En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overalls og forår

Vi har set det overalt i de seneste måneder, og det er ingen overraskelse, at overalls igen er et must-have i kvinders dressing for dette forår 2021 . Disse mange farver og alle de muligheder, de giver, er perfekte til at nærme sig de smukke dage med et solrigt omklædningsrum.

1 - The Dungarees, det essentielle i 2021

Ja, garnbukserne var en stor succes denne vinter takket være nederdelbukserne, der fås i forskellige farver og mønstre med en ægte entusiasme for fløjl.

Hun har ikke tænkt sig at stoppe der, dette forår fås overallerne i klassiske jeans, shorts, nederdele eller endda kjoler. Alle damekonfektionsmærkerne tilbyder det, og det er uden at mishage de mange kunder, der snapper det op.

Komfort, materialer, stil... så mange aktiver, der gør gartnerbukser til en vigtig del af omklædningsrummet.

Den nuværende sundhedskrise har tvunget franske kvinder til at blive hjemme og praktisere fjernarbejde. Det er derfor ingen overraskelse, at de forskellige mærker er begyndt at tilbyde komfortable serier for endnu mere komfort. Sweatshirts, bomuldstræningsdragter, indendørs strik... en serie, der fuldt ud matcher stilen af ​​buksebukser med sit afslappede look, den bevægelsesfrihed, det giver og den fantastiske følelse af komfort, som jeans giver .

Dameoveralls forår 2021

2 - Årets trend, de farvede gartnerbukser

Vi efterlader stolt vinterens mørke farver, kedelige og livløse for at vende os til pasteller . Nuancer af udsøgt blødhed, der blander sig vidunderligt med forskellige hudtoner for at bringe en byge af lys til franske kvinders ansigter.

For at vende tilbage til udtrykket pastel, er det et maskulint substantiv, der er defineret af "en blyant lavet af en farvet pasta". Dens adjektiv beskriver en blød og klar tone. Blødheden af ​​pastel takket være dens flagskibsfarver tager derfor sit navn godt.

Uden at mishage os har en regnbue af pasteller strømmet over modeverdenen for at tilbyde tøj med lysende og bløde detaljer.

Disse muntre og optimistiske farver kommer til at betegne med de nuværende stemninger vendt mod det omgivende dysterhed, nostalgien fra de øjeblikke, man bruger på terrassen for at nippe, de lange varme og rolige sommeraftener. Disse nuancer bringer derfor smukke farver til vores garderobe og bringer pep og glæde.

Forelskelsen i år er på den pastelgule i et lysglimt eller endda citrontærte .

Grøn er også meget vellykket takket være dens variationer, der går fra pistaciegrøn til lagunegrøn , endda så langt som mintgrøn med vand .

En sand allieret af jeans og derfor af overalls, pink tilbydes skumfidus, fersken eller pæon.

Endelig antager blå alle sine former i blødgjorte violette eller lavendelblå farver.

Disse ekstremt bløde nuancer rimer på neutrale farver præget af optimisme og lykke. Farvede delikatesser som vandsirup, der udstråler godt humør for fuldt ud at nyde de smukke dage , der vender tilbage.

Overalls forår 2021

3 - Trendy overalls

Nu er det tid til at parre disse overdådige pastelfarver med overalls.

På snitsiden satser vi på crop-toppe , der fås i forskellige pasteltoner.

Strappy crop top, kortærmet, langærmet... wrap-around stil, så mange snit, der vil passe vidunderligt under sublime overalls.

Vi har også fokus på:

  • Den klassiske hvide t-shirt , som forbliver tidløs og vil gå perfekt under denim overalls for en minimalistisk stil.
  • For at få et festivallook i COACHELLA-stil tager vi korte eller nederdele overalls på, broderede eller hæklede toppe med tilbehør med adskillige armbånd. En top med pufærmer kan toppe det hele.
  • En denimskjorte under sorte overalls med pumps eller et par trendy sneakers vil give dit outfit et meget smart touch. Om dagen satser vi på et par sneakers, om aftenen tager vi hælene på. En 100% feminin stil hele dagen.
  • Den hvide skjorte , en fantastisk klassiker at have på. Det giver dit outfit et meget feminint touch under denim overalls.
  • For at forstærke en storslået top med et Vichy-mønster , tager vi overalls på på hofterne.
  • En kort sweatshirt med eller uden hætte under overalls kombineret med et par Vans eller Converse vil give dig et 100 % afslappet look.

tilbehørssiden kaster vi os over den farvede bananpose til en festivalstil på grænsen til retro. Armbånd i forskellige farver og materialer bliver misbrugt. Sjove, farverige sokker med mange mønstre vil selvfølgelig være velkomne.

Endelig vil wedge sneakers, lærred, hvidt læder... bringe en super trendy stil til dine outfits.

Med pastel overalt, vil det være nemt at bære disse bløde nuancer og give dit outfit tilbehør til maksimal stil i de kommende måneder.

Sommerlooket 2021 vil rime på godt humør og optimisme.

Overalls til kvinder

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.