En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hvordan bærer man overalls i 2023?

Bære overalls i 2023? Vi siger JA!

Hos La Salopette® har vi forberedt modeopdateringen til sæsonen forår-sommer 2023!

Sidst på året er der ikke blevet snakket om garnbukserne, tværtimod... I 2023 risikerer de at hævde sig endnu mere og lover at være must have i alle omklædningsrum!

Således er overallerne i 2023, og mere specifikt den mest ventede model, godt lastbukserne, med en bred baggy-stil bund og lommer på alle sider.

Da 2022 overalls var på fløjlstrenden... Nå, for forårs-sommer 2023-sæsonen ser det ud til, at cargo og baggy forfører de mest fashionable designere og fashionistaer.

I denne artikel inviterer vi dig til at opdage alle modetrends for sæsonen forår-sommer 2023 med derudover vores råd til at bære vores overalls godt i 2023.

1 - Overalls i 2023: 90'er inspiration

Som alle inden for mode har bemærket, har overalls fået et stærkt comeback i garderober!

Filmstjerner, influencers eller endda sangere, overalls har vundet hjerter og garderober tilbage. Lige snit, baggy, i fløjl eller jeans, denne tidløse og tydelige vintagebeklædning har fået et triumferende comeback.

For, som Yves Saint Laurent så godt sagde " Mode passerer, stil er evigt "... Med dette i tankerne må vi forstå, at det tøj, der markerer historien - vintage og/eller old school - naturligt dukker op igen, for os giver os mulighed for at klæd dig med stil, uanset situationen og tidspunktet!

Overall i 2023

1.1 - Når den gamle skole inviterer sig selv i 2023

I den nuværende popkultur er udtrykkene " Old School " eller "à l'ancienne" på fransk relateret til de genstande, tilbehør og tøjstil, som vi bar i slutningen af ​​80'erne og 90'erne.

Inspireret af udseendet af tidens rappere finder vi i old school-panoplyen: bandanaer, banantasker, prangende farvede t-shirts og de berømte denim-overalls med et poset bredt snit.

Efter genkomsten af ​​fanny packs og bandanas er det således ret logisk, at garnbukserne i 2023, baggy cargo version, gør comeback... Det har de store mærker som Fendy eller Diesel godt forstået, ved at integrere cargobukserne i løbet af modeshowene for sæsonen forår-sommer 2023.

2 - Modetrend: hvilke overalls skal du vælge til sæsonen forår-sommer 2023?

Ligesom cargobukserne, der ophidser folkemængderne, forbliver overallerne i 2023 en unisex-beklædningsgenstand, der passer til alle lejligheder og alle kropstyper .

Her er vores udvalg af overalls til 2023 , til at bære uden mådehold!

2.1 – De baggy fragtbukser: tilbage til det grundlæggende

Som vi sagde ovenfor, er det gjort, de baggy cargo-bukser lige fra 90'erne gør comeback. Selvom der i 2022 allerede var cargobukser i alle butikker, var ikke alle interesserede i dem (bortset fra millennials aka Generation Y).

Således vil overallerne i 2023 være den perfekte fusion mellem de brede og komfortable baggy cargo-bukser og denim-overalls , praktisk under alle omstændigheder.

Cargo buksebukser passer perfekt sammen med en klassisk hvid T-shirt og sneakers, og hvorfor ikke all-star sneakers, for at blive med det gamle skoletema!

Onlineshoppingsiden la-salopette.fr tilbyder dig forskellige modeller af garnbukser med baggy lastbunde, uanset om det er til mænd eller kvinder. Find ud af det lige her !

Overalls i baggy fisher cargo jeans fra 2023

2.2 – Blå overalls: sæsonens farve

Efter barbiecare pink som var på alle catwalks og som alle stjernerne bar i 2022, er det tid til blåt i 2023.

Faktisk vil blå være farven i sæsonen forår-sommer 2023. Når nogle store designere som Jason Wu har valgt koboltblå , har andre som Prada eller Burberry valgt babyblå , mere almindeligt kendt som "BabyBlue".

Uanset hvad, på La Salopette® har du et bredt udvalg for at have de blå buksebukser , der vil ledsage dig i løbet af sæsonen, og selv efter!

Derudover passer blå overalls perfekt sammen med mange andre farver... Du kan vælge en lille elfenbensfarvet eller sort poloshirt om dagen og en farverig bodysuit og høje hæle til aftenen.

Overalls i 2023 vintage blå fløjl

2.3 – Sorte overalls til en gotisk stil

Lad det være sagt, den gotiske stil er lige så tidløs som overalls eller enhver anden beklædningsgenstand, der er gået gennem generationerne.

Således vil sort, blonder og andet lignende tilbehør også være i søgelyset til næste sæson.

Hvad kunne være bedre end overalls i sort 2023 , bare for at være trendy og skille sig ud. For selvom det gotiske tøj ikke taler for meget til dig, forbliver stilen elegant og attraktiv. Det så vi for nylig med Netflix-serien "Wednesday" og dens helt offbeat gotiske look, som har vundet tusindvis af unge mennesker rundt om i verden.

For at gøre dette kan du prøve vores sorte overalls med en smuk sort blondebodysuit, læderstøvler og et smokey eye med sølvreflekser. Et kig på toppen dag og nat, uanset din morfologi.

Overalls i 2023 vintage sort fløjlsbukser

2.4 – Den klassiske denim overalls

Vi kunne ikke foretage dette valg uden at nævne de grundlæggende blå jeans overalls . Desuden har sidstnævnte haft sin plads i alle rækkefølgerne af modetrends i et par år nu.

Gamle, men guld , denim overalls, uanset om de er til mænd, kvinder eller børn, appellerer til deres afslappede og praktiske side, som tilpasser sig alle situationer og alle typer begivenheder; det handler om tilbehøret.

Så for at være moderigtig og surfe på den babyblå bølge, kan du kombinere den med en top efter eget valg – bodysuit, t-shirt, oversize skjorte – og tilbehør efter din udflugt. I løbet af dagen, alt i ædruelighed, så om aftenen skifter vi til hæle, nogle smykker, en blå clutch, og du er færdig.

For jer herrer, uanset din påklædningsstil, er overalls i 2023 et must have. Du kan vælge den klassiske blå denim version og ledsage den med en gammeldags hvid t-shirt og et par hvide sneakers. Det perfekte look under alle omstændigheder .

Overalls i 2023 jeans bootcut bukser

3 – Hvordan vælger du dine overalls i 2023?

Uanset hvilken type beklædning, der er, for at træffe det rigtige valg, er der to kriterier at respektere: din morfologi og dit velbefindende... Og det er ikke altid nemt at kombinere de to, uden en af ​​dem i wienerbrød.

Derfor er overalls DET beklædningsgenstand, der formår at være halvvejs mellem komfort og stil .

Så uanset om du er høj, lav, rund eller slank, vil overalls være din bedste allierede i 2023 .

Damer, for at være trendy og have det godt, kan du vælge fragtbukser og tilbehør efter dit humør i øjeblikket. Herrer, ditto, vælg en størrelse ovenfor, for at være komfortabel i dine push-ups.

Er dette enden på slim? Kun tiden vil vise... Men for fans af denne stramme jeans, har la-salopette.fr også slanke buksebukser , til glæde for generation Z.

4 – Hvorfor bære overalls i 2023?

Som vi sagde ovenfor, er overalls en af ​​de sjældne beklædningsgenstande, der kombinerer velvære, komfort og stil i et enkelt stykke.

Men lad os nævne nogle (helt objektive) grunde til dig: hvorfor du absolut skal have overalls i 2023 !

  • Det er helt trendy uden at være for moderigtigt;
  • Den er lavet med robuste stoffer og frygter ikke pludselige bevægelser;
  • Det er praktisk og behageligt;
  • Den passer perfekt til alle de toppe du har (T-shirt, polo, skjorte, body, croc top, bh...);
  • Den tilpasser sig alle kropstyper ;
  • Den er tidløs og passer til alle stilarter;
  • Den fås i forskellige former (lige snit, crago baggy, kjole, shorts, slim...);
  • Den er velegnet til alle aldre og alle aktiviteter.

Dette er selvfølgelig en ikke-udtømmende liste... Fordi vi kunne nævne mange flere grunde til at have overalls i 2023 !

5 – Konklusion

For at afslutte dette modekapitel er fashionistaer og andre modedesignere enige om, at overalls i 2023 vil fortsætte de seneste års momentum og forføre den nye generation og samtidig tilbyde elskere af vintage og old school-stile en anden grund til at forny deres garderobe.

Det er godt, for a-salopette.fr er DEN online reference for at få de bedste overalls til den bedste pris.

Og fordi din tilfredshed er vores prioritet, bestræber vi os på at tilbyde dig nye produkter regelmæssigt, for at være på toppen af ​​trends hver sæson.

Hos la-salopette.fr tilbyder vi overalls af høj kvalitet , lavet med omhu og sendt hjem til dig på få dage.

Sidst men ikke mindst; Husk at tage dine mål præcist og se vores størrelsesguide for at bestille de overalls, der passer til dig og passer perfekt til dig. 👖

2 commentaires
- Russo

J’adore les salopettes cargos et Baggy mais ça m’étonnerait beaucoup qu’elles soient à la mode ce printemps/été 2023 je n’y crois pas trop honnêtement mais bon on verra bien

- Russo

J’ai 2 salopettes pour le printemps mais elles ne sont pas cargo ou bien Baggy,elle sont slim je crois, ça pareille pour celle de cet été honnêtement je n’aime pas trop la coupe baggy, ça fait hyper large au niveau des jambes.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.