrygsæk eller en banantaske til at bære over skulderen, en hættetrøje ville også være ideel;
  • Glam-chic look : lille håndtaske, der kan rumme det absolutte minimum af forretnings- og platformssko;
  • BCBG-look : vælg et guldpræg, et lille bælte med et gyldent spænde, der markerer taljen og øreringe i 2000-stil;
  • Boho look : blomster er det bedste tilbehør til en boheme chic stil. En lille blomsterkrone og en mesh-taske ville være perfekt med overalls i foråret 2023.

Hvordan bærer man overalls i henhold til din morfologi?

Hver krop er selvfølgelig unik... Men de typer af morfologier, der findes, hjælper os med at vælge det tøj, vi har på, så vi er komfortable og stilfulde.

For at bære buksebukser i foråret 2023, skal du blot vælge den rigtige model, som passer bedst til din kropstype .

Hvis dine hofter har samme bredde som dine skuldre , så tøv ikke med at markere din talje ved at tilføje et bælte til dine overalls. Hvis du har tendens til at have flere skuldre end hofter , ville overdimensionerede buksebukser være ideelle.

Ikke desto mindre, uanset din morfologi, er tanken, at du er komfortabel og har det godt i dine push-ups. Du kan stole på størrelsesguiden for at sikre, at du får de rigtige garnbukser, hvad enten det er til dig eller som gave!

Vores udvalg til at bære Dungarees i foråret 2023

Tid til seriøse ting!

Vil du købe overalls til foråret 2023? Tøver du mellem de mange modeller, der findes på markedet? Lad os hjælpe dig med at finde DE garnbukser , der vil gøre dig glad.

Denim overalls med sommerfuglebroderi

Denim overalls med sommerfuglebroderi

En model, der er både feminin og stilfuld , disse denim overalls er ultra behagelige og velegnede til alle kropstyper. Den lille lyserøde broderidetalje giver den et lille forårs- og pigepræg.

Du kan bære disse garnbukser i foråret 2023 på en tur i byen og/eller tage dem med på ferie, de vil passe perfekt til sæsonens tema med en magenta pink top og små kjolesko.

Sailor Coat Work Overalls

Sailor Coat Work Overalls

Inspireret af sejlernes udseende udmærker disse ultra-stilfulde herrebukser sig ved deres brede snit, påsyede lommer og knapper foran.

Praktisk og behagelig, den er lavet af slidstærke materialer og har justerbare bomuldsstropper.

For et trendy look kan du parre den med en hvid T-shirt (som på modellen) og brune sneakers eller sko.

Versus store denim overalls

Versus store denim overalls

Ideel til fashionistaer, disse tofarvede overalls er perfekte til forårssæsonen. Let og behagelig, den er meget nem at have på, når det er varmt, med en lille hørskjorte og espadriller.

Disse buksebukser er lavet af genbrugsbomuld og passer til alle lejligheder, uanset din kropstype.

Hvis du vil gå efter et totalt denim-look, så vælg disse garnbukser i foråret 2023 og vær sikker på at være ultra trendy!

Mønstrede lange denim overalls

Mønstrede lange denim overalls

Hvis du kan lide japansk stil og kultur , vil disse forårsbukser fra 2023 være ideelle til et mest originalt outfit!

Faktisk har disse løse denimbukser meget smukke kunstneriske mønstre, der giver den et boheme-chic touch. Det er et modetilbehør i sig selv, som du selvfølgelig kan forbedre med en lille farvestrålende top og små platformssko , for at blive i Japans tema.

La Salopette® : den bedste reference til bestilling af overalls online

For at afslutte dette modekapitel, lad os minde dig om, at på La Salopette® er alle vores modeller tilgængelige online, med hjemlevering og sikker betaling .

Udnyt de smukkeste dungaree-modeller i foråret 2023, og vær på toppen af ​​modetrends, uanset din stil.

Hold forbindelsen og drag fordel af moderådene fra vores eksperter på vores blog jumpsuit .

2 commentaires
- S J

Bonjour, ou peut-on trouver un revendeur de votre marque autour Avignon ?

- Russo

Moi j’aime bien les salopettes peux importe les styles moi j’aime bien ça et j’en porte pas mal sauf la semaine bien sure et une robe salopettes avec un pull un collant et des bottines le week-end ça rends super bien aussi.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.