En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls og Halloween

Hvem kan glemme Eleven i overalls med et sadistisk blik i den verdensberømte sæson "Stranger Things"? Og du vil helt sikkert huske Chucky , en dræberdukke i overalls. Der er også mange andre gyserfilm , hvor forskellige karakterer optræder i overalls .

Bizarre karakterer eller historier relateret til det er altid elsket over hele verden. Der er kjoler, der passer til enhver lejlighed. Og den mest tvetydige nyhed er, at overalls er en af ​​de kjoler. Den 31. oktober er en af ​​de mest ventede tider på året for børn og teenagere. Spidse hatte, uhyggelig makeup og fantasifulde kostumer viser alle Halloweens sande ånd . Men alt er ufuldstændigt uden et perfekt kostumevalg.

Vigtigheden af ​​Halloween-kostumet

Halloween er synonymt med smarte outfits . Alle har deres egne ideer til denne særlige lejlighed. Nogle kan lide at bære lange maxi-kjoler, kjoler. Andre vælger simple jeans med printede toppe med forskellige Halloween-temaer. Atter andre kan lide at forvandle sig fuldstændigt ved at bære tema-outfits, såsom jokeren, gotikken, feen, heksen, fugleskræmselen eller endda barnet.

Berømthed i overalls til Halloween

1 - Overalls som Halloween kostume

Overalls søgte at være en alt-i-én-dressingstil. Du skal til frokost, eller du vil nyde tid med venner. Vil du shoppe eller slentre i gaderne for en afslappet spadseretur? Overalls er det bedste outfit til enhver lejlighed. Du kan tilføje tilbehør eller printede overalls til din garderobe for at matche begivenheden. Ja, du forstod godt! Du kan nemt tilpasse dine overalls i Halloween-tilstand.

10 måder at style jumpsuits på i Halloween-tilstand:

Styling overalls til Halloween er aldrig for svært. Her er nogle af ideerne til styling af jumpsuits til Halloween.

1 - Overalls med Halloween-tema

Det er den 30. oktober, og årets mest ventede festival nærmer sig. Hvorfor ikke prøve sorte overalls med brede ben med lanterner eller kranier trykt på dem? Derudover tilbyder mange online butikker forskellige typer af halloween-tema overalls.

2 - Overalls med spidse hatte

Overalls i blå eller sort farve er bedst til enhver lejlighed. Til Halloween-aften kan du tilføje en spids sort heksehat med dine overalls. Det vil give dig et perfekt hekse-look.

3 - Overalls og løs skjorte med flæser

Hvad med at prøve løse, flæsede skjorter med overalls til Halloween? Jeg synes ikke, det er en dårlig idé. Flæsede skjorter og poset tøj giver ikke kun Halloween-vibes, men ser også stilfuldt ud.

4 - Overalls med farvestrålende skjorter

Lys orange er farven til Halloween. Tag en lys orange top på med sorte overalls. Du kan også tilføje orange støvler eller hæle for at fuldende dit overordnede look.

5 - Chuckys overalls

Hvem kender ikke påklædningsstilen til Chucky , en dræberdukke? Den farverige stribede sweatshirt og falmede denim-overalls er en perfekt kombination til 31. oktober.

6 - Mini bukser med plisseret nederdel

Du vil elske ideen om at bære plisserede sorte minibukser med orange og sortstribede strømpebukser. Det vil give dig et Halloween look med et mode twist. Tilføj gerne en imiteret sort jakke for at holde dig tættere på temaet.

7 - Parykker og heldragter

For parykker har du uendelige muligheder. En lys farve eller en grå tone passer godt til overalls. Her er nogle ideer, du kan hente inspiration fra til dit look:

- Lyse orange, lilla eller røde parykker.

- Rodede parykker med langt hår for at give dig et hekse-look.

- Lange parykker med krøllet eller bølget hår.

8 - Choker og overalls

Matchende en choker-halskæde med en rød eller sort sten, aggressive pigge er velegnet til at gå til Halloween-festen. Du kan vælge mellem en række chokere, der matcher din personlighed.

9 - Fine pandebånd og overalls

Vil du blive til en engel eller en djævel? Pandebånd med engel og djævle-tema er tilgængelige i butikkerne. Store sløjfer med skræmmende edderkopper trykt på dem vil også fuldende dit Halloween-look med overalls.

10 - Overalls med Halloween-tema

Hovedsageligt sort og orange er kendt for at være de sande Halloween-farver. Du kan prøve sorte, orange eller endda lilla farvede overalls for at sprede nogle uhyggelige vibes.

Uden ordentlige sko kan du ikke komme helt ind i din karakter. Med overalls kan du tilføje flere typer sko , der vil være perfekte til arrangementet.

- Sneakers med tryk

- Sorte eller brune lange støvler

- Pumper i klare farver

- Platformsko

- Spidse støvler

Horror film overalls

3 - Nogle berømte looks til Halloween

Selvom der er mange måder, du kan forvandle dig på for at fejre denne ferie eller skabe noget nyt , kan du hurtigt opnå følgende looks med overalls.

Adams-familiens udseende:

Et af de mest elskede og let opnåelige udseende er Adams-familien. Tag en glat hår ombre paryk på med sort overall og et sort forklæde. Uden blank sort læbestift og røgfyldte øjne vil dette look være ineffektivt.

Et uhyggeligt hekseblik:

Uhyggelige og uhyggelige hekse er det centrale tema for Halloween. Sorte overalls med en mørkegrøn top eller en sort kjole er perfekte til et moderne hekselook. Rodet hår, skræmmende lange negle og en kost vil gøre dig til Halloween-festens skat.

Det gotiske look:

Det gotiske look er også berømt blandt piger. Den sorte farve er af største betydning for dette look. Med sorte overalls og en crop-top med snørebånd kan du nemt forvandle dig til en goth-karakter. Men glem ikke at forgude dig selv med sort læbestift og mørke konturer.

4 - Tilbehør overalls til Halloween

Hvis du vil have jumpsuits på på ferien og klæde dig ud efter temaet, så få noget Halloween-tema tilbehør. Der er mange tilbehør tilgængelige online, som vil være nok til at give dig et anstændigt udseende. Du kan tilføje flere tilbehør til dine overalls såsom:

- Chokers med gotisk tema

- Skræmmende lange negle

- spidse hatte

- Fløjlschoker med masser af kæder

- Halskæder med kranievedhæng

- Flere kæde halskæder

- Store ringe

Halloween makeup med overalls:

Overalls alene vil se ufuldstændige ud uden ordentlig makeup med Halloween-tema . Mørk og levende makeup er den vigtigste del af denne særlige dag; for piger er det den bedste dag på året, hvor de kan vise deres talent frem.

Brug af ordentlige highlightere og konturer kan gøre dit almindelige uskyldigt udseende ansigt til et skræmmende hekse- eller monsterlook. Kunstigt blodslim og farvede linser er klassikere af det specifikke Halloween-look. Der er mange eksperimenter, du kan lave denne Halloween.

Hvis du har jumpsuits i din garderobe, så bare rolig, de kan lave dit perfekte Halloween kostume . Du skal vælge en farvet skjorte, noget Halloween-relateret tilbehør og skræmmende makeup, og du er klar til at nyde din ferie. Hvis du endnu ikke har jumpsuits til Halloween , så tøv ikke med at besøge vores butik!

De specielle halloween bukser

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.