En ce moment, La Salopette offre la livraison

Boho Overalls

Har du nogensinde tænkt på at prøve noget originalt i dit omklædningsrum? Hvis ja, så passer boho- eller boheme-stilen dig perfekt, såvel som overallerne . Hvis du føler, at du ikke følger nogen sociale normer, så omfavn denne retrostil. Overallerne er i sig selv et meget trendy outfit . Derimod er den boheme-stil utraditionel og løs. Overalls og boho-stil er en kombination, der tilføjer ynde og et vintage-look til din personlighed til dine udflugter eller aftener.

1 - Boho stil

Stilen på mennesker, især kunstnere, der ikke følger specifikke sociale normer og er frisindede, er det ledende eksempel på boho-stil . Det er ikke bare en stil, men en hel ideologi knyttet til kunst og kreativitet. De ser tingene anderledes og kan lide at følge deres egne instinkter. Lange perlefrisurer og løse kjoler med heavy metal-halskæder og mange armbånd er eksplicit forbundet med boho-stilen, men sidstnævnte har udviklet sig meget i de senere år ved fuldstændig at modernisere dette look i takt med tiden.

Historien om boho-stilen:

Boho-stilen har dybe rødder i det asiatiske kontinent siden det 16. århundrede . Det var stilen med vagabonder, der ikke havde nogen fast bolig. De vandrede fra sted til sted med utraditionelle kjoler, der gjorde dem komfortable, og som de havde det godt i.

Efterfølgende, i det 18. århundrede, dukkede udtrykket boho op under det franske oprør . Situationen var vanskelig for kunstnere, da de ikke havde nogen plads i samfundet på grund af konflikter i et socialt miljø. På grund af denne afvisning finder kreative mennesker det bekvemt at adoptere denne omstrejfende stil i et område i Østeuropa kaldet boheme .

Udviklingen af ​​boho-stilen:

Den boheme-stil har udviklet sig med hver epoke og er mere relateret til kvinder, da nomadiske kvinder smykker sig med perlefrisurer, tunge smykker og tøj med geometriske mønstre . I slutningen af ​​det 20. århundrede afviste hippier almindelige mærkevarer og introducerede deres eklektiske dresscode .

I dag er det 21. århundrede æraen for ultramoderne tænkning. Mange designere introducerede en ny version af den boheme-stil ved at tilføje nye mønstre og designs i tøj, smykker, tasker og sko . I oldtiden bar folk jordfarver, men nu er flere farver en del af denne stil. Moderne boho er forbundet med lyse, dristige farver og en noget excentrisk stil.

Overalls og Boho Style

2 - Overalls og Boho Style

At opnå boho-stil med overalls kan være nemt og vanskeligt. Du har utallige valgmuligheder for at opnå et drømmende boho-look, mens du er iført overalls.

Det perfekte outfit

Det kan være mere fantasifuldt for kvinder at opnå et trendy look ved at tilføje boho overalls til deres garderobe. Hvis du ønsker at style dit hår anderledes, skal du vælge tilbehør til at forbedre dit look såsom:

- Blomster pandebånd

- Lange perlekæder

- Sandaler med T-strop

- Kunstneriske mønstre

- Takkede crop-toppe eller løse broderede skjorter.

- Hatte med stor ydre overflade

- Dingler øreringe

Bortset fra tilbehøret, kan farverne og printene på gardebukserne alene give et boheme-touch til din garderobe.

Hvordan er overallerne perfekte til den boheme-stil?

I kun ét outfit kan du opnå et personligt boheme-look. Derfor er overalls det bedste valg til at komme ind i nye modetrends. Tilføj også et tilbehør i bohemestil, som dinglende øreringe, store lagdelte halskæder eller endda fodlænker, for et naturligt look uden at overdrive det.

Boho overalls til kvinder

3 - Et Boho-look med overalls

At opnå et moderne og originalt boho-look med overalls er ikke så svært. Du kan tilføje tilbehør i bohemestil for at spille på de nyeste trends og vise din personlighed frem. Her er nogle ideer til at forvandle dig selv til en bohemestil.

1: Overalls med trykt kimono

At bære en printet kimono over nødlidende denim-overalls er den bedste måde at komme ind i det boheme-univers. Et blomstret pandebånd vil være et godt supplement til dit boho-look, og du vil føle dig godt tilpas.

2: Overalls med læderjakke

Hvorfor ikke prøve læderjakker med stropper med overalls? Til stroppede jakker med frynser er chokoladebrun farve bedst. Brede hatte er et must-have for at fuldende dit typiske boho-look.

3: Rygsæk og håndtaske

Med enkle blå denim-overalls passer en crossbody-taske i boheme-stil godt. Mønstre og farvekombinationer markerer det bohemiske statement.

4: Flettede armbånd

Fletninger i smykker eller hår viser altid en retro boheme-stil. Overalls med en hvid blondeskjorte og et flettet læderarmbånd vil give dig intet mindre end et boheme-look.

5: Flettet læderbælte med løse overalls

Hvorfor ikke prøve et flettet læderbælte med overalls i poset stil? Et fjerbeklædt pandebånd ledsaget af dit outfit vil ændre hele stilens stigmatisering.

6: Snøreoveralls med en enkel crop top

De hvide overalls med snøre giver et strejf af femininitet ved at tilpasse en blonde som et bælte, tilføje dertil en enkel crop top til dine sommerudflugter eller for eksempel til en festival.

7: Sko

Et par sko er en ægte game-changer. Uanset om det er hæle, støvler eller sandaler, vil du altid finde en måde at matche denne autentiske beklædningsgenstand med dine yndlingssko.

Overallerne og den boheme stil er begge på forskellige modepoler, men finder et perfekt match, fordi de er tøj med karakter, der fremhæver dit unikke look. Men begge er unikke på hver deres måde. At blande boho-stilen med overalls gør dig attraktiv og kontrastfyldt . Den boheme stil har bevaret sin værdi selv i dag. Skjorter med snøre, sløje kimonoer, tunge smykker og perlehår er typisk boheme-elementer.

Sådan bærer du Boho overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.