En ce moment, La Salopette offre la livraison

En historie om overalls #1

I 2030 er hun 8 år, lille Mimi, vejret er godt i haven hos morfar Michel og mormor Rose. Hendes forældre er på en lægemission i et land så langt væk, at hun ikke har husket navnet. Hendes eget univers er denne have, ikke særlig stor, men alligevel nok til, at hun kan fare vild i den lidt, eller i det mindste, så hun kan lege med at fare vild i den.

Mimi er lille af sin alder, blond med store blå øjne, hun er livlig og fuld af fantasi. I dag leger hun opdagelsesrejsende i sine bedsteforældres have. Med sine korte buksebukser er hun behagelig og løber overalt! Hun hopper, klatrer op på den lave væg i haven, tager en smuk småsten, pink, stribet med sort, og tager sig tid til at vælge, i hvilken lomme hun vil gemme sin skat. Hun har et valg, den store frontlomme, dem på siderne? Det er, at hun har det godt i sine garnbukser, som hun selv valgte i vores onlinebutik med Mamie Rose. Af alt hendes tøj er det denne hun foretrækker, disse smukke gule heldragter , som får hende til at ligne en ranunkel midt mellem blomsterne i bedsteforældrenes have. Bedstemor siger, det er denim … men hvad er denim? Bedstefar siger, at ordet kommer fra hr. LEVI STRAUSS , at det stammer fra det 19. århundrede, som brugte et stof "fra Nîmes" til at lave de første jeans . Denne legende er gået noget tabt gennem tiden, men "de Nîmes"-bukserne er der stadig, til glæde for lille Mimi. Og så fascinerer det hende alligevel, at dette stof er så gammelt, og at hendes overalls er så smukke og helt nye, med deres smukke metalliske knapper, der skinner i solen, og som gør det til et ekstremt solidt tøj , især når en uforfærdet lille pige beslutter sig for at skynde sig i fuld fart ned ad havens stier, fordi hun bliver forfulgt af rumvæsner, der er fast besluttet på at kidnappe hende for at tage hende til deres fjerne planet... Så mange følelser! Hun foretrækker at gå ind i huset, hvor bedstefar Michel i blå overalls reparerer et møbel i køkkenet. Han har alt sit værktøj i hagesmækken , ned til tømrermåleren, der hænger i en løkke på siden. Disse buksebukser er gennemtænkte, solide, praktiske, og de holder bedstefar godt tilbage, mener Mimi og holder denne sidste tanke for sig selv!

Arbejdsoveralls

Bedstemor Rose, i sømandsoveralls , tilbereder frokost. Da hun ser dem begge, indser hun, at alle tre er i overalls, og hun er glad for dette ensemble.

- Bedstemor, hvorfor er I begge i overalls som mig?

-Fordi, min skat, din bedstefar og jeg har brugt hele vores liv med overalls, og denne beklædning passer os så godt, at vi ellers har opgivet at klæde os på . Ser du, vi er gamle nu, og denne beklædning klæder os med stil og komfort. Og så var det i overalls, jeg mødte bedstefar! Vil du have mig til at fortælle dig det?

Mimi behøver ikke at blive spurgt og sætter sig godt til rette, glad for tanken om at høre en fantastisk historie.

- Ser du, begynder bedstemor Rose, vi var ikke altid gamle som i dag, og for 20 år siden, da vi besluttede os for at slå os ned på landet, var vi ikke særlig rige, vi arbejdede hårdt her i huset. Og vi skulle klæde os derefter. På det tidspunkt havde jeg fundet en butik, der hed: la-salopette.fr , en sand skat!!!! Det eksisterer stadig! De overalls, jeg har på i dag, er ikke blevet en smule ældre ! Selvom jeg tog et par kilo på, passer det mig stadig og får mig til at føle, at jeg stadig er meget ung!!!

… Kort sagt, for at arbejde i dette hus, havde jeg valgt denim overalls med orange seler , især til haven og endda til shopping! Og helt ærligt hvilket udseende! Din bedstefar kunne ikke modstå det! Ham, der rigtig godt kunne lide at opholde sig i klassiske blå arbejdsoveralls, og alt efter hvilken type arbejde han skulle udføre, med det værktøj, han skal have ved hånden, klædte han sig i blå arbejdsoveralls med store lommer , den han har på i dag, du ved godt?

Overalls med orange seler

Og så, når arbejdsdagen var slut, efter et godt brusebad, kan jeg altid godt lide at skifte til f.eks . vintage-blomstrede damebukser eller Vintage Ample linned Rust-galler, de er min favorit! Det er de nuværende modeller i butikken, men på det tidspunkt holdt jeg denne stil, klassisk og afslappet, den passede mig godt.

Lad os gå tilbage i tiden igen, min lille Mimi, jeg er tredive år, det er søndag, vejret er dejligt som i dag, og hvad tror du, jeg vælger at tage på? Jeg tøver mellem Tsukii lette denim bukser og Sapporo grønne bukser. Disse to modeller er lidt baggy og så meget desto bedre til lange gåture eller shopping i byen. Begge trykt, hver model vil blive fremhævet med en sober og almindelig t-shirt. Jeg vælger de grønne garnbukser og går afsted med mine små matchende sneakers. Og der er mit blik draget af en flot herre, også i overalls, og af en model, som jeg genkendte med det samme: Jean air Korea overalls!

Vi havde naturligvis de samme tøjreferencer, og vil du tro det? Din bedstefar genkendte også de overalls, jeg havde på, og det var sådan, vi begyndte at snakke og lære hinanden at kende! Vi så hinanden igen, vi gik sammen ud til restauranten; Dungarees kjole i White Pagne til mig og Classic Black Dungarees i Turbo Jeans til ham. Vi gik til koncerter, og også der, altid i gartnerbukser tilpasset til arrangementet, bar jeg ofte sarouel-inspirerede gartnerbukser som Relaxed Woman-bukserne eller i en anden stil, Vintage damier Sukre-bukserne , og han elskede til lejligheden, garnbukser med en trendy stil som Bellici Black Jean Overalls til mænd eller de trendy Calgary Jean Overalls! Hvilken smuk mand! Og jeg blev ikke udeladt, jeg blev meget overvåget! Tidens mest trendy par var os, vi inspirerede mere end én og mere end én. Vores venner har ofte taget til sig Dungarees-trenden, og gennem disse år har vi fundet denne beklædning med flere trends, med konstant fornyede farver og materialer tilpasset alle livets forhold!

Her til ferierne, hvad enten de var sportslige eller smertefulde, var der altid en eller to korte overalls i vores bagage; White Spirit Short Overalls til mænd for eksempel og Cerulean Blue Short Overalls til mig, lange overalls og resten var sekundært. Dette allestedsnærværende outfit garanterede os, hver gang vidunderlige ophold, uanset de steder, vi besøgte. Tilpasset al slags vejr, til alle jordens relieffer slog vi lejr, vandrede, dasede, besøgte... i overalls!!!

https://la-salopette.fr/products/salopette-short-bleu-cerulean

Endnu yngre, da jeg studerede, kunne jeg også godt lide de vintage overalls, som denne berømte onlinebutik tilbød mig, jeg husker Vintage Boho Style Overalls , i sort, et vidunder! Jeg sætter den på i lang tid og ved alle de lejligheder, som en studerende kan opleve: timer, en terrasse med veninderne, vindueshopping! Hun boede alt sammen med mig denne her!!!!

Alt dette for at fortælle dig, min lille Mimi, at livet i badebukser er en sand glæde, og at uanset hvor du er, vil du finde dine drømmebukser , dine behov og dine ønsker!!! Lev dit liv, og overalls vil også leve det godt!

I slutningen af ​​denne historie var lille Mimi meget imponeret, alle disse overalls i et helt liv, det var alligevel ret magisk! Og morfar og mormor så ikke så gamle ud, men de har været igennem meget i deres overalls!!! Da Mimi tænkte over det, sagde Mimi til sig selv, at det var en magisk beklædningsgenstand, der gjorde alle drømme til virkelighed og beskyttede mod alle skæbnens dårlige drejninger! Hun var stolt over at have forstået hemmeligheden bag bedstefars og bedstemors lykke, hun var sikker på at have gyldne overalls, evige og beskyttende, som ville tillade hende at vokse godt, med fødderne på jorden og hovedet i skyerne, havde hun fundet Jumpsuit Fe!!!

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.