En ce moment, La Salopette offre la livraison

Overallerne er mere glamourøse end nogensinde!

Overalls bæres normalt for deres udseende og for at gøre et fashion statement: kvinder, mænd og endda børn elsker at bære overalls, da de altid har været i stil. Du kan pynte dem eller pynte dem, de er meget behagelige at have på. Overalls fås i mange stilarter i disse dage. De kan bruges til forskellige funktioner. Uanset om det er vintage jeans eller en mere elegant lærredsstil, seler med spænde eller afklippede sløjfer og knapper, er der en overordnet stil for alle. På trods af sin alder og anciennitet har overalls aldrig været så glamourøse, som de er i dag, lad os sammen se, hvordan man griber det an!

Hvad er Jumpsuit?

Denim overalls til kvinder

Overalls er løse jumpsuits eller beklædningsgenstande i ét stykke, der bæres over almindeligt tøj, der fremhæver stil og glamour. Fra 1960'ernes hippier til 1980'ernes hiphop-artister har overalls bestået tidens tand og er blevet et fashion statement for mange mennesker.

Denim-overalls er en vintage garderobe og et must-have hele sæsonen for at give dig en hip retrostil, der er helt trendy på samme tid. Jumpsuiten er en typisk glamourøs beklædningsgenstand , der tilpasser sig dit humør og dine planer, uanset om du leder efter et smart kontortøj eller vil kanalisere din indre 90'er-stil. Du kan vælge denim-overalls, denim eller fløjlsbukser i klassiske denimblå og sorte nuancer , eller du kan vælge pastelfarver for at tilføje farve til dit look .

Selvom denim overalls er den mest klassiske type overalls, bruges der i dag mange forskellige typer stoffer til at lave overalls. Disse materialer inkluderer bomuld, polyester, nylon, uld og kanvas (blandt andre).

De forskellige typer overalls til kvinder

Der findes flere typer overalls, herunder korte, lange, skørtede heldragter med blonder. Fra vintage jeans til mere elegante stilarter, klassiske seler med spænde til moderne sløjfer og knapper, der er en garnbukse til enhver kropsform og personlighed . Der er dog ikke noget værre end at blive forvirret over så mange valg. Lad os tage et kig på de forskellige typer overalls, der findes på markedet.

Overalls Denim Shorts

De klassiske buksebukser:

De fleste mennesker bærer normalt klassiske denim-overalls . Hvis du bare vil starte din jumpsuit-kollektion, er den bedste mulighed noget simpelt og uden dikkedarer, og disse outfits er perfekte. Elegant og tidløst , det holder hele livet. Denne overall kan bruges hvor som helst og når som helst. Du kan vælge denne mulighed, hvis du leder efter afslappede overalls til en drink på terrassen med dine venner. 🍸

Vintage overalls:

Overalls af denne type eksemplificerer den skæve eller traditionelle stil af overalls. Hvis du ønsker at bære antik eller vintage stil dameoveralls, er denne artikel for dig. Du bør starte med vintage denim overalls . I dag vælger kvinder altid denne, fordi den er gammel og alsidig, nok til at sætte et strejf af gammelt til dine gamle legedragter, som ikke længere har nogen interesse.

Overalls med 1 strop:

At bære ensidige overalls er den nye modetrend i disse dage. Det vigtigste er at lade en seler hænge ned, så heldragten falder til siden, uanset længden på overallen. Folk kan lide at bære det, fordi det er moderigtigt. Modeverdenen ændrer sig konstant. At bære denne type sexede overalls er helt op til dig, men det vil uden tvivl forbedre dit udseende og give dig en afslappet, kompromisløs stil.

Bell Bottom / Baggy Dungarees:

Bunden af ​​disse overalls er normalt brede og lange. De kan virke en smule daterede, men det har fået et comeback de seneste år. Hvis du foretrækker løstsiddende tøj frem for et tætsiddende og stramt look, kan klokkebukserne være perfekte til dig. Denne type denim bruges ofte til at lave overalls.

Rippede overalls

Dette er en type overalls, der følger nye trends. I disse dage er flåede overalls på mode på grund af deres skrappede streetwear-stil. At bære dem giver dig et råt look, og deres snit får dig til at se yngre ud. Som nogle af vores yndlingsstjerner er ripped overalls et must-have til kvinders jumpsuits.

Du kan også bære andre typer overalls for at vise din tilgængelige skønhed frem. Stilerne på tøjoveralls ændrer sig over tid.

Hvorfor overalls til hver dag?

Et elegant look:

Overalls kommer generelt i forskellige stilarter og former, hvilket gør dem til et meget alsidigt outfit. Det er en type tøj, som du kan bære med alt. Disse faktorer er med til at give en elegant og stilfuld helhed. Uanset om du skal på date eller shoppe, er overalls en heldragt, der passer til alle hverdagens lejligheder.

Salopette, en fleksibel beklædningsgenstand:

Som vi allerede har nævnt, er denne kjole perfekt til enhver aktivitet . Dungareerne efterlader dine skuldre frie, så du kan have hele bevægelsesområdet til gør-det-selv, maling eller simpelthen føle dig mere komfortabel i varmere årstider. Det fremmer blodcirkulationen (for eksempel hos babyer) eller hjælper os med at stå oprejst takket være en velsyet og robust hagesmæk.

Dette kan gøre en stor forskel i din komfort og evne til at udføre dit arbejde, hvis du nemt bliver varm eller arbejder udendørs i løbet af sommeren.

Overalls for mere sikkerhed:

Stoffet i nogle overalls er designet til at give naturlig beskyttelse til din hud, især hvis produktet er af høj kvalitet. Afhængigt af stoffet er nogle flammehæmmende , mens andre er modstandsdygtige over for slid, vand og vejrskader . Overalls er en praktisk måde at opbevare ekstra værktøj på, hvis dit job kræver meget småt værktøj. Nogle gennemtænkte gartnerbukser tilbyder opbevaring ved hagesmækken, perfekt til opbevaring af nødder, værktøj eller mere blot din indkøbsliste.

Arbejdsoveralls

Afslutningsvis :

Overalls VS arbejdsoveralls:

Overalls kaldes også "overalls". Det er dog muligt at skelne mellem disse beklædningsgenstande baseret på deres historiske brug og den region i verden, hvor de sælges. I Europa foretrækker vi navnet "Dungarees", mens det i USA betragtes mere som en "arbejdsdragt", mindre glam's for en gangs skyld, men lige så effektivt! 👖

Hvad er overalls vs heldragter?

En overtræksdragt er også kendt som en bib overall (beskyttelsestøj). Overalls bruges på arbejdspladser, hvor der kræves mere pleje. Jumpsuits er en aflang version. De ligner jumpsuits, men de er mindre tilpassede, løsere. Det meste af tiden har de taktiske lommer , alsidige og nemme at få adgang til, for at hjælpe arbejderen eller arbejderen med at komme hurtigere videre i sine opgaver. Det fungerer som beskyttelsesbeklædning , ofte lavet af mere stift materiale, det beskytter mod kulde og dårlige fald.

Da den alsidige stil og design som helhed er meget anerkendt, bæres overalls af både mænd og kvinder . Udover at forbedre dit look, har det mange andre fordele. Gennem årene er hun blevet populær i offentligheden. Der findes mange typer overalls. Du kan vælge en efter dine præferencer og behov.

Denim overalls

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.