En ce moment, La Salopette offre la livraison

All-Weather Dungarees

Overalls er som bekendt et stykke tøj med en tidløs charme , som vi alle har båret en gang i vores liv i vores barndom, eller som vi har set på en byggeplads vidunderligt fremsat af håndværkere og andre håndværkere. I denne artikel vil vi interessere os for dens historie ved at tage alle de kvaliteter op, der har skabt denne overalls omdømme fra i går til i morgen!

1 - Gårsdagens overalls

I forbindelse med fysisk og ret rodet arbejde, flytning, mekanik, maling, kunsthåndværk, havearbejde, landbrug generelt og mange flere, har overalls længe været brugt for deres praktiske funktion . Det var en beklædningsgenstand, der tillod alle bevægelsesamplituderne , af tykt bomuld, der understøttede alle opgaver og snavs i den udøvede aktivitet.

Denne beklædningsgenstand var dedikeret til fysiske opgaver og tilpasset sin tekstur til den mishandling, den blev påført. Og overalls, hvis vi kun havde én, kunne spille deres beskyttende rolle i årevis , vasket, brugt, snavset og genvasket igen og igen... Overalls for livet , eller næsten! De fysiske håndværk var det mandlige køns prærogativ, få eller ingen kvinder udøvede nogen professionel aktivitet, vi var i husmoderens æra, og de, der arbejdede, forblev for det meste i datidens kjole. Uniformen af ​​styrke og virilitet skulle igennem overallerne, den vi alle har set, de blå denim- overalls , meget ofte, som falmede med årene, men stadig der! Den muskuløse mands anden hud, behagelig i kroppen, sikker på sin styrke og sin fysik. Malerens hvide , som isolerede pletter, og som viste al sin beskyttende kraft ved ophobning af pletter i alle farver, efterhånden som tiden gik for maleren at lave om på væggene, facaderne, kanterne af vinduer. Disse overalls har bidraget til vores smukke boliginteriør, det er helt sikkert!

Overalls til mænd og kvinder

Old Time Overalls

2 - Dagens overalls

Ville vi have lagt dette væsentlige væk, som ikke kunne have tilpasset sig ændringer i skikke, til kvindelig frigørelse, til paritet? Det er stik modsat!

Så meget som vi ikke ville have haft idéen om at bære buksebukser til at sy, læse eller gøre vores indkøb på det tidspunkt, hvor buksebukser var dedikeret til mandlig indsats ved deres snit, deres variation reduceret til et enkelt materiale, en, to, kom på tre forskellige former, og lige så få farver, så meget i dag, ser vi, at overalls har tilpasset sig tidens gang og har været i stand til at falde deres former, deres teksturer for bedst muligt at reagere på den stadigt stigende mangfoldighed i vores handlinger , vores aktiviteter vores erhverv, og nyt moderne koncept, vores hobbyer! Den har også tilbudt sig selv til kvinder og følger således århundredets vilje, som går ind for ligestilling mellem kønnene .

Og ja, overallerne er fra alle epoker fra den industrielle revolution til i dag, af alle genrer, alle årstider og alle missioner.

Er der et andet tøj, der har været i stand til at tilpasse sig alle forandringer i samfundet, så universelt og så tidløst? Jeg ville sige udødelig? Nej, der er kun én , overalls!!!!!

Så for jer herrer, jer, der kun har båret denne beklædningsgenstand til professionelle formål, har I nu frit valg til at bære det under alle omstændigheder .

For et trendy og afslappet look vil du således afsløre dig selv i taupe-farvede bomuldsoveralls og pynte dit outfit med en hvid skjorte med Mao-krave . Glem ikke at manchetter bunden af ​​dine bukser for at vise dine ankler og forbedre de små matchende mokkasiner. Du vil have en mere tilbagelænet tone, så sæt bare en seler på . Overallerne, der fremhæver virilitet, vil afsløre den raffinement, der er i dig og vil helt sikkert gøre dig så forførende!

Damer, buksebukserne i dag er designet til dig og dine mange aktiviteter. Du kan perfekt gå til kontoret, i en flydende overall , udsmykket med et bælte, et tørklæde, en juvel.

Med en t-shirt, en skjorte eller en sweater, uanset årstiden , ledsager overallerne dig, sikrer, at du ser perfekt ud , og fortæller dem omkring dig: Jeg er en aktiv, dynamisk og trendy kvinde!

Det vil være din bedste allierede på ferie, ved havet eller under en cykeltur. Vil du have have? Det er ligegyldigt, vælg almindelige eller mønstrede bomuldsoveralls, skru op for underdelen af ​​dine bukser, bind dit hår op, glem ikke kasketten, og tænk også på alle lommerne i dette nyttige og essentielle tøj. Under alle omstændigheder !

Om vinteren, ved pejsen, i en kokonerende ånd, sikrer fløjlsbukser komfort og velvære, der fører dig til slutningen af ​​den bog, som du absolut ønsker at afslutte i aften...

Lad os ikke glemme børnene! I en meget ung alder holder overalls små kroppe varme, forhindrer bleen i at slippe ud, en detalje der er vigtig, det ved alle mødre! Det hjælper med at lære at gå med en støtte og en lethed, der giver sikkerhed for de første skridt for vores små!

Ældre opdager vores børn verden, og overalls som far eller som mor bliver en utvetydig model at følge!

Moderne overalls

3 - The Overalls of Tomorrow

Det vil helt sikkert være der, disse væsentlige overalls til alle vores anstrengelser og vores fritid. Arbejdstøj eller aftenpynt, det har fundet sin plads til alle genrer og alle omstændigheder i vores liv. Det vil være der i lang tid fremover, og uanset vores udvikling, er der ingen tvivl om, at det vil tilpasse sig igen og igen! Nye teksturer? Nye trends? Nye jobs? Det vil foregribe alt dette og reagere på al vores udvikling, lad os være sikre!

Vigtigt af fortiden, nutiden og vores fremtid, kan vi nemt forestille os hvorfor ikke, smarte overalls , der ændrer stof, form, farve alt efter omstændighederne. Science fiction har så ofte indhentet os, at det ikke er en one-night-utopi.

Overalls har mange gode år foran sig , og vi, der bærer dem, vil finde al den anvendelighed og velvære, som de altid har bevist.

Så vi ser, at La Salopette, tør vi sige det, er den eneste universelle beklædningsgenstand , der har overlevet alle aldre uden at tage en rynke. Hun er det perfekte eksempel på vores evne og intelligens til at imødekomme og forudse vores behov og ønsker.

Uundværlig, tidløs, nyttig, legende, den er der, i dag og i morgen .

Futuristiske overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.