En ce moment, La Salopette offre la livraison

Outfits til at bære med overalls

Denimoutfits er altid populært, og jeg ser ingen grund til, hvorfor du skal undgå at bære denimstykker. Du er fri til at bære den på så mange forskellige måder, fra jeans til kjoler , fra hovedbeklædning til tilbehør. Med andre ord kan dette stof bæres af alle. I dagens artikel vil vi virkelig gerne dele nogle fantastiske outfitidéer med dig, og hvordan du kan bære dem i år.

1 - Sådan parrer du denim-overalls med en skjorte

Dette afsnit er afsat til praktiske og komfortable denim-outfits, som vi kan bære på gaden og ved særlige lejligheder. Nogle gange mangler vi noget i vores daglige udseende. Dette "noget" er en stilfuld detalje , der får os til at skille os ud. Det er her denim overalls kommer ind i billedet! Dette smukke denimstykke passer perfekt til alt fra klassiske skjorter til afslappede t-shirts, hæle til sneakers . Nuværende mode omfatter løstsiddende bukser, stramme buksebukser, båret med eller uden stropper osv. De fleste kvinder er bange for at købe dette tøj, fordi de simpelthen ikke ved, hvad de skal have på med det. Det sjove er, at du kan parre denim-overalls med næsten alt, inklusive rullekrave, crop top, blondebluse, sweatshirt og meget mere.

Helt ærligt, der er ikke noget svært ved at bære denim overalls med en skjorte , bare sørg for, at toppen passer dig godt, og at der ikke er nogen omfangsrige detaljer på begge sider. En hvid skjorte vil være fremragende lagdelt med mørkeblå denim overalls. Du bør bestemt prøve stribede skjorter båret under denim overalls . Hvis du vil se cool og trendy ud, anbefaler jeg at parre denim overalls med en chambray skjorte. Hvad kunne være mere trendy end at se kvinder, der fuldender deres casual stil med sexede hæle pumps , resultatet er meget trendy og meget specielt. Så hvorfor ikke se nærmere på følgende outfitidéer for at finde dit yndlingslook?

Bær overalls med en skjorte

2 - Nogle outfit-ideer til at bære med denim-overalls

Alle disse kombinationer var inspireret af streetstyle-trends såvel som outfits fremført af stjerner . Hvad du har brug for er at tage ideen om et af disse outfits og prøve at kopiere det ved at tilpasse det til dine ønsker. Jeg taler om 90'er-inspirerede essentials, som overalls eller jakker i grunge-stil. Det du skal bruge er at vælge dit yndlingsstykke denim og prøve et par nye ting, hvis du ikke er vant til at gå i jeans regelmæssigt. Vær ikke bange for at være smart i denim ! Du skal bare træffe det rigtige valg – tænk på dobbelt denim som udgangspunkt! Du behøver ikke købe dyre jeans for at være moderigtig, hold det afslappet og enkelt ! I øvrigt elsker jeg 1970'er-moden, det er meget nemt at holde 70'erne inspireret, du skal bruge blussede denimoveralls og en blondetop eller en sexet bluse med ærmer i en klokke. Endnu en inspiration med en lækker crop top, en denimnederdel og behagelige sko! Vælg en flatterende denimkjole, den vil forstærke din unikke stil og få dig til at skille dig ud fra mængden! Så hvad tror du ? Skaf dig et lækkert denimoutfit for at forblive frisk og trendy ved enhver lejlighed! Her er de ideer, vi kom med:

Du kan more dig på afslappede gåture på landet. Du skal bruge enkle sorte denim-overalls og parre dem med en let bluse med abstrakt print. Fuldend dette look med sandaler med sorte læderremme og en solbrun læderrygsæk .

God fornøjelse med sort og hvid! Vi ser sorte denim overalls , der kan bæres over en klassisk sort og hvid stribet crop top . Tilføj en sort fedora-hat , sorte peep-toe-ankelstøvler i læder og en sort læderhåndtaske .

Jeg anbefaler også at prøve nogle off-white korte overalls . Hun ser godt ud med en mørkeblå bluse med paisleyprint . Tilføj flade sandaler i sort læder og runde solbriller.

Rippede blå skinny overalls ser glamourøse ud, men du bør bære dem til afslappede begivenheder. Giv den et mere dresset look ved at tilføje en blush crop top prydet med skinnende pailletter. Fuldend denne kombination med glitrende sandaler, afrundede solbriller og en skinnende pailletter-clutch.

Vær ikke bange for dobbelt denim looks! Du skal bruge revne overalls til mænd, en overdimensioneret denimjakke og ankelstøvler i brunt læder . Denne kombination er ideel til afslappede ture i det fri.

Sådan bærer du denim-overalls

Dobbelt jeans kan pyntes op ved at vælge et mere tætsiddende snit, men beholde den samme idé! Du skal bruge tynde overalls, en mørkeblå denimskjorte og sorte læderstøvler. Fuldend dette outfit ved at tilføje en printet kimono i uldstof, en sort læder bøttetaske og et simpelt armbånd i sølv eller træ.

Hold et urbant og sporty look ! Du skal bruge mørkeblå denim overalls , en hvid t-shirt , en sort baseballkasket og sorte sneakers . Glem ikke at tilføje runde spejlsolbriller og en sort læder bøttetaske.

Brug prints til at vise din individualitet! Du skal bruge vintage blomsteroveralls , en top med bohemeprint og en hvid taske med samme print. Fuldend denne kombination med et par flade sandaler.

Et enkelt outfit til gåture i dagtimerne. Du skal bruge mørkeblå denim-overallshorts , en hvid t-shirt og en hvid panama . Tilføj sorte aviator-solbriller, en gul læderrygsæk og hvide ankelstøvler.

Der er andre måder at matche dette tidløse stykke, som er buksebukserne, i det næste afsnit vil vi præsentere den, som vi finder bedst egnet til hver hverdagssituation, især til at gå på arbejde med en original og fornem stil . Vi vil selvfølgelig diskutere, hvordan man matcher overalls med en skjorte.

Hvis du har andre outfitidéer eller ønsker at fortælle os om din essentielle mode for det kommende år, så kontakt os på følgende adresse: contact@la-salopette.fr ! Ser frem til at læse dig!

Outfits til at bære med denim overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.