En ce moment, La Salopette offre la livraison

Hvorfor er overalls så trendy?

Der er ingen tvivl om, at overalls er anerkendt som et stilfuldt og fantastisk stykke tøj, da de er behagelige , moderigtige og sjove at have på . Det har været meget populært siden det 17. århundrede, og dets historie er længere, end du måske tror. Før vi taler om de trendy overalls, vil vi gerne dele ins og outs af populære modeprodukter. Så lad os tage et kig på dens historie.

1- Hurtig historie om Salopette

Vidste du ? Overallerne er et pålideligt stykke tøj, hvis første udseende går tilbage til det 17. århundrede. Først og fremmest refererer ordet " Dungri " til en klud lavet af det materiale, der findes i Indien og bærer navnet på landsbyen. Senere blev det købt og derefter eksporteret til vestlige lande og blev populært som "Dungaree". Dengang blev stoffet kun brugt til at lave bukser med; dog i 1853 skabte Levi Strauss mønsteret til herrebukser med hjælp fra Jacob Davis ved at bruge udtrykket "Dungarees".
Senere blev produktet brugt til den gennemsnitlige arbejder. I det 19. århundrede kunne overalls fås i forskellige farver og stilarter afhængigt af erhvervet; malere var begyndt at gå i hvidfarvede heldragter, mens privatpersoner foretrak at gå i forskellige nuancer af blåt stof. Hvad der er sikkert er, at de blå overalls aldrig har mistet deres popularitet; i dag findes den i forskellige stilarter under navnet " Vintage Overalls ".

Vintage blå overalls

2 - Salopetten, en stjernes beklædning

Efterhånden som de professionelle arbejderklasser bevægede sig væk fra overalls, begyndte offentligheden at købe overalls og style dem , efter de unikke metoder for at få dem til at se lidt mere stilfulde ud. Trenden med buksebukser ramte et nyt niveau, da prinsesse Diana og Clint Eastwood blev fundet iført buksebukser, som folk kunne lide, og roste dem for at bringe noget nyt til markedet.
Også introduktionen af ​​nye smarte designs påvirker den måde, folk klæder sig på. Kort sagt, folk i vestlige lande er stærkt inspireret af, hvad der er trending inden for mode, når folks mest elskede berømtheder bærer det. Overalls er ikke kun for mænd, for nu om dage kommer mange dameoveralls også på markedet med nye trends, nye designs og nye styles. Kvinder fra det 21. århundrede elsker dette outfit og anbefaler det uden problemer!

3 - Hvorfor eksisterer Salopette?

Som nævnt ovenfor blev overallerne betragtet som ideelle, især for arbejderklassen, da de var komfortable og holdbare på grund af deres tredobbelte syninger. De havde lommer til at bære alle mulige former for værktøj , mens taljebælter ikke længere var nødvendige.
Overalls var meget populære blandt arbejdere i USA. Deres popularitet begyndte at stige i løbet af det 20. århundrede med arbejdere og købmænd, der arbejdede i industri og landbrug. I Frankrig oplevede overalls deres popularitet stige, især i 1950'erne!
Udover mænd bar kvinder også overallerne i krigsårene på arbejde, mens børn brugte den til at lege, og de begyndte at bruge den siden midten af ​​det 20. århundrede.

Sort overall

4 - Overalls er trendy!

Overalls har været på mode siden det 19. århundrede, hvilket fremgår af de mange populære berømtheder, der bærer disse beklædningsgenstande. Igen er de blevet trendy i 2020. Folk er flyttet til mange e-handelssider for at købe nyt tøj, især overalls, som nu er tilgængelige i forskellige materialer, stilarter og mode. Mange sangere, skuespillere og andre mennesker blev set iført overalls, hvilket øgede folks begejstring.

5 - De forskellige typer overalls

I dag er forskellige typer overalls tilgængelige på markedet til mænd, kvinder, piger og drenge, herunder følgende modeller:
- Overordnet benform : smalt, udstrakt og lige ben med klokkebund.
- Hagesmækkonfigurationer - Disse inkluderer følgende modifikationer: smal, bred, hagesmæk med lynlås eller oplåst, lommeløs hagesmæk, aftagelig hagesmæk og mange flere.
- Flere lukninger - Den inkluderer den dobbelte række af elastiske knapper på siderne.
- Overalls med forskellige stilarter af lommer - Generelt har den fem stilarter af lommer, to foran, to bagpå og en indbygget i hagesmækken, som får overallerne til at se fabelagtig ud og tager dig tilbage til hans opfindelses dage.
- Flere stoffer (organisk bomuld, letvægts denim, blå denim, ægte denim og mere).
- Forskellige anvendelser - I dag bruger folk overalls til andre formål, herunder havearbejde, mode, arbejdstøj, fritid, komfort osv.

Blå Fashion Overalls

6 - La Salopette, et tidløst outfit!

Bortset fra det, har garnbukser virkelig været mange menneskers yndlingstøj siden 90'erne, og det ser ud til at gøre comeback igen som de fleste af 90'ernes trends. Forskellige berømtheder inklusive Coluche og Rihana dukker op i lækre overalls. De ved, at dette garderobeemne er meget nemt og behageligt og aldrig er gået af mode.

Afslutningsvis :

Uden tvivl er overalls en af ​​de mest alsidige beklædningsgenstande på markedet , de er dristige, kreative og kan bruges med forskellige kombinationer. Der var engang, hvor overalls kun fandtes i blåt tøj, kendt som denim, hvor det er blevet trending i forskellige stoffer, stilarter og mode for at fange folks opmærksomhed. I dag er det ikke længere en hovedpine at købe buksebukser, La Salopette® tilbyder et bredt udvalg af bukser til mænd og kvinder, til medlemmer af din familie og endda til dine børn!

Mode overalls til teenagere

3 commentaires
- Russo

Moi j’adore les salopettes robe short ou pantalon peux importe la couleur ou les motifs, je trouve ça trop mignon pour les femmes et les hommes, je trouve que c’est un vêtement qui ne se démodera jamais

- Georgel

J’aimerai avoir des info sur ma commande 5798ls
Avant de commander d’autres vêtements svp

- berra

Je souhaiterais être contacter pour l achat D une salopette taille xxxxxl homme, mon numéro de téléphone est le 0785923804

Laissez un commentaire
Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être publiés.