En ce moment, La Salopette offre la livraison

Bær 80'er overalls!

80'ernes æra var ikonisk med hensyn til mode og stil. Neonfarver, posede skjorter, falmede denimjeans, pandebånd og lys makeup beskriver tonen i 80'erne.Kun selve ordet "80'er" lyder nostalgisk. Selv i dag bærer mange mennesker 80'er-tøj som et nyt modestatement. Lad os sammen se, hvordan man bærer 80'er overalls !

1 - Udviklingen af ​​80'ernes mode

Modeindustrien i 80'erne oplevede en vippe-stilændring. Fra kjoler til smykker til sko , mange designs er blevet forbundet med 80'erne. Fra posede skjorter til jeans, fra lange udskårne nederdele til mini-nederdele og imiterede jakker, 80'ernes årti var fuld af variation og stil .
Udover outfittene var mange accessories også en del af stilen. Skinnende taljebælter, pandebånd og bøjleøreringe var must-haves. Perlehalskæder, øreringe og armbånd prioriterede førstedamer og mindre velhavende kvinder.

2 - Overallens udseende!

Dungareerne er en elegant beklædningsgenstand, der tilpasser sig alle tøjbehov. Du kan style overallerne på forskellige måder. I 1980'erne fik overalls sig selv en særlig plads i hjerterne på popstjerner, prinsesse Diana og komikere af Coluche-typen.

(Se også - Coluche and the Salopette )

Jean Overalls til mænd

En ægte tøjinnovation!

Overalls er forskellige fra nederdele og jeans; det er derfor, de indtager en unik plads i modeverdenen . Et outfit, der kunne samle en arbejdssmæk og byggebukser? Det var virkelig noget nyt og praktisk på samme tid. Eksplosionen af ​​denim bomuldstekstiler favoriserer udvidelsen af ​​garnbukser og gør dem til et smagfuldt stykke i et omklædningsrum.

La Salopette, en økologisk løsning? 🌍

Overallerne er lavet af slidstærkt stof , derfor holder de længe. Selv mange vaske gør ikke deres stof ru og falmet. Takket være stoffets styrke vælger fagfolk overalls som arbejdstøj . De første mennesker, der bar overalls, var sømænd, derefter malere eller håndværkere, handymen... Efterfølgende blev overalls arbejderklassens emblem som blikkenslagere, ingeniører, kunstnere og mange flere.

Endelig har garnbukserne etableret sig som et essentielt modetøj , der kombinerer arbejdsværdier gennemsyret af historie med selve beklædningens reelle praktiske interesse. Ædle stoffer som bomuldsdenim eller jeans sikrede sikkerheden for arbejderne og undgåede dermed ulykker. Håndværkere og skræddere måtte tilpasse sig og tilbyde udvalgte overalls af eksemplarisk kvalitet og lang levetid!

(Se også - Overalls sande historie )

Overalls, en alt i 1!

Baseret på princippet om Habit alt i 1, giver garnbukserne dig mulighed for at lave nogle små besparelser. Men pas på smagsfejl! Her er en liste over tøj, du kan bære sammen med garnbukserne, og sørg for ikke at lave en fejl:

- Crop toppe
- Turtleneck
- Sweatshirt
- Hæle
- Flade sko
- Sandaler

Alle kan bære det!

Overalls er til afslappede mennesker . Du kan bære dem som både afslappede og formelle kjoler. I en afslappet stil (men stadig mere teknisk), streetwear bukserne ! For en original, trendy og skarp effekt 🔪

3 - 80'er overalls!

For 40 år siden var der to enkle måder at bære overalls på.
- Overalls med neon og livlige skjorter.
- Overalls med lyse trøjer og sweatshirts.
Folk valgte farvekombinationer baseret på deres personlighed . Sammen med overalls var tilbehør en væsentlig del af et komplet look.
Du kan få en idé om stilen på overallerne ved at observere garderobeskabet fra tidens berømte kunstnere. Whitney Houston , en berømt 80'er-sangerinde, holdt stilen enkel, men tilbehøret den med en fanny pack. Madonna , en modediva, og sangerinden blev også set iført overalls i 80'erne en række gange med glamourøst udseende.

Retro overalls

4 - The Vintage Overalls (i dag...)

Mode gentager sig altid efter et eller to årtier. Gamle trends er nostalgiske; folk føler sig forbundet med dem. I 80'erne var overalls lige så populære som andre kjoler. Selv i dag er overalls en berømt dresscode på gaden. Overalls er igen et hit hos fashionistaer . Her er nogle af 80'ernes dungarees-stile, der stadig går stærkt, og du kan omfavne med selvtillid.

Overalls i pastelfarver:

Lette pastelfarvede denimoveralls var i højsædet i 80'erne. Den verdensberømte prinsesse Diana blev set to gange i lette blå heldragter med en pastelfarvet skjorte. Under et besøg til en polokamp i Amerika bar hun gule overalls med en blomstret skjorte i pastelfarver. Hvilke anderledes og varme farver hun valgte! Andre gange blev hun spottet i lyseblå overalls med babylyserøde t-shirts.

De "baggy" garnbukser:

Baggy stil var kendetegnet ved 80'erne. Baggy, baggy garnbukser med en baggy, chunky sweatshirt eller sweater er så behagelig, at du vil forelske dig i denne kombination. Glem ikke at folde dine buksebukser på siden af ​​benet for at give et perfekt 80'er-look, du kan også prøve sømerne efter snit på bukserne.

Overallerne i "faded denim":

Acid wash denim overalls er en stil for sig selv. Hvis de er i stykker eller i stykker, er det mere end acceptabelt og slet ikke chokerende, tværtimod! Husk, denne 80'er stil af vaskede overalls går aldrig af mode . Vi elsker dem stadig i 2021 .

Overalls med fluorescerende skjorte:

Har du set sæson 3 af Stranger Things på Netflix? Det bedste ville være for dig at blive fascineret af Elevens grafiske neon-t-shirts. Du kan bære neonfarvede t-shirts med retrodesign , ikke kun for at se moderigtigt ud, men også for at føle 80'ernes vibes. Ved at give volumen og små krøller til dit hår , vil du opnå et modellook 80'er i overalls.

Overalls til kvinder 80'er

Lyse nuancer med overalls:

Udover neonskjorter er der en anden yderlighed, nemlig sweatshirts og trøjer i lyse toner . Lysegrå baggy sweatshirts med overalls er altid populære og nemme at parre. Det er også i 2021 den mest almindelige måde at bære overalls på. Kombiner en kamelsweater med sorte overalls for en boheme-chic stil!

Overalls med stribet top:

Stribede toppe kan aldrig være gammeldags eller old school . Bretonske striber har aldrig været så trendy og cool at have på, som de er i dag. Der er en bred vifte af farvekombinationer i stribede sweatshirts . Men hvis du vil have den 80'er-stemning tilbage, er livlige stribede skjorter i lyse farver perfekte til dig.

Tilbehøret med overalls:

Det bedste tidspunkt at lære at bruge tilbehør er i 80'erne. Men i 80'erne var en piges look ufuldstændig uden det rigtige tilbehør.

Skoene :

Mange skomærker havde deres storhedstid og tidlige popularitet i 80'erne. Nogle af disse skomodeller passer perfekt sammen med overalls.
-Adidas campus
- Doktor Martins
Kvinders favoritter var loafers , hvide sneakers , jelly flats, primære pumps og hvide joggere . Sneakers var de unges førstevalg selv i dette årti.

Pandebånd:

Pandebånd var en fast bestanddel af 80'ernes afslappede stil . Bananklip var meget populære blandt piger. Pandebånd med store sløjfer var også meget smukke på det tidspunkt. Bortset fra det var scrunchies nemme at have på for collegepiger. Altid med masser af farver og mønstre, der afspejler en strålende æra med godt humør og dansende musik! 💃

Solbriller :

Uden solbriller er dit look aldrig komplet. Så snart du tager dine solbriller på, forvandles din avatar til et modellook. 80'er solbriller havde funky stel eller metalliske stel med store glas. 🕶

Bælte i taljen:

Selvom det ikke er nødvendigt med overalls, var taljebæltet moderne og meget moderigtigt og fremhævede de tynde taljer hos damerne i denne æra. Med hørbukser (for eksempel) er det brede bælte i taljen et tilbehør, der sublimerer dig og vil sublimere dine dagens hørbukser!

Smykker:

Funky, retro, plus size øreringe definerer bedst 80'er-moden . Perlehalskæder og guldfarvede flerkædede halskæder var også i stil. Hvem kan glemme Madonnas arm fyldt med sorte gummistropper med overalls?
Du kan også bære denne type smykker i dag. Ligesom i det 21. århundrede er folk ikke forpligtet til at bære en bestemt mode. Mens blot det at bære overalls fuldender dit look , kan du tilføje et hvilket som helst af disse tilbehør.

Overalls med sweater

Afslutningsvis :

I dag er der ingen bestemt stil. Alle følger den måde, han kan lide. Men 80'erne havde deres charme og nostalgi. I de varme somre og efterårets stilhed har hjertet en tendens til at bære behagelige retrokjoler . Overallerne er en tøjstil, der ikke ældes. Hun er altid på mode . Du kan opnå et 80'er-look med overalls, hvis du vil være lidt anderledes end resten. Acid wash overalls, brede ben, en farvet skjorte, enkle sko og et pandebånd er alt, hvad der vil tage dig tilbage til 80'erne.

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.