En ce moment, La Salopette offre la livraison

Den gule overall

Hvis der er et outfit, som du kan bære i enhver sæson, til en streetwear-stil eller til at hygge dig med vennerne, er det overalls . En frakke med den bedste stof holdbarhed og look. Du vil se stilfuld ud og i løbet af den nuværende mode. Men hvilken farve skal overalls bæres? Der er ingen begrænsninger, for overallerne fås i mange farver .

Oftest er overallerne blå eller sorte, men valget af farver stopper ikke der. Mange farverige overalls er tilgængelige på markedet. Det afhænger af dit humør og personlighed: hvilken farve vil du købe? Hvis du planlægger at bære overalls for et klassisk look , så gå efter blå eller sort. Men hvis du kan lide at tilføje punch til din garderobe ved at vælge lyse farver som grøn, pink, hvid eller gul. Alle farver er ekstravagante, hvis de bæres med passende farvekombinationer og noget tilbehør, for ikke at nævne det par sko, der spiller en vigtig rolle i at klæde din stil på .

Gule heldragter til mænd og kvinder

1 - Den gule overall

De gule garnbukser er et trendy smykke så originalt, at det er en fornøjelse at bære dem, deres look skinner og giver dig en følelse af lykke og velvære , som du ikke vil kunne undvære. Gule overalls er en fryd for øjet, hvis de kommer i specifikke gule nuancer. Der er så mange forskellige nuancer, der giver dig mulighed for at spille på mange stilarter, i disse nuancer finder vi:

- Sennepsgul

- Cremegul

- Tangy gul

- Gylden gul

- Majs gul

- Kongelig gul

- Pastelgul og mange flere.

Husk, at ikke alle nuancer matcher hinanden, og det er bedst at vælge kun én. Hvilken tone skal man så have på, lyse toner passer for eksempel godt til hvid og sort, men den passer også perfekt til blå til et trendy look uden modefaux pas.

Farven gul betyder varme og livlighed , et tegn på ære og lykke i dine følelser. En person i trist eller dystert humør vil aldrig vælge livlige farver som gul i deres garderobe. Folk fra forskellige lande bedømmer tøj, der bærer gult, forskelligt. Måske for andre er det stadig synonymt med munterhed . I en bredere forstand giver et gulfarvet outfit dig en selvsikker luft og en positiv attitude.

De bedste kombinationer med gule heldragter

Du har mange valgmuligheder at bære med gule overalls. To ting er væsentlige

- Tonen i den gule farve

- Valget af den anden farve.

Du kan bruge følgende farvekombinationer:

En hvid top

Hvid er en type farve, der komplementerer alle farver. Uanset om det er sennepsgul eller citrongul overalls, vil den hvide top være en afbalanceret kombination. Det vil hjælpe med at bevare det generelle gullige udseende.

En sort langærmet top eller blazere

Hvis du vil have gule overalls på, skal du helt klart vælge en sort langærmet top. Den sorte farve passer perfekt til alle farver. Prøv en sort blazer med gule overalls med nederdel. Du vil føle en varm aura om efteråret.

En grå top

Sammen med cremet gul vil lyse nuancer af gul være et godt valg. Den grå farve balancerer den gule livlighed og er en yndig kombination, hvis du planlægger en frokostdate med dine venner.

En stribet skjorte eller sweater

Trøjer med hvide og sorte eller hvide og mørkeblå striber er også attraktive med lysegule overalls. Det er en kombination, du aldrig vil fortryde at vælge.

nuancer af pink

Pink er et perfekt supplement til gul, så hvorfor ikke prøve det i efteråret. Pink er også det foretrukne valg for piger. Gule overalls med lys pink giver et smart look.

Sko til at have på med gule overalls

Selvom hvide sneakers passer godt til enhver gul nuance, kan du vælge andre stilarter og farver.

- Hvide platformssko vil aldrig undlade at matche enhver farve såvel som gule overalls.

- Brune ankelstøvler vil gå godt sammen med sennepsgule heldragter.

- Slangeskindsstøvler er også meget trendy.

- Sorte hæle er perfekte til et formelt look med gule overalls.

- En elegant sandal er et godt valg, hvis du skal gå med gule heldragter.

Du forstod, gul er perfekt på alle årstider og med alle mulige outfits. Det giver dig mulighed for at give et strålende præg til enhver tid og ved alle lejligheder, især under jævndøgn. Vi skal se de forskellige grunde til at vælge denne originale beklædningsgenstand for at give et varmt touch til dit omklædningsrum.

Iført gule overalls

2 - Hvorfor vælge gule bukser om efteråret?

Er det ikke en god idé at matche den med bladenes farver om efteråret? De beroligende farver, der findes i naturen, giver en naturlig følelse af lykke til dit look, så du kan nyde denne sæson med tusinde farver i komfort. Orange og rød er dog de fremherskende farver i efteråret, men gult lægger sig også mellem de to. Her er grundene til, at du skal vælge de gule heldragter .

Efteråret er det perfekte tidspunkt til at gå lange ture med dine venner og nyde at gå ud. Lyse farver blander sig perfekt med kedeligere farver og forbliver det bedste tøjvalg, du vil træffe for at nyde en vandretur blandt de farverige træer i denne sæson. Du kan parre det med et matchende flettet tørklæde for at give et mere moderne look.

En af grundene til, at du bør have gule overalls på, er, at det er en varm tone. Det gør dig glad og dynamisk , altid klar til at vove en tur med dine venner. Hvis du vil mærke solens varme om efteråret, så tag gule overalls på, et behageligt stykke tøj til efteråret.

Match den med efterårsfarver

Sidst, men ikke mindst, matcher de gule overalls farverne på bladene . Du kan vælge langærmede skjorter og trøjer med de gule overalls til at matche andre farver som

- Brun

- det grønne

- orange

- det røde

Du kan endda bære to forskellige nuancer af gul, som pastelgul overalls, med en matchende pastelskjorte, det minder om et vintage 1970'er look, der har været på mode de seneste år.

3 - Hvordan bærer man gule overalls?

Ja, uden tvivl er de gule bukser et særligt stykke . Som den berømte prinsesse Diana viste os det under sit besøg for at se en polokamp, ​​er de gule overalls elegante og fornemme , Hun bruges til alle lejligheder. Hvis du kan lide at bære lyse farver, så gå efter det. Bortset fra det er den nuance, du vælger at bære, vigtig, da den påvirker din personlighed og humør. Gå aldrig efter en tone og en kombination, der ikke matcher din kropsform. Vælg altid farver, der passer til dig, og som du føler dig godt tilpas i.

Gul er farven på indre glæde, ungdom og varme. Et symbol på ære , som en person giver til sig selv. Gule overalls er ikke almindelige, men bemærkelsesværdige for dem, der tør at bære lyse farver. Og hvad kunne være det perfekte tidspunkt at bære gult, hvis ikke efterår? Efteråret har alle de vibes, der skal til for at bære en varm farve som gul. Gule bukser er ikke kun stilfulde, de er også meget populære inden for streetwear-moden .

Gule overalls til kvinder

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.