En ce moment, La Salopette offre la livraison

Den blå heldragt

Hvis der er én stil, der er populær blandt folk i alle aldre, fra teenagere til 50'erne, så er det overalls . Hvad med at tilføje blå overalls til din garderobe? En kombination af farver og outfits, der er indbegrebet af et klassisk look. Jeg tror, ​​ingen vil gå glip af det, hvis du vil være upåklagelig i alle lejligheder . Overalls er oftest lavet af jeans. Måske undrer du dig nogle gange over, hvor denimjeans kom fra, og hvordan de blev en fast bestanddel i modeverdenen?

1 - Oprindelsen af ​​jeans

Jeans er ikke noget nyt, men en varieret og moderniseret form for overalls. Det har været en del af de fleste arbejdergarderober siden det 19. århundrede . Mange mennesker forveksler jeans med denim. Virkeligheden er, at denim er en type stof, som jeans er lavet af. Det blev lavet i Nîmes , en by i Frankrig, for første gang.

Historien om jeans begynder med sammenslutningen af ​​en skrædder, Jacob W. Davis , og en forretningsmand, Levi Strauss . Davis var bekendt med denim, og Strauss arbejdede i bomuld. De to gik sammen om at skabe en denimjeansfabrik. Siden da har jeans oplevet en rigtig dille. Det er et af de mest almindelige outfits, som folk bærer afslappet eller formelt.

Den specifikke blå farve af denim jeans kaldes indigo . I Sydasien udvindede folk indigofarve fra Indigofera tinctoria -planten, også kendt som ægte eller naturlig indigo. Tidligere plejede man at farve denim med vegetabilsk indigo, men i dag bruger man syntetisk indigo kommercielt. Men nu er det en af ​​de mest almindelige og populære jeansfarver til alle lejligheder.

Fordelene ved denim jeans er:

- Holdbar

- Har en lang levetid

- Af fremragende kvalitet

- Blød og behagelig

Blå overalls til mænd og kvinder

2 - Den blå heldragt

Hvis du tænker på overalls, er den første farve, der kommer til at tænke på, blå. Blå overalls er klassiske , og denne farve går aldrig af mode. Derfor er dette smykke et must have til din garderobe.

Populære blå nuancer:

En lille ændring i farvenuancen ændrer det overordnede udseende af outfittet. Derfor fås overallerne også i mange blå nuancer . Fra lys til mørk. Her er nogle af de mest populære blå nuancer i jeans:

- Falmede blå jeans overtager fashionistaerne, vi finder dem i streetwear-trends med usømmede og derefter syede stykker for at give denim et moderne hullet look.

- Marine blå

- Mørkeblå

- Lyseblå

- Himmelblå

- Indigo blå

Du finder forskellige stilarter i disse farver , såsom let vask, rippet, wide leg, skinny og mange flere. Rippede, falmede og vaskede jeans er meget populære blandt den nye generation.

3 - Hvordan bærer man de blå bukser?

Selve de blå buksebukser kommer i mange stilarter. Går du med tanker om at have blå overalls på, er der utallige ideer at vælge imellem. Her er et par stykker, der kan hjælpe dig med at finde de overalls, du drømmer om.

1: Rippede overalls med en farvet top

Folk i alle aldre, især teenagere og 50-årige, har en tendens til at bære revne overalls. Hvad med at tilføje en farverig top til de revne overalls? Du kan bære lavhælede sandaler med det for at give dit look et trendy slag.

2: Overalls med jeans eller en imiteret jakke

For teenagere er blå dungarees-shorts en fantastisk måde at se cool ud på. Sæt dine denimbukser sammen med denim eller en imiteret jakke for at opgradere dit look. Tilføjelse af en falsk jakke vil også få dig til at se ungdommelig og berømt ud.

3: Løse overalls med hvid skjorte

Hvis du ikke ved, hvad du skal have på til en aften i byen med venner, så fortvivl ikke, de blå overalls med brede ben er den bedste mulighed. De giver et vintage og klassisk 90'er-touch til din personlighed. Du kan tilføje en hvid crop top for at fuldende dit look.

4: Skinny dungaree og lang trenchcoat

Fodfoldede buksebukser er for dem, der er besat af berømthedslooks. Modbalancer din dungaree-stil med en lang, lys trenchcoat. Vælg et par stilfulde hæle eller sneakers. Glem ikke at se dig selv i spejlet. Du er intet mindre end en diva.

5: Dungarees med rullekrave

Blå overalls med farvestrålende rullekrave er også meget moderigtigt hvert efterår. Lyse farver som sennepsgul eller grøn passer perfekt til blå overalls. Disse varme og hyggelige farver vil give dig en hyggelig følelse om vinteren.

6: Løse overalls med trøje

Om efteråret er overalls i baggy style med trøjer et komplet outfit. Det giver et vintage touch til din personlighed. Du kan parre den med flade sandaler eller lange stropper.

7: Tynd overall og stribet skjorte

Skinny blå buksebukser og stribede skjorter er de bedste kombinationer til en klædelig urban stil, der er på toppen af ​​de nyeste trends i slutningen af ​​året. Der er mange stribede skjorter, der passer perfekt til jeans som hvid og blå, hvid og sort eller hvid og brun.

Alle har deres egen personlighed og smag i mode. Du kan mikse og matche alle kombinationerne ovenfor for at få det look, du har brug for. Eller du kan gå efter et helt offbeat look, og tro mig, det er okay.

8: De bedste sko med overalls

Når det kommer til sko, er nogle styles lavet til et dungaree-look.

- Sneakers

- Sandaler

- Hæle

- Spidse pumper

- Højhælede støvler

- Flade sko

Du kan bære hvert af disse par sko afhængigt af sæsonen.

9 - Andet tilbehør

Mange tilbehør giver dig mulighed for at pynte overalls, mens du tilføjer dit eget personlige præg for et autentisk og originalt look . Her er nogle eksempler på tilbehør, du kan tilføje:

- Øreringe

- Armbånd

- Delikate halskæder

- Et lommeur

- Et bælte

- Et sugerør

- Reparerede dele eller stifter

Et professionelt tip er ikke at overbelaste dit look, når du har buksebukser på, da denne beklædningsgenstand er et jakkesæt og nemt kan bæres med eller uden tilbehør. Dette giver dig mulighed for at spille på mange borde og på alle stilarter.

Trendy blå overalls

4 - Hvorfor Blue Dungarees?

Du har måske en bedre idé om svaret på dette spørgsmål. Selvom de blå overalls perfekt erstatter overallerne i vores virksomhed, kan du også vælge din stil. Det afhænger af dit humør, din personlighed, din størrelse og vigtigst af alt, lejligheden. Hvor skal du hen ? Hvad vil dit hjerte lige nu? Og efter at have tilføjet alle disse ting, vil du få din stil med det samme. Men tro mig, en kombination af blå overalls, hvid t-shirt med sneakers vil aldrig svigte dig .

Det er det bedste outfit, du kan have på til en udflugt, en afslappet gåtur, indkøb eller frokost med dine venner. En farve og en kjole er førstevalget for alle, der ønsker at have et friskt og anderledes look . Selvom dette er et komplet outfit , er der stadig utallige muligheder for at bære overalls stilfuldt. Uanset hvilken beklædningsgenstand du parrer med de blå garnbukser, vil den se godt ud, da blå er en universel farve.

Blå denim overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.