En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls i serien

Hvis der er én ting, der definerer en persons personlighed eller profession ved et blik, er det deres påklædningsstil . Er du landmand, blikkenslager, ingeniør, læge eller bare en arbejdende person? Din kjolestil er nøglen, der siger meget. Det definerer også rollen som en skuespiller i en serie eller en film. Det er interessant at observere, fordi serien fremhæver dungarees med de mest originale og bemærkelsesværdige farvekombinationer.

Nogle looks er så seje, at de med det samme bliver modefænomener . De bliver det vigtigste samtaleemne i din kaffepause, og folk bliver nysgerrige på dem.

1 - Overalls rolle i slutspillet

Outfits er afgørende i film og tv-serier. Der er en hel tilgang og forskning bag en karakters outfit. Det har en vis betydning bag, hvad instruktør og producer ønsker at formidle til publikum. Derfor holder designere øje med små detaljer og andet tilbehør.

Udseendet viser dybden af ​​karakteren og giver mulighed for hurtig identifikation for seeren. Hvis der er en karakter, der læner sig foran en bil med en tang på stænklappen og reparerer motoren, skal han have overalls på eller endda til en klovn eller en karakter, der er lidt skæv, en stor passende farvet overall med make- up vil definere hans karakter perfekt. Ligeledes for håndværkere symboliserer den overalls på en universel måde og er dens mest trofaste repræsentation.

Den rigtige tøjtilgang er også med til at fange publikum og holde deres ånd i historien. Offentligheden er altid nysgerrig, hvorfor overalls eller hvorfor denne specifikke farve? Og det får ham til at interessere sig mere for serien.

Skjulte betydninger

Farven indikerer også nogle skjulte betydninger i filmene. Rød symboliserer raseri og glamour . Gul er et tegn på dristighed og dynamik . Sort og blå er kostumedesignernes yndlingsfarver. Således har hver farve sin betydning og er forbundet med forskellige typer karakterer.

Hvordan klæder man sig perfekt til en scene? Til store skærme tager skaberne sig af hver centimeter. Fra top til tå stræber de efter at gøre alt perfekt og i overensstemmelse med en karakters ønske. Overalls er et ideelt valg til et udseende på skærmen, fordi de er praktiske og karismatiske .

Skuespillere i overalls

2 - Overalls og berømte serier

Mange berømte film eller tv-serier har karakterer iført overalls . Og disse overalls bliver side-by-side hits i disse serier. Der er mange serier, hvor vi finder overallerne, som i Prince of Bel-Air, hvor Will Smith for altid indgraverer overallerne som et must-have fra 1990'erne. Her er et udvalg af serier, hvor vi finder de mytiske heldragter:

- Mærkelige ting

I dag er overallerne til karakteren Eleven i 3. sæson af Stranger Things emblematiske. Stilen på jakken båret af Eleven repræsenterer perfekt 80'erne og giver seerne mulighed for nemt at komme ind i stemningen i serien.

- Kronen

I den meget roste Netflix-serie kan Emma Corrin se kronen i Yellow Overalls sammen med andre kongelige outfits. Den afdøde Diana bar de samme overalls , mens hun besøgte en polokamp.

Corrin gav eksplicit et vintage-look med en tilføjelse af farverige broderede blomster på en blazer. Farvevalget på overallerne er også køligt og roligt. De pastelfarvede overalls med den blomstrede skjorte er stadig meget populære blandt Diane-elskere.

- VENNER

Der må ikke være noget hjem på jorden uden en fan af den berømte sitcom FRIENDS Og du skal huske det uimodståelige udseende af Jennifer Aniston iført Urban Ikigai Denim Overalls .

Urban Style Ikigai Denim Overalls

3 - Hvorfor elsker instruktører La S alopette ?

Overalls har en anden charme end casual jeans og shorts. Ét stykke, der opfylder alle instruktørens behov.

Overalls er et godt valg til karakterer, fordi du kan skabe så mange stilarter med kun ét stykke. Her er nogle af de mest kendte typer overalls :

- Overalls som heldragter

- Overalls med plaid skjorter

- Overalls med sweatshirts

- Overall shorts

- Overalls med jakke

Publikum vil gerne se noget usædvanligt

Variation i tøj tiltrækker altid offentligheden, og hvad er bedre end den 7. kunst til at bringe nye trends frem. Folk bliver trætte af den samme mode. Så de kan lide at se noget anderledes på skærmen. Derfor forsøger instruktører altid at introducere excentriske tøjstile, og overalls er de bedste til at blive ikoner.

Hvis en karakter kræver en kombination, så er det et must. Hvis nogen spiller rollen som blikkenslager eller tømrer, så er overalls perfekt at gå med. Når det er sagt, for at opfylde kravene til en karakter, er garderoben pyntet med overalls, fordi vi kan finde dem overalt i vores daglige liv .

Skuespillerne gør det muligt at gøre ethvert outfit viralt. Alle vil identificere sig med deres helt. Overalls er let at tilpasse til offentligheden. Du skal købe overalls og style den, som din yndlingskarakter gjorde.

Vi kan sige, at overalls er et must på den lille og store skærm, fordi de afspejler vores dagligdag . Alle grundene er gode til at bære buksebukser, uanset om det er for at påtvinge din trend eller for en dag på byggepladsen, dets repræsentation i serien viser tydeligt den tiltrækning, vi har for denne autentiske beklædningsgenstand, der er gennemsyret af historie. Dette er grunden til , at overalls popularitet ikke er ved at stoppe. Derudover er overallsene , uanset alder og køn, velegnede til alle , med utallige muligheder for tilpasning. Så hvad bliver dine overalls?

Gul overall

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.