En ce moment, La Salopette offre la livraison

Bondeoveralls i jeans

Når man forestiller sig den traditionelle landmand, ser de fleste nogen, der bærer denim-overalls . Har du nogensinde undret dig over, hvorfor de bærer dette outfit? I dagens samfund er det blevet sjældent at se en landmand i traditionelle overalls, selvom de stadig meget ofte bæres og fremføres for disse praktiske aspekter. Det er ofte det første billede, vi har, når vi fremkalder landbrugsverdenen, men hvor kommer oprindelsen til denne arbejdsoveralls fra, som giver så meget charme til landmændene.

Denimbukser til mænd

1 - Landbrugsverdenen og denim-overalls?

Landmænd begyndte at bære denim- overalls i USA i 1700-tallet. De blev oprindeligt kaldt " slops " og blev standarduniformen for landbrugsklassen . Overalls blev båret som et beskyttende lag over tøjet, mens landmændene arbejdede. Overalls, også kaldet bib overalls eller dungarees, blev oprindeligt lavet af denim, men stoffet varierede fra kanvas til fløjlsbukser . De kom til at blive masseproduceret af Levi Strauss i 1890'erne. Bønderne adopterede dem på grund af denims modstand mod elementerne og det daglige liv hos en landmand.

I modsætning til andre stoffer er denim i stand til at modstå mudder eller vand i lange perioder uden at nedbrydes, som normalt stof ville. De jeans, der blev brugt i overalls, var robuste og billige. Det gjorde det nemt for bønder og arbejderklassen at få råd, og de fik også noget for pengene. Denim smækoveralls var også meget justerbare , hvilket betyder, at du ikke behøvede at bekymre dig om, at de skulle blive for stramme eller for løse.

Ikke kun er overallerne robuste , men de er også komfortable . Når de arbejdede på deres land, ønskede de, at deres tøj skulle være behageligt, mens det stadig var funktionelt . Overalls tilbød dem ikke kun den nødvendige beskyttelse mod mudder, snavs, støv og andet stænk, men de opfyldte også deres behov for komfort. Overalls er generelt lidt rummelige, så landmanden nemt kan bøje sig uden at føle sig trang. De begrænser heller ikke armene, hvilket giver dem et godt bevægelsesområde. Landmænd bøjer sig ofte under maskiner eller når ind i akavede positioner. Evnen til at bevæge deres arme frit var et stort plus.

Overallerne hænger ikke ned som traditionelle bukser, og fordi de sidder over skulderen, behøver du ikke et bælte. Forestil dig, at du bøjer dig hele dagen, du ville ende med at blive irriteret af konstant at justere dine bukser. Disse seler eliminerede denne ulejlighed for landmændene.

En anden fordel var, at overallerne havde en ekstra brystlomme . Disse lommer gjorde det muligt for landmændene at bære deres værktøj uden behov for et separat værktøjsbælte. En af de mest værdifulde ting for en landmand er hans tid. Alt, hvad der kan lette en landmands arbejde, sparer nyttig og fornuftig tid for ham. Buksernes brystlommer giver dem mulighed for at holde deres værktøj på sig, så de ikke skal frem og tilbage. I landbrugets verden betyder det at spare tid at spare penge.

Der er dog et par ulemper ved at bære overalls. For det første, hvis du arbejder i koldt vejr, giver de ikke meget varme, hvilket tvinger landmændene til at bære ekstra jakker og lag. Dette fjerner en masse fordele, som vi nævnte ovenfor. Hvis du havde brug for vindbeskyttelse, var overalls ikke megen hjælp bortset fra ben og overkrop.

Innovation kom med alle disse ulemper, og det er derfor, man ser landmænd iført overalls i dag. Afhængig af klimaet i regionen, hvor de er, og deres arbejde... Vi ser også landmænd i overalls, som er et arbejdsredskab , der ligner overalls.

Vintage Farmer Overalls

2 - Forskellen mellem overalls og jumpsuit?

Våddragterne gør, hvad deres navn antyder, det vil sige, de dækker hele kroppen . Det betyder, at du ikke behøver andet tøj, som f.eks. en jakke, da dragten dækker både dine ben og din overkrop. Uanset hvilket tøj du har på under dine overalls eller overalls, vil du beskytte dig mod de rodede elementer, du arbejder i, såsom regn, olie eller mudder. Det er dog ikke alle jakkesæt, der er lige så isolerende som buksebukser, fordi stoffet er tyndere og giver meget forskellige tilpasninger. Nogle våddragter er lavet af letvægtsmateriale, som giver dem mulighed for at ånde godt. En anden fordel ved overtræksdragter er den høje synlighed , de giver, da de ofte har en form for reflekterende markering på tøjet.

Dragterne har også ben-, arm- og brystlommer. Mange landmænd oplever, at de bærer rundt på en masse små værktøjer, og at tilføje al den ekstra opbevaring anses for at være meget gavnlig for deres erhverv.

Det største problem med våddragter er deres manglende evne til at regulere din varme. Den eneste måde at regulere varmen på et jakkesæt på er at åbne lynlåsen, hvilket gør den meget upraktisk at arbejde med. Det er her dungarees har en fordel i forhold til overtræksdragter ved at give dig fleksibiliteten til at lægge lag, mens du bevarer et højt beskyttelsesniveau.

Overalls og Farmer Jumpsuit

3 - Hvad er det bedste værktøj for landmænd?

Som du kan se, har landmændene mange praktiske og nyttige grunde til at bære denim overalls i stedet for overalls. De tilbyder landmændene et væsentligt beskyttelseslag, der ledsager deres daglige arbejde. Denim overalls giver dem også masser af opbevaring på hagesmækken , hvilket hjælper dem med at bære deres værktøj. De forbliver på plads takket være deres justerbare stropper , så du behøver ikke bekymre dig, dine buksebukser vil følge dig i mange år. Et andet positivt punkt er, at denimen holder godt til det slid , man kan støde på på en gård.

Landmænd foretrækker stadig de traditionelle denimbukser til deres daglige opgaver, men dette klassiske outfit vil altid forblive det billede, vi har af dem, og denne autentiske stil gør endda bemærkelsesværdige optrædener i urban modeverden.

Denim arbejdsoveralls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.