En ce moment, La Salopette offre la livraison

Den bedste skioveralls

Vi er midt i vintersæsonen og skiløjperne er de foretrukne steder for ferier som par, med familie eller venner.

Har du planlagt et par dage på ski og leder du efter stilfulde outfits til dig og din partner?

Hos La Salopette® har vi præcis det, du har brug for.

Oplev de bedste skioveralls til mænd og kvinder , for at være moderigtige, selv på toppen af ​​bjerget. Vandtæt, trendy, praktisk og komfortabel, skioveralls er "must have" af vintersportsudstyr. ❄️

At finde de bedste skioveralls betyder faktisk at have det essentielle tilbehør til erfarne skiløbere! Den er praktisk og modstandsdygtig over for stænk og tilbyder også taktiske lommer til f.eks. opbevaring af et pas eller nøglerne til hytten.

Våddragt eller skioveralls?

Inden du går videre, er det vigtigt at skelne mellem dragten og skioveralls!

De bedste skibukser

Ski overalls , også kendt som ski overalls eller overalls, er en type beskyttende skibeklædning designet til at holde skiløbere varme og tørre på pisterne. De er normalt lavet af vandtætte eller vandafvisende materialer, såsom Gore-Tex eller nylon, og har isolering for at give varme i koldt vejr. Skidragter har ofte justerbare stropper og høj talje for at holde sne ude og for at give ekstra dækning og beskyttelse. De har normalt også forstærkede knæ og håndled for at forhindre slid fra skiløb og snekontakt. Skidragter er essentielt udstyr for enhver skiløber, fra begyndere til avancerede atleter, og kommer i en række forskellige stilarter og farver, der passer til individuelle præferencer.

Skidragter er derimod mere tilpassede og tættere på kroppen, hvilket giver bedre beskyttelse mod kulden. Desuden er de ofte foret med syntetisk eller naturlig pels for bedre isolering.

Sammenfattende er den største forskel mellem skidragt og ski hagesmæk, at ski hagesmæk anses for at være mere behagelig og lettere at have på, mens skidragter giver bedre beskyttelse mod koldt og dårligt vejr.

Således vil valget derfor afhænge af dine personlige præferencer og de vejrforhold, du vil blive udsat for.

Vores udvalg af de bedste ski overalls

Hos La Salopette tilbyder vi et bredt udvalg af overalls, inklusive de bedste skioveralls, af overlegen kvalitet.

Ud over alle de andre hverdagskategorier, uanset om det er i jeans eller canvas, afslappet , baggy eller endda oversized , vil vores overalls opfylde dine behov under alle omstændigheder.

sort spider ski overalls

1 – Den bedste sorte edderkopskioverall

Disse skioveralls til kvinder er lavet i et robust og vandtæt stof. Dens brede snit giver dig mulighed for at være fri til at bevæge dig, uanset om du er på banen eller nyde dit ophold, off-piste. Derudover har den justerbare stropper og store for- og baglommer, for en stilfuld og praktisk side på samme tid.

Tofarvet, disse sorte skioveralls vil være din smarte allierede, selv midt i en snestorm!

Rehall hvid ski overalls

2 – Rehall White Ski Overalls

Let og behageligt , disse skioveralls til mænd er ideelle til at være behagelige i dine pumps. Den har velcro i taljen, der giver dig mulighed for at tilpasse den til din krop og lommer overalt.

Vandtæt, skismækken holder på varmen for maksimal beskyttelse mod kulden fra bjergene.

Se også --> Iført overalls om vinteren (blog dateret 24. oktober 2020)

Snehvide skioveralls

3 – Den bedste snehvide skioveralls

Hvad kunne være bedre end den feminine version af de hvide skioveralls, der matcher din partner!

Disse skioveralls til kvinder er både overdimensionerede og vandtætte . Det giver dig maksimal komfort og stil, uanset om det er til skiløb eller til en snedækket tur.

Udover skioveralls tilbyder vi hos La Salopette et bredt udvalg af heldragter, der er ideelle til vinteren.

Lad os se nærmere!

Overalls om vinteren: en stor allieret

At bære overalls om vinteren kan være en sand velsignelse. Komfortabel og stilfuld, denne beklædningsgenstand, som passer til både kvinder og mænd, byder på mange fordele, såsom:

  • Komfort : lavet af bløde og behagelige materialer, det giver dig mulighed for at bevæge dig frit, især til vinteraktiviteter såsom vandreture eller skiløb.
  • Beskyttelse : det faktum, at det dækker både under- og overkroppen i ét stykke, kan garnbukserne være meget behagelige at have på om vinteren, især hvis de er lavet af et meget varmt stof, eller at de indeholder en foring.
  • Stilen : et ægte stilelement om vinteren, der er mange modeller af overalls med unikke farver og print, som giver dig mulighed for at personliggøre dit vinterlook.
  • Det praktiske aspekt : ​​Udover at være behagelige er overalls meget praktiske til vinteraktiviteter, da de nemt kan tages af og på uden at skulle tage støvlerne af.

For at hjælpe dig med at træffe dit valg, er her nogle overalls, du skal have på denne vinter .

bejdset hvid denim overalls

1 – Hvid denim overalls

Hvid er klart DEN farve, man skal have på for at være i harmoni med vintersæsonen. Uanset om det er til et ophold i bjergene, eller til at gå rundt i byen, passer de hvide buksebukser godt til alle typer tilbehør, såsom: en sweater, en hættetrøje eller endda en rullekrave.

For at fuldende dit look, vælg ankelstøvler og en lang sort frakke! Et perfekt look dag og nat .

klein moderne denim buksebukser

2 – De moderne Jean Dungarees

Denim overalls er en garderobe, især om vinteren. Stilfuldt under alle omstændigheder er dette flagskibstøj fra 90'erne blevet mere og mere populært, især i de senere år.

Skuespillere , sangere eller sportsfolk, alle elsker denne klassiske og tidløse model.

Ideel at bære om vinteren med en hættetrøje og støvler, denim overalls vil være din bedste allierede til at være forberedt, uanset begivenheden.

Brune vintage buksebukser

3 – Brune vintage buksebukser

Chikke og glamourøse , brune vintagebukser er perfekte til at være elegante under alle omstændigheder.

Fordi vinteren rimer på læder og uld, kan du matche dine vintage buksebukser med en smuk hvid uldtrøje, en brun trenchcoat og højhælede støvler.

Derudover er denne type overalls velegnet til arbejde, ferie eller endda en date!

Yko grangrønne vintage buksebukser

4 – The Velvet Overalls

Vi kan aldrig sige det nok, fløjl er det trendy materiale i øjeblikket . Ved at fusionere overalls og fløjl er du sikker på at have det mest moderigtige og trendy look i 2023 .

Disse buksebukser er ret nemme at have på, uanset din kropstype . Med ankelstøvler med hæl eller flade sko vil det give lidt ekstra til dit vinterlook.

La Salopette® : N°1-stedet for at bestille de bedste skioveralls online

Bestil de bedste skioveralls med få klik og modtag din pakke med hjem!

Hos La Salopette® er enkelhed vores nøgleord for at gøre de bedste overalls på markedet tilgængelige for alle.

Uanset hvor du er, har du mulighed for at bestille dine overalls online, helt sikkert. Desuden vil vores store katalog af modeller leve op til dine forventninger, uanset din morfologi eller din tøjstil.

Tøv ikke med at tage et kig på vores blog, bare for at kende de mest trendy overalls i øjeblikket .

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.