En ce moment, La Salopette offre la livraison

Lumberjack Overalls

Har du nogensinde forestillet dig, hvad der er det sværeste job i Amerika eller Canada? Hvis du er skovhugger, kan du bedre forstå det. At arbejde i naturen, langt fra bylivet, opsummerer arbejdet som en skovhugger . Den ru overflade i terrænet og den høje vægt af træstammerne gør skovhugst til en reel udfordring for mennesker. Loggerne er placeret væk fra de vigtigste byer og landsbyer og tjener deres levebrød i naturen .

I oldtiden var skovhugst meget mere delikat og vanskeligt end i dag. Der var ingen maskiner eller avanceret værktøj. Skovhuggere fældede tidligere høje og brede træer som bjergasken med metoder, som de har hemmeligheden om. Mange mennesker gik sammen om at fælde et enkelt stort træ med fare for, at stammerne falder ned på dem.

Nye opfindelser har været til gavn for skovhuggere. Flishuggere, pendulmaskiner, læssere, skiddere gjorde tingene lettere og gjorde dette fysiske arbejde lettere og mindre farligt. Men alle disse maskiner, mejetærskere og knækarmslæssere er to vigtige maskiner for skovhuggere.

1 - Skovhuggerjobbet?

En skovhugger har flere typer arbejde at udføre i sit daglige liv, herunder:

- Fæld træer

- Håndter de største træer i skoven

- Skær træstammer

- Transporter disse træstammer til lageret

- Pas på træernes sundhed.

Efter at have transporteret tømmerstokkene til lagerstedet, kan de have mange destinationer afhængigt af deres behov, herunder:

- Papirfabrikker

- Savværker.

Logning er derfor ikke en specifik opgave, men en komplet proces ledsaget af logistik. Hvert trin i logningen er en udfordring for disse ekstreme arbejdere.

1-1. Hvorfor skal skovhuggere være godt udstyret?

Opgaver som at fælde træer, placere store stammer i træstammer, stable dem og derefter overføre dem er vanskelige og farlige. For at udføre alle disse trin skal en logger være veludstyret og have det nødvendige udstyr.

- Han skal have et passende outfit

- De nødvendige værktøjer i lommen

- Stor bevægelsesfrihed til håndtering af maskiner og træfældning.

En skovhugger skal have en økse, advarselstape, et medicinsk sæt i nødstilfælde, fordi der ikke er nogen hospitaler i nærheden af ​​skovene. Derudover er tunge maskiner afgørende. Udskridning er tunge maskiner og køretøjer, der bruges til at behandle træstammer og transportere træstammer fra skærepladser til savværker eller butikker.

En skovhugger skal være godt rustet, fordi han er langt fra hverdagens rutine. Der er ingen særlige faciliteter i nærheden af ​​deres arbejdsplads. De skal udstyre sig selv med sikkerhedsudstyr, fordi skader fra væltede træer og tunge maskiner kan gøre livet svært.

1-2. Krav til skovhuggertøj

At manipulere naturen er et stigma i sig selv. Og beskæftiger sig med tunge maskiner og store træstammer er en anden ekspertise. Men for at udføre alt det hårde arbejde skal en skovhugger have det godt med sig selv. Hvert job har forskellige krav til påklædning. Den passende påklædning til et bestemt job afhænger af:

- arbejdsmiljøet

- den type arbejde, der skal udføres

På kontorer, hvor du er i din komfortzone, er tilpassede skjorter og frakker fint. I andre job som byggeri, teknik, VVS og andre håndværksfag osv., har du brug for holdbart og behageligt tøj . Det samme gælder for træhuggere; en specifik dresscode er afgørende for skovhuggere. Den plaid fleece skjorte, også kendt som skovhuggere, er primært forbundet med skovhuggere. Loggernes outfit skal være:

- Stræk

- Bæredygtigt

- Tilbyder stor bevægelsesfrihed

Skovhugger arbejdsoveralls

2 - Lumberjacks og The Overalls

Afhængigt af arbejdsforholdene er overalls det bedste tøjvalg til skovhuggere . Loggernes arbejde er ekstremt vanskeligt og farligt. Miljøforhold får dem til at vælge tøj med bemærkelsesværdig holdbarhed og fleksibilitet . Fra dette synspunkt er overalls det bedste outfit til skovhuggere.

Skjorte med overalls:

Lumberjack skjorter er berømte under dette navn, fordi de normalt er lavet af flannel. De er ternede i rød, blå eller sort. Du kan parre dem med garnbukser, og det giver en autentisk og naturlig stil, der også har en effekt i modeverdenen.

Af sikkerhedsmæssige årsager kombinerer skovhuggere meget tilbehør med overalls.

Støvler:

Robuste støvler er et nødvendigt stykke udstyr i skovens barske miljø. Der kan være oversvømmelser, sumpe og mudder på arbejdspladsen. Det ville være bedst, hvis du vælger et par støvler, der er:

- Komfortabel

- Sørg for dine fødders sikkerhed

- Regnfrakker

- Modstandsdygtig over for olie og

- Skridsikker

- Hold fødderne på mudderet.

Hat :

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til hovedbeklædning. Du kan købe :

- en hjelm med både høreværn og frontskærm

- en kasket eller en sort docker

Du kan købe separat de briller og høreværn, som er essentielle i denne handel.

Handsker:

Mange typer handsker er tilgængelige til skovhuggere i netbutikker. Du kan tjekke, hvad der passer dig bedst.

Pung eller kilesæt:

Hvis du har brug for flere lommer til at organisere dine små vejafgifter, så er en kilelomme også praktisk. Så du kan opbevare dit værktøj med omtanke i dine tasker. For ikke at nævne de mange opbevaringslommer, som Overalls Lumberjack tilbyder.

3 - Fordelene ved overalls til skovhuggere

Overalls er tøjstilen, der har mange fordele, ikke kun for skovhuggere, men også for andre professionelle.

Fleksibel:

Mange virksomheder laver overalls til professionelle. Job som skovning kræver tøj lavet af fleksible og strækbare materialer. Overalls er for det meste lavet af stretch jeans. Dette gør overallerne behagelige og holdbare, essentielle ved daglig håndtering af motorsave og økser. Derudover gør denims smidighed det til et ideelt valg for skovhuggere, når de arbejder på ru overflader.

Bæredygtigt:

Tøj beregnet til hårdt og vanskeligt arbejde skal være slidstærkt. Overalls er slidstærke og slidstærke beklædningsgenstande . Overalls med godt materiale tåler regn, hårde stød, støv, sved og daglig brug.

Velegnet til alle vejrforhold:

Uanset om det er vinter, sommer eller regn, er overallerne perfekte til alle vejrforhold. Beklædningens materiale giver beskyttelse. Om sommeren gør almindelige bomuldsoveralls tricket, mens til vinteren er denimoveralls et must.

Ideel til opbevaring af håndværktøj:

Selvom dungareerne gør det mindre nødvendigt at bruge en ekstra pose til at opbevare dit tilbehør, kan du stadig købe en, hvis du har brug for det. Sidelommer og overdimensionerede lommer gør den mere anvendelig. Du kan opbevare små værktøjer såsom advarselstape, en økse, en lille førstehjælpskasse i lommerne. Overalls seler reducerer vægten på taljen og sikrer god støtte under hver bevægelse.

For at udføre et hårdt stykke arbejde som skovhugst, er ordentlig påklædning afgørende . At vælge stedet til at fælde træer i skoven, betjene tunge maskiner og træffe beslutninger på stedet kræver mental og fysisk komfort . Dungarees er utvetydigt den bedste uniform til skovhuggere!

Moderne skovhuggeroveralls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.