En ce moment, La Salopette offre la livraison

Denim overalls, trenden i 2021

Du har set disse denimstykker før, og i år vil vi se en tilbagevenden af ​​denimbukser ! I denne artikel vil vi vise dig nogle af de bedste måder at få disse overalls til at se fantastiske ud. Det er et tilbageblik til 1990'erne, der kommer tilbage stærkere end nogensinde! Vi ser en massiv nytænkning af dette smukke stykke tøj, da vi er ved at se masser af spændende must-haves i forskellige nuancer, vaske, detaljer og pasformer . Den gode nyhed er, at alle gaderne er fulde af flotte denim-overalls, der har et urbant chic og meget specielt look . Så hvorfor dette fashion statement er så trendy lige nu, og hvordan man bærer det, læs videre for at finde ud af det!

Denim overalls Ikigai

1 - Hvorfor er overallerne i Jean Essential?

Personligt elsker jeg denne beklædningsgenstand for dens afslappede stil og sammenstødet mellem drenge- og pigestile. Dagens mode er fuld af skønne denim overalls , der kommer i lidt afslappede modeller (mixed jeans, vintage denim). Det bedste ved dette gamle arbejde blå er, hvordan det kan moderniseres og pifte op. Den oversized og baggy version kan opdateres med halskæder, armbånd og andre designs, der nemt kan balancere dit look. Inden du pynter dit denimlook, er det selvfølgelig vigtigt at vælge overalls med en unik charme. Den kan være lang eller forkortet . Du kan finde fantastiske løse designs, figursyede designs , strukturerede og slanke must-haves samt udskårne versioner, der viser skønheden ved dine tanktops. Hvad angår korte modeller, er de ideelle til at understrege din femininitet. I øvrigt elsker jeg at se kvinder skabe dobbelte denim-looks ved at parre buksebukser med fede skjorter. I de kolde dage anbefaler jeg dig i øvrigt at bruge flere lag, det vil gøre dig mere chik og vovet.

Denim overalls 2021

2 - Hvad er de bedste overalls til kvinder i øjeblikket?

Skal du have overalls på eller ej, er spørgsmålet op til dig. Nedenfor viser vi dig seje og trendy måder at bære dem på i den professionelle verden, på gaden eller ved særlige lejligheder. I denne kollektion lærer du tips og tricks til at bære moderigtige overalls, hvilke toppe og skjorter du skal have under, og hvordan du matcher dem korrekt.

Næsten alle kvinder er bange for at ligne en arbejder i det 20. århundrede eller et lille barn ved at bære overalls. Først skal du finde overalls, der passer dig godt. Bliv ikke for stor eller for poset, før du ved, hvordan du balancerer det hele, og hvilke lag du skal tilføje for at holde dit outfit funktionelt og æstetisk tiltalende.

Hvis du er ny til overalls, er det bedst at starte med klassikerne, som denim . De af jer, der er amatører, kan prøve læderstilene . Ja, du hørte rigtigt, læderbukser er på fremmarch, og vi ved, at de vil forblive i stil i et stykke tid. Deres ånd er avantgarde, men de har stadig et strejf af sødme takket være deres autentiske vintage-look.

Modeoveralls 2021

3 - Hvad er forskellene mellem overallerne fra 2020 og 2021?

De største forskelle er i snit , mønstrene er dristigere i år. Undgå brede snit, og vælg mere tilpassede snit for at holde dig i trit med tiden. Du kan modernisere overalls med klassiske sneakers, ankelstøvler, sandaler og pumps. Hvis du vil bruge overallerne på kolde dage, skal du sørge for at lægge lag under, som uldtrøjer og jakker. Hvad angår toppe, du kan bære under overalls, anbefaler jeg at prøve bustiers, crop-toppe og klassiske button-down-skjorter.

Men hvorfor elsker mode stadig denne beklædningsgenstand så meget? Det er behageligt, mere elegant end basic jeans, det er ideelt til gravide kvinder . Du synes måske, at dette look er fantastisk til din hverdag, men tænk dig om to gange, for det er også perfekt til aften i byen, bare tilføj nogle hæle og en lys bluse. Der er ikke noget galt med dette look, for vi vil alle gerne se specielle og kreative ud . Du kan frit style overallerne, du skal bare vide, hvordan du bærer dem korrekt.

Du skal tilføje feminint tilbehør til dine overalls, det vil hjælpe dig til at se sjov og frisk ud. Før du tilføjer ekstra tilbehør og smykker, skal du sørge for at holde det enkelt og klassisk . Apropos lag, så anbefaler jeg at tilføje en basistop i en neutral farve, når du ved, hvordan tingene fungerer, er du fri til at parre overallerne med printede skjorter. Toplag kan enten være en kimono, en denimjakke for at skabe et dobbelt denim-look, en læderjakke, en bomber, en frakke eller en trenchcoat.

Denim overalls 2021

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.