En ce moment, La Salopette offre la livraison

Bær du buksebukser til mænd i 2021?

Som alt andet retro, vil en tur ind i en verden af ​​herreoveralls helt sikkert gøre dig nostalgisk. Og da denne trend har formået at gøre flere comebacks gennem årene, er det sikkert at sige, at buksebukser – også kendt som buksebukser eller blot buksebukser til mænd – er kommet for at blive.

Faktisk har du måske en række af dem i et bagerste hjørne af dit skab – måske noget, din mor gemte fra din barndom, eller rester fra dine 1990'er-garderober.

Funktionelle, slidstærke og altid trendy , gode herreoveralls er en væsentlig del af din garderobe. Men hvad ved du om dens historie? Til det vil vi hurtigt gense modehistorien for at vise, hvordan de ydmyge overalls har udviklet sig over tid.

1 - Overalls oprindelse

Kort sagt er overalls til mænd en form for beskyttelsesbeklædning, der bæres af arbejdere. Overalls opstod i det 17. århundrede i Indien , i en landsby kaldet "Dungri" (nogle gange stavet "Dongri"). Indisk calico , et groft og tykt stof, der bruges til at lave slidstærkt, men billigt arbejdstøj, havde samme navn.

I ægte britisk tradition, da englænderne købte dette hårde stof for at lave deres egne håndværksbukser, antog de navnet med et britisk twist, og kaldte stoffet for "dungaree".

I 1853 blev stoffet i overallerne brugt af Levi Strauss og hans forretningspartner Jacob Davis til at designe et outfit, der var nyttigt for arbejdere og håndværkere , denne legendariske bib-bukser kaldet "overalls" . Disse overalls er designet til at være slidstærkt og praktisk arbejdstøj og havde spænder, knaphuller og en hagesmæk , der gjorde det muligt at bære værktøj håndfrit, hvilket eliminerer behovet for omfangsrige bælter.

Overalls til mænds hagesmæk blev så populære, at de til sidst blev standard arbejdstøj i hele Amerika . For at undgå forvirring blev disse overalls farvekodet og erhverv kodet . Jernbanemændenes heldragter var i hickory-striber og malernes i hvidt , mens alle andre arbejder-overalls var trimmet i blå nuancer.

Jeans stribede mænd til mænd

Overalls blev til sidst en del af mainstream-moden, da selv store Hollywood-stjerner, Judy Garland, John Wayne og Clint Eastwood , begyndte at bære dem afslappet. Og resten, som de siger, er historie.

Her er en minihistorie om overalls, som vi kender dem i dag:

- 1600-tallet: Overalls blev født i Indien i det 17. århundrede i en indisk landsby kaldet "Dungri".

- 1853: stoffet i overallerne bruges af Levi Strauss og hans forretningspartner Jacob Davis til at lave den første kombination af bib-bukser kaldet "overalls".

- Slutningen af ​​1960'erne til 1970'erne: Mænd og kvinder bærer blussede overalls under højden af ​​hippiegenerationens flower power-bevægelse.

- 1980'erne: Punk, store skulderpuder og overdimensionerede blazere, dristige farver og silhuetter markerede 1980'ernes mode.-Gos og New Kids on the Block bærer overalls. Selv den afdøde prinsesse Diana bar overalls med sit pastelfarvede 1980'er-look.

- 1990'erne: 1990'erne - normalt forbundet med hiphopmodens storhedstid - elskede åbenbart overalls. Vil du have bevis? Alle - fra Whitney Houston, Sir Elton John, Tupac Shakur, TLC og NSYNC til Katie Holmes som Joey Potter i Dawson's Creek, Will Smith som den friske prins af Bel-Air og Jennifer Aniston som Rachel i den verdensberømte komedie-tv-serie " Friends" - bærer denim overalls.

- Begyndelsen af ​​2000'erne: Overalls gjorde comeback i begyndelsen af ​​2000'erne, og blev båret af blandt andre Destiny's Child og den berømte amerikanske rapper Eminem .

- I dag: Kvindelige og mandlige berømtheder ser ud til at være forelsket i denne stedsegrønne modetrend - igen! Faktisk er de amerikanske hiphop-kunstnere A$AP Rocky og Chance the Rapper blevet set iført herreoveralls ved forskellige lejligheder.

Så hvis du for nylig har følt trangen til at bære denim bukser til mænd, slim fit bukser eller bukser, er det på høje tid at hoppe med på vognen.

Stjerner i overalls

2 - Hvordan bærer man overalls til mænd?

Folk elsker overalls, fordi de er funktionelle, alsidige og altid i stil.

Du kan bære dine overalls på forskellige måder.

2.1 - De to stropper er fastgjort

Følg eksemplet med dine yndlingsstjerner ved at parre en skjorte med rund hals med marineblå overalls og sorte lædersko. Du kan også gå efter et all-denim look ved at bære en blå denimskjorte under dine overalls og afslutte den med brune læder oxfords.

2.2 - En enkelt låst rem

Minder om et af Will Smiths looks, single-strop-looket er synonymt med afslapning, hvor du kan lege med hagesmækken for en moderne stil i takt med tiden, du kan bære din røde skjorte med en rund hals-favorit og dine tætsiddende dungarees med lav- top røde læder sneakers. Du kan også gå ubesværet afslappet ved at bære dine overalls med en sort T-shirt med rund hals og matchende sorte ruskindssandaler.

2.3 - Fritstående klap

Intet er mere afslappet end totalt ustrukturerede marineblå eller sorte overalls, parret med en almindelig hvid T-shirt og lyseblå denimjakke samt derbies eller sneakers.

Hvis du kan lide skæve, farverige stykker eller blomstrede skjorter, skal du ikke være bange for at eksperimentere, for alt går, så længe du tager din mojo med dig.

Sådan bærer du buksebukser til mænd

3 - Hvornår skal man bære overalls til mænd?

Selvom overalls er alsidige nok til at blive brugt i enhver sæson , er der særlige lejligheder og begivenheder, hvor det er vigtigt at bære dem:

- Festival/sommersæson: Gør dig klar til sommeren og festivalsæsonen ved at bære komfortable korte overalls i denim, farverige vintageoveralls eller denimoveralls med tryk. Sæt dem sammen med din foretrukne ensfarvede eller hvide t-shirt, en skjorte med trykknapper, en basisvest eller med en hættetrøje.

- Vinter: Hold dig komfortabel, mens du forbliver moderigtig i dine slanke eller behagelige blå eller sorte denim-overalls parret med din yndlingshættetrøje, sorte sweatshirt eller almindelig hvid skjorte og en grå overfrakke.

Overallshorts til mænd

4 - Hvad skal jeg have på med bukser til mænd?

Bukserne er en original og meget trendy beklædningsgenstand , der skal kun få ting til for at matche den pænt . Du kan nemt kombinere det med:

- En hvid t-shirt , du kan aldrig gå galt med en grundlæggende hvid t-shirt sammen med dine overalls, fordi det look, du får, altid er ubesværet cool.

- En hvid eller farvet hættetrøje , en af ​​de nemmeste måder at forbedre dine overalls til en dagtimerne vinterudflugt på, er at bære en lys sweatshirt.

- En plaid skjorte og bøttehat , nok den mest populære utilitaristiske tøjtrend, en plaid skjorte og matchende fiskerhue afgiver en mandig, men alligevel hip vibe.

- 90'er-inspireret tilbehør , såsom en kæde eller en ekstra stor hættetrøje. Hvis du synes, at dine overalls er lidt kedelig, kan du bære kasketter, rygsække, bandanaer eller solbriller i matchende farve for øjeblikkeligt at øge stilfaktoren.

- Højtop-sneakers i lærred, afslappede skjorter og t-shirts passer altid perfekt sammen med overalls og sneakers i lærred for et boy-next-door look.

- Sneakers , hvis du leder efter et afslappet og afslappet look med overalls, er tykke sneakers skoene, der skal foretrækkes.

- Støvler , der passer perfekt til trenden med arbejdstøj og utilitaristisk tøj, støvler tilføjer absolut et maskulint touch til overalls.

Hvad skal man have på med overalls til mænd

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.